U utakmici kad je prvi ili u najgorem slucaju drugi kosarkas ekipe i kad se od njega ocekuje da povuce prvenstveno u poenterskom smislu, on ponovo izbjegava da napadne 5-6 cm nizeg cuvara na niskom postu (uz ociscenu stranu), vec se odlucuje na pas u tribine.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Nastavlja da glumi Nasha.
U utakmici kad je prvi ili u najgorem slucaju drugi kosarkas ekipe i kad se od njega ocekuje da povuce prvenstveno u poenterskom smislu, on ponovo izbjegava da napadne 5-6 cm nizeg cuvara na niskom postu (uz ociscenu stranu), vec se odlucuje na pas u tribine.
Uhhh ode mali prst
Bandazirali su ga pa ce vjerovatno nastaviti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ide ovo fino bez Dame
pogodi frajer 20 trojki na treningu kad stoji u mjestu, ovdje ne može 3 u nizu sam k'o duh kao da je treningu.
Kakav no look pas
Pun mi je više **** njegovih floatera
a i meni je više pun k.urac to što pušta Davisa da šutira s 2 metra od koša, a on drži distancu od 2 metra.
Baš katastrofa u zadnjim minutama isto kao da vode us seriji 2 utakmice pa se prepao baš me iznervirao.
Baš katastrofa u zadnjim minutama isto kao da vode us seriji 2 utakmice pa se prepao baš me iznervirao.
Nurkić promaši svoj šut sa poludistance, Davis pogađa svoj teži preko njeg. Ono je bio bezobrazan promašaj Hoarda na ziceru koji mu je namjestio Nurkić.
odigrase majstori finis na nivou amatera.
hajd ti nurkicu malo do bosne, yebes to.
hajd ti nurkicu malo do bosne, yebes to.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakve zadnje 2 minute. Posrase se na 40 minuta solidnog otpora prvim favoritima. 
Zaslužuje odmor katastrofa.
Dakle samo ga prvu nije silovao, sve ostale utakmice ga je silovao ocekivano.
Dakle samo ga prvu nije silovao, sve ostale utakmice ga je silovao ocekivano.
Jusuf 5 minuta prije kraja za njih odlučujuće playoff utakmice pokušava pas koji bi na All Star utakmici bio smatran previše rekreativnim
Davis igra utakmicu kao najbolji igrač na svijetu od svih četvorki i petica, što vjerovatno i jest. Jusuf da nema izgovor da se tek vratio bi bio razočaranje u playoffu.
Raspad sistema
Kao sto rekoh trebao otići na dženazu.
Ma ovih zadnjih 10 minuta ko amater bukvalno Jusuf iz Zadra tako je odigrao.Drape je napisao/la: ↑30 avg 2020, 05:52Jusuf 5 minuta prije kraja za njih odlučujuće playoff utakmice pokušava pas koji bi na All Star utakmici bio smatran previše rekreativnimDavis igra utakmicu kao najbolji igrač na svijetu od svih četvorki i petica, što vjerovatno i jest. Jusuf da nema izgovor da se tek vratio bi bio razočaranje u playoffu.
Nego sve u svemu play off sasvim ok do drugih je povreda Lillarda CJ isto bio bezveze i tako.
Zna se da Juka nije kvalitet da drzi tim u igri sam i to je to on može biti samo kljuc, al' iza Lillarda i CJ-a.
Uglavnom šteta.
Fino popunjene stat kolone za kraj
Uglavnom premasio povratnicka ocekivanja.Nadam se da ce povratkom u Bih naci dusevni mir i odmor,te dodatnu zelju i volju za radom i trudom,jer sljedeca sez. je njegova
Uglavnom premasio povratnicka ocekivanja.Nadam se da ce povratkom u Bih naci dusevni mir i odmor,te dodatnu zelju i volju za radom i trudom,jer sljedeca sez. je njegova
Osuđujte i kritikujte koliko hocete, al gledajte minute koje je proveo na parketu, jednostavno umor ga na kraju stigao što je bilo i za očekivat s 9 igrača u rotaciji večeras
Odigrao je iznad svih ocekivanja. 
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 30 avg 2020, 06:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.