Ma pusti njih brate oni zive po Hrasnici, Vogosci, Rakovici, dole se smracilo u centru sija sve ja maloprije isao

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Daj da vidimo kako nam izgleda Merso :ljubav:
Koliko sam uspio saznati, momci iz srbije sto prave patch su poslali svim klubovima poziv da budu njihovi partneri u ovom projektu, sta su uslovi bili to ne znam, mozda samo promocija.

Kad sam igrao pes 13 i bio balkan patch, jedino facu su imali susic, husejinovic (od igraca koji su igrali za nas). Cak msm da je na nekoj ruskoj stranici bila i faca od Merse.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 dec 2020, 12:28Koliko sam uspio saznati, momci iz srbije sto prave patch su poslali svim klubovima poziv da budu njihovi partneri u ovom projektu, sta su uslovi bili to ne znam, mozda samo promocija.
Od nasih klubova jedino se Široki odazvao i oni ce imati sve tačne face, Pecaru, navijanje i slično.
Kod naših čini mi se možda bude 1-2 sa tačnom facom. Šteta što naš klub nije prepoznao to, siguran sam da bi naišlo na pozitivne komentare od strane raje, bar dok je pandemije da se vrijeme popunjava

Gdje su ovi momci sto se vrte oko kluba nek poguraju to nikad nije kasno

Upravu si, ne znam kako sam to zaboraviobadboy je napisao/la: ↑02 dec 2020, 05:30A sta da ti je neko rekao da ces narednih godinu dana biti bez poraza u domacem prvenstvu!Historicar je napisao/la: ↑02 dec 2020, 03:50Danas je tačno godina kako je Kešoljub dobio otkaz.Da mi je tog 2.12. 2019 neko rekao da cemo u narednih godinu dana proslaviti titulu i igrati play - off Evropske lige, ne bi mu vjerovao s obzirom u kakvom smo rasulu tada bili.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.