Ma pusti njih brate oni zive po Hrasnici, Vogosci, Rakovici, dole se smracilo u centru sija sve ja maloprije isao
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Daj da vidimo kako nam izgleda Merso :ljubav:
Koliko sam uspio saznati, momci iz srbije sto prave patch su poslali svim klubovima poziv da budu njihovi partneri u ovom projektu, sta su uslovi bili to ne znam, mozda samo promocija.
Kad sam igrao pes 13 i bio balkan patch, jedino facu su imali susic, husejinovic (od igraca koji su igrali za nas). Cak msm da je na nekoj ruskoj stranici bila i faca od Merse.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 dec 2020, 12:28Koliko sam uspio saznati, momci iz srbije sto prave patch su poslali svim klubovima poziv da budu njihovi partneri u ovom projektu, sta su uslovi bili to ne znam, mozda samo promocija.
Od nasih klubova jedino se Široki odazvao i oni ce imati sve tačne face, Pecaru, navijanje i slično.
Kod naših čini mi se možda bude 1-2 sa tačnom facom. Šteta što naš klub nije prepoznao to, siguran sam da bi naišlo na pozitivne komentare od strane raje, bar dok je pandemije da se vrijeme popunjava![]()
Gdje su ovi momci sto se vrte oko kluba nek poguraju to nikad nije kasno
Upravu si, ne znam kako sam to zaboraviobadboy je napisao/la: ↑02 dec 2020, 05:30A sta da ti je neko rekao da ces narednih godinu dana biti bez poraza u domacem prvenstvu!Historicar je napisao/la: ↑02 dec 2020, 03:50Danas je tačno godina kako je Kešoljub dobio otkaz.Da mi je tog 2.12. 2019 neko rekao da cemo u narednih godinu dana proslaviti titulu i igrati play - off Evropske lige, ne bi mu vjerovao s obzirom u kakvom smo rasulu tada bili.