RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Kad se zavrsava ova iza tribina , mislim da je sve gotovo sa prostorijama i onom spajanju ? Imal neki predvidjen rok ?
-
- Kontakt:
U Tuzlu idemo sa svima. Tu je i Boba. Nadam se da će Slaviša početi, kad se prisjetim onog penala što je Bobić napravio u na Tušnju protiv Tuzle prošle sezone odmah molim boga da ne započne utakmicu.
Sve u svemu idemo po pobjedu i nadam se pobjedi. Ni neriješeno nije toliko loše, al 3 boda su 3 boda.

AGRESIVNO ROĐENI!
Sve u svemu idemo po pobjedu i nadam se pobjedi. Ni neriješeno nije toliko loše, al 3 boda su 3 boda.

AGRESIVNO ROĐENI!
-
- Kontakt:
Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑30 nov 2020, 20:38U Tuzlu idemo sa svima. Tu je i Boba. Nadam se da će Slaviša početi, kad se prisjetim onog penala što je Bobić napravio u na Tušnju protiv Tuzle prošle sezone odmah molim boga da ne započne utakmicu.
AGRESIVNO ROĐENI!
Chesma se ocistio i u nastavak sezone ulazi bez kartona, za svaku pohvalu. Što se generalno tiče ekipe iskreno nemam pojma kako ćemo izaći, puna mi je glava rotacija i kombinacija. Mislim da ćemo Zvonića gledati na stoperu sa Zeljkovićem jer Čivić je drama neozbiljan, ne znam je li njemu dosadno igrati fudbal ili šta?
Na Zvonića mislim prvenstveno iz razloga što će igrati Ramić, pa će se gledati da se zaustavi taj brzi protok. Moguće čak i Daria da gledamo jer je bio bas dobar protiv Sarajeva, da zatvori Nukića ali opet o tom po tom.
Golmanska pozicija, nema Vedrana ne znam šta se više dešava sa Vecom, sam sebi postavljam pitanje je li doveden da brani ili da bude treći golman, pomalo nevjerovatno ali eto Melher “osjeti” da Bogdanović napreduje pa je za očekivati da će braniti sutra.
U vezi opet zavisi, zavisi iz razloga hoćemo li Pršeša staviti ili Osmića. Koga vidimo u prvih 11 odmah će se znati je li defanzivno izlazimo ili ofanzivno.
Moja pretpostavka
Bogdanović
Dario i Ćosić bekovi
Zvonić i Zeljković stoperski par
Osmić Radovac - centralni vezni
Vehabović - prednji vezni
Brandao i Cvijanović - krila
Mulić - napad
Mada opet kažem malo ko će pogoditi..
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
fudbalfudbal je napisao/la: ↑30 nov 2020, 22:02Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑30 nov 2020, 20:38U Tuzlu idemo sa svima. Tu je i Boba. Nadam se da će Slaviša početi, kad se prisjetim onog penala što je Bobić napravio u na Tušnju protiv Tuzle prošle sezone odmah molim boga da ne započne utakmicu.
AGRESIVNO ROĐENI!
Chesma se ocistio i u nastavak sezone ulazi bez kartona, za svaku pohvalu. Što se generalno tiče ekipe iskreno nemam pojma kako ćemo izaći, puna mi je glava rotacija i kombinacija. Mislim da ćemo Zvonića gledati na stoperu sa Zeljkovićem jer Čivić je drama neozbiljan, ne znam je li njemu dosadno igrati fudbal ili šta?
Na Zvonića mislim prvenstveno iz razloga što će igrati Ramić, pa će se gledati da se zaustavi taj brzi protok. Moguće čak i Daria da gledamo jer je bio bas dobar protiv Sarajeva, da zatvori Nukića ali opet o tom po tom.
Golmanska pozicija, nema Vedrana ne znam šta se više dešava sa Vecom, sam sebi postavljam pitanje je li doveden da brani ili da bude treći golman, pomalo nevjerovatno ali eto Melher “osjeti” da Bogdanović napreduje pa je za očekivati da će braniti sutra.
U vezi opet zavisi, zavisi iz razloga hoćemo li Pršeša staviti ili Osmića. Koga vidimo u prvih 11 odmah će se znati je li defanzivno izlazimo ili ofanzivno.
Moja pretpostavka
Bogdanović
Dario i Ćosić bekovi
Zvonić i Zeljković stoperski par
Osmić Radovac - centralni vezni
Vehabović - prednji vezni
Brandao i Cvijanović - krila
Mulić - napad
Mada opet kažem malo ko će pogoditi..
Ja sam među tih malo što su pogodili postavu

-
- Kontakt:
FK Velež Mostar: Bogdanović, Zvonić, Zeljković, Ćosić, Cvijanović, Brandao, Osmić, Ferreyra, Vehabović, Radovac, Mulić
Nesvidja mi se vezni red.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 12:05FK Velež Mostar: Bogdanović, Zvonić, Zeljković, Ćosić, Cvijanović, Brandao, Osmić, Ferreyra, Vehabović, Radovac, Mulić
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
mozak je napisao/la: ↑01 dec 2020, 12:15Nesvidja mi se vezni red.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 12:05FK Velež Mostar: Bogdanović, Zvonić, Zeljković, Ćosić, Cvijanović, Brandao, Osmić, Ferreyra, Vehabović, Radovac, Mulić
Sviđao se ili ne, morao je biti danas ovakav jer Tuzla igra sa čak 6 igrača kroz centralni dio, iza špica ide polušpic pa dva ofanzivna vezna, valja to zaustavit.
Tuzla će imati ogromnih problema preko nasih krila, jer samo jedan igrač brani dvojicu u 85% slučajeva.
-
- Kontakt:
Na klupi ostalo par kvalitetnijih igraca nego sto imamo u prvih 11 ali su u katastrofalnoj formi. Prses ekstra igrac ali ne mogu gledat vise njegovu kurcobolju po terenu, uvijek propuh na njegovom dijelu terena, nikakvog presinga nista, defanziva 0 bodova. On ce biti dobar i koristan onog momenta kad se Hasanovic vrati u prvih 11. Radovic isto tako zadnjih par utakmica ne igra nista i vecinom je na ivici crvenog kartona.
Forzza Velez
1:1 Radovacccc, na asistenciju Osmića
-
- Kontakt:
Mulic danas iznenadjujuce dobar, jedno od boljih njegovih izdanja, vidjet cemo kakav ce biti u drugom. Dario se isto tako budi polako, bez greske zadnjih par utakmica, steta sto je slab ofanzivno. Ako se ovako nastavi drugo poluvrijeme mozemo nekako do 3 boda.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Penal u Mostaru protiv Citya nije sviran i sad opet ista situacija Brandao opet pada nakon faula i opet sudija nista ne svira..
#musvdg
Ne znam je li Fejsal odigrao boljih 45 minuta za Velež
Trči 40 na sat, skače, osvaja duele, lopta se ne odskače od njega kao balon, imao dvije dobre solo prilike, predasistencija a la Modrić
Trči 40 na sat, skače, osvaja duele, lopta se ne odskače od njega kao balon, imao dvije dobre solo prilike, predasistencija a la Modrić

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Kad vidim ovaj teren na Tusnju odmah se sjetim Novog Travnika, Jajca, Gorazda.. Tuge ove 

#musvdg
Muliććć iz slobodnjakaaaaa
-
- Kontakt:
Samo da se citiram. Jesam fulio za Brandao, al sam ipak pogodio najbitnijenekoIzMostara je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:39Ja Bgm jesam, imam dobar osjecaj povodom te utakmice. Teren jeste tezak, moze se ocekivati hrkljus na onoj malo je reci oranici, al i njima i nama je ista pocetna situacija. Sutra cemo ih dobiti, i u prvom krugu su nam nezasluzeno bod uzeli. Ajmo Rodeni. Brandara ce ga zavaliti siguran sammozak je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:18Tesko da mozemo pobjediti, nisam nesto optimistican. Bod bi bio uspjeh, barem nas Tuzla nece prestici na tabeli. Inace, ja nepamtim kada smo pobjedili na Tusnju.fudbalfudbal je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:37Raspored super, ali utakmica u Tuzli je utakmica gdje se lomi sezona, pobjediš gore si i onda imas “lakse” dvije kod kuce..
Oni imaju nekih problema, ali ih treba zanemariti.
Volio bi da igramo bez Mulica, sa postavom igre kao protiv Zrinjskog.
Bogdanovic
Dario Zeljkovic Čivić Radović
Prses Radovac Vehabovic
Cvijanovic Brandao Anđušić![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
1:3 Cvijanović
Krajj !!!
Bravo Rođenii, zasluženoo...
Krajj !!!
Bravo Rođenii, zasluženoo...
Hajmo sad da cujem kriticare Fedje Dudica, poput Mig_Miga i ostalih trolova. Trebamo mu dat dozivotni ugovor, jer nismo ni svjesni kakav posao radi za nas Velez.
Moglo se ovo nesrećnike i još više natrpati, ali i ova tri komada su ok. Šteta primljenog gola, ali nema veze.
Iskreno Brandao je simulirao, i nije bio penal.1922VFC1981 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:53Penal u Mostaru protiv Citya nije sviran i sad opet ista situacija Brandao opet pada nakon faula i opet sudija nista ne svira..