FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 30 nov 2020, 16:11

LjoZee je napisao/la:
30 nov 2020, 15:57
wolfie je napisao/la:
30 nov 2020, 15:46
Kakvo je ovo sprdanje za loptu? :rol:
Mislim da ce ti biti dovoljno sto cu reci da je novinar koji je napisao clanak radio kod Sinana na onom njegovom portalu. Mislim da ti je jasno sve. Pouzdan ko Kosoric u odbrani. :D
Gdje je objavljen ovaj text za loptu?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2020, 16:12

braco je napisao/la:
30 nov 2020, 16:11
LjoZee je napisao/la:
30 nov 2020, 15:57
wolfie je napisao/la:
30 nov 2020, 15:46
Kakvo je ovo sprdanje za loptu? :rol:
Mislim da ce ti biti dovoljno sto cu reci da je novinar koji je napisao clanak radio kod Sinana na onom njegovom portalu. Mislim da ti je jasno sve. Pouzdan ko Kosoric u odbrani. :D
Gdje je objavljen ovaj text za loptu?
Ma onaj portal BHfudbal.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kontramraku21
Kontakt:

Post Postao/la kontramraku21 » 30 nov 2020, 16:29

Machak je napisao/la:
30 nov 2020, 15:59
Bodovi iz Mostara su prekretnica za ono sto nas ceka na ljeto.
Šta nas čeka na ljeto?

Merakk1921
Kontakt:

Post Postao/la Merakk1921 » 30 nov 2020, 16:34

kontramraku21 je napisao/la:
30 nov 2020, 16:29
Machak je napisao/la:
30 nov 2020, 15:59
Bodovi iz Mostara su prekretnica za ono sto nas ceka na ljeto.
Šta nas čeka na ljeto?

Borba za 4mj haha

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2020, 16:35

Valjda je mislio na proljece tj. drugi dio sezone :D

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 30 nov 2020, 16:42

Kakav je ovo cirkus sa loptama?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2020, 16:54

Meni clanak nikakve logike nema. Navode loptu u jednini. Eto, isto ko da klub ukupno ima 3 lopte pa problem. Eno na stranici Omladinske skole slike sa treninga svih uzrasta i bruku lopti na slikama. Ne bi me cudilo i da je narucen clanak s obzirom da je Joldic stao na zulj u posljednje vrijeme sudiji onom. Pustio video i prozivao ga skoro.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 30 nov 2020, 17:10

Joldić mi je bio trener u OP pre 5 godina i mogu da kažem da je čovjek 1/1. I da je uradio ovo ako je tačno, nije bez razloga... Možda se dijete neko ušutilo i klepilo loptu, a kao niko ne zna... E onda kazna svima pa da vode računa... Jer on duži opremu za juniore u kojim piše lupam 01/A. I samo juniori mogu koristiti, a njemu iz dzepa ide ako se nesto izgubi od zaduzene opreme...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 30 nov 2020, 17:27

kolezeljovac je napisao/la:
30 nov 2020, 17:10
Joldić mi je bio trener u OP pre 5 godina i mogu da kažem da je čovjek 1/1. I da je uradio ovo ako je tačno, nije bez razloga... Možda se dijete neko ušutilo i klepilo loptu, a kao niko ne zna... E onda kazna svima pa da vode računa... Jer on duži opremu za juniore u kojim piše lupam 01/A. I samo juniori mogu koristiti, a njemu iz dzepa ide ako se nesto izgubi od zaduzene opreme...
Ako je Gušo bio gdje u blizini...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2020, 17:27

Klub ima dovoljno opreme za sve selekcije i to je 100%. Za ostale postupke (ako nije narucen clanak) nek se obrate toj osobi ili osobama da im objasne, a ne u naslov da stavljaju klub kao da nema opreme pa djeca moraju kupovati. PR kluba na ovo treba reagovati.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 30 nov 2020, 17:40

Pa samo vidiš odakle je ovaj pokušaj od novinara pa povežeš neke stvari.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 30 nov 2020, 17:44

Postoji li ikakva pravna osnova da nas klub tuzi ovakve portale? Ne samo zbog ovog clanka, redovno je raznih gluposti pisano zbog cula kazala

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 30 nov 2020, 17:45

braco je napisao/la:
30 nov 2020, 14:26
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
30 nov 2020, 14:13
braco je napisao/la:
30 nov 2020, 13:58
Zrinjskom posljednje 2 utakmice nije igrao Filipović zbog povrede i za ovu utakmicu sa nama je još upitan. Inače i Zrinjski je počeo romb igrat tačnije u posljednja 2 kola. To je ovako izgledalo:

--------------Mašić--Ivančić---------------
-------------------Bilbija--------
---------------Enin--Trebotić--------------
-----------------Zlomislić-------------------
Tičinović-Jakovljević-Barbarić-Ćorluka
-------------------Brkić-----------------------

Tačnije u obje je Bekić igrao štopera ali pretpostavljam da ako Jakovljević i Barbarić budu spremni da će obojica početi. Sve u svemu drugačiji sistem Zrinjskog u odnosu na onaj meč kad smo ih pobjedili na Grbavici. Prvenstveno jer u ovom sistemu nema standardnih opasnosti sa krila, Filipovića i Todorovića.
Tičinović je defanzivno ocajan i mislim da cemo imati prilike na njegovoj strani stvarati sanse, ako budu igrali bez krila najveca prijetnja ce bit Bilbija i ako njega uspijemo zatvoriti mogli bismo se posteno potuci.
Sigurno će Hajdareviću biti dodjeljen glavni zadatak da čuva Bilbiju
Treba Hajdarevića skroz izdvojit iz igre samo da igra flaster na Bilbiju i mislim da bi ga mogao cuvat.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2020, 19:14

Naš portal danas je objavio članak da je juniorima Željezničara traženo da donesu određen novac, kako bi se platila izgubljena lopta.

Vezano za tu informaciju, objavljujemo demant jednog od trenera u juniorskom timu FK Željezničar, Omera Joldića.

- Prije svega želim reći da nisam tu uopšte bio fizićki prisutan i da nisam lično od nijednog igrača tražio novac za loptu. Desila se situacija prije nekoliko dana na treningu, da je izgubljena jedna lopta i trener Žerić je od igrača zahtjevao da je pronađu nakon treninga, što su oni odbili. Nakon toga, trener im je rekao da se lopta mora nadomiriti i da donesu novac naredni trening. Svi igrači su donijeli po 9 KM, osim nekoliko igrača. Ti igrači što nisu donijeli novac su odstranjeni sa treninga, jer je to nepoštivanje kluba, govori Joldić.
S obzirom da se sad novinar nije potpisao vec je stavljeno BHfudbal...ba 2 ocekujem od onog novinara izvinjenje i da izbrise clanak jer nije potpuno tacan i nije zvanicna odluka kluba vec trenera kao vid zavodjenja discipline. Znaci nije nikakva bruka Zelje kako doticni novinar je napisao. Cekamo te za izvinjenje, E.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 30 nov 2020, 20:31

LjoZee je napisao/la:
30 nov 2020, 19:14
Naš portal danas je objavio članak da je juniorima Željezničara traženo da donesu određen novac, kako bi se platila izgubljena lopta.

Vezano za tu informaciju, objavljujemo demant jednog od trenera u juniorskom timu FK Željezničar, Omera Joldića.

- Prije svega želim reći da nisam tu uopšte bio fizićki prisutan i da nisam lično od nijednog igrača tražio novac za loptu. Desila se situacija prije nekoliko dana na treningu, da je izgubljena jedna lopta i trener Žerić je od igrača zahtjevao da je pronađu nakon treninga, što su oni odbili. Nakon toga, trener im je rekao da se lopta mora nadomiriti i da donesu novac naredni trening. Svi igrači su donijeli po 9 KM, osim nekoliko igrača. Ti igrači što nisu donijeli novac su odstranjeni sa treninga, jer je to nepoštivanje kluba, govori Joldić.
S obzirom da se sad novinar nije potpisao vec je stavljeno BHfudbal...ba 2 ocekujem od onog novinara izvinjenje i da izbrise clanak jer nije potpuno tacan i nije zvanicna odluka kluba vec trenera kao vid zavodjenja discipline. Znaci nije nikakva bruka Zelje kako doticni novinar je napisao. Cekamo te za izvinjenje, E.
LjoZee onaj koji je napisao tekst i od kojeg ocekuješ izvinjenje nije novinar.Da bi bio novinar mora studirati i završiti zurnalistiku.On to nije.Priuceno piskaralo koje veze nema sa novinarstvom.Preko Zelje pokušava sebi obezbjediti reklamu,pa nece valjda preko svog Rudara iz Kaknja.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 30 nov 2020, 20:33

Ja sam danas na FB listajuci vidio link na vijest i komentar. Iste sekunde sam ih otpratio. Dovoljno od mene.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2020, 20:42

HapicaRadePaprica je napisao/la:
30 nov 2020, 20:31
Priuceno piskaralo koje veze nema sa novinarstvom.Preko Zelje pokušava sebi obezbjediti reklamu,pa nece valjda preko svog Rudara iz Kaknja.
S obzirom za koje portale je doticni radio dao si odlican opis. Nadam se da ce drugi put nesto dobro provjeriti ili da nece izvrtati situaciju kako mu odgovara da bi ljudi dijelili. Istina uvijek na kraju izadje na vidjelo dzaba pokusava. Nema vece kazne nego da moras objaviti demant na svoje gluposti.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 30 nov 2020, 20:47

Jel realno da skoro citav dan diskutujete o nekom narucenom tekstu i qravama koji se prodaju za cenera i pisu takve tekstove a predstavljaju se kao "novinari"..

ritam21
Kontakt:

Post Postao/la ritam21 » 30 nov 2020, 20:56

Sramotno za loptu. Nije šuplja izašao je intervju s Joldićem. Sto godina se bliži, a mi ovakve situacije imamo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2020, 20:57

Brkooo je napisao/la:
30 nov 2020, 20:47
Jel realno da skoro citav dan diskutujete o nekom narucenom tekstu i qravama koji se prodaju za cenera i pisu takve tekstove a predstavljaju se kao "novinari"..
Zato sto kreten manipulise naslovima. Jedan vid ucenja igraca da cuvaju ono sto imaju i ok je meni. Prije toga ih je molio da pokusaju pronaci, ali ocigledno sa ovom djecom ne moze fino danas. Sad su naucili lekciju za buducnost. Ako ces vec pisati onda pisi fino kako se desilo i sto, a ne da pokusavas nesto podvaliti kako Zeljo nema lopte pa eto ovo odluka kluba pod moranje da se uradi. Doduse, Sinanova je to skola.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, drzgemboadislic, Levin i 49 gostiju.