Strucnjak nema poraza 365 dana u ligi cmokledesma je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:52Al tu je strucnjak na klupi da sve poslozi![]()
Bez akademaca 10 kolo
Vađenje Rahmanovica iz utakmice kad treba da se lomi, a ostavlja beskorisnog.kolac u napadu
Mora opravdati Mustedanagica i pare, pa gledamo trenutno ove bravure
Treba se povuci 2 poluvrijeme hehehhehe da ostanemo neporazeni
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Krste na desetku Jukić lijevo gdje vam je tino hebo vas on
Jos jedna losa vinkova utakmica. I ako dobijemo, bit ce zbog velike razlike u individualnom kvalitetu. Ali hajde, barem da dobijemo pa kako god.
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
HAHAHa sutis cijelo vrijeme docas jedno lose poluvrijeme i odmah iskoristis da popljujes Eldina jer cemo u drugom vjerovatno pobijedit pa neces imat vremenaPitar6785 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:57Citava ekipa je, je jalova i slaba, moram reci da fizicki kondiciono veoma losa sezona..
Znam da je Jeleskovic tu i moralo je bolje od ovog jer za 17 kola velez zeljo borac izgledaju fizicki i kondiciono bolji, ne mnogo al bolji i cak imaju manji roster i dosta manje povreda..
Kvalitet imamo, znanje vidjecemo 28 februara..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nisu oni dobri, nego smo mi losi u ovoj poluprofesionalnoj ligi. Sa svim sto imamo mi se mucimo i dalje, pa kad ce vise taj yebeni iskorak.skoroalen je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:56Da su najgori na svijetu, mi smo u ovom trenutku bolji za tri boda. A ne 10+, kako su neki najavljivali na početku sezone.ledesma je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:50Ma kakvi gurbeti bolan, bolan. Pa 90% im golova iz prekida, a kad su igrali kuci protiv ubica i radnika.mslm, sudija svaki kontakt im siljio oko 16rca. Smijesno pricati o njima.skoroalen je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:48Utakmica koja podsjeća na one s Husrefom prošle sezone. Očajno, nikako, ako i dobijemo to će bit na mišiće. Napad ne postoji nikako, sva četvorica ispred Đokanovića i Pejovića su katastrofalni.
Al eto, bitno je svaki dan pisat kako nam Željo nije konkurent, a oni tri boda iza nas (upisao sam nam ovdje bod jer ne vidim na koju foru možemo zabit gol). Poslije Banja Luke bismo mogli bit izjednačeni.
Zaboravio si protiv koga su ti debili gubili kod.kuce.
A u nas neporazeni sa 101 iksom, jbg ne ide
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- muhamedhulk
- Kontakt:
Izgleda ne smije se ni poluvrijeme biti los. A plavi kmeti danas odron u prvom pol (kao i derbi), u drugom se vrate.
A nasi pojedini „navijaci“ ne vjeruju u pobjedu..kao realni su.
A nasi pojedini „navijaci“ ne vjeruju u pobjedu..kao realni su.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ThrillerHz
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
NIPOŠTO IZBACIVATI LOPTE DOK OVI LEŽE, nadam se da su im ukazali na ovo. Sa smrdljivcima nema fer pleja!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
A sto izadjose misevi iz rupa

Ne mozes postati od njih

Ne mozes postati od njih

Tooo stručnjak, vrati ga u Cesku jbt on
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ode Zinedin i opet nema Salcina. sto je Salcin radio da od prvi 11 nema ga ni u top 16-17.
Nemas ovde nikog da povuce danas, trosis Hebu na beku, krstu po krilu, i ne prolazi niko osim slucajno
Evo Jukic za Zizua
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Kako i na osnovu čega si napisao toliki broj gluposti, laži i neistine ?Pitar6785 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:57Citava ekipa je, je jalova i slaba, moram reci da fizicki kondiciono veoma losa sezona..
Znam da je Jeleskovic tu i moralo je bolje od ovog jer za 17 kola velez zeljo borac izgledaju fizicki i kondiciono bolji, ne mnogo al bolji i cak imaju manji roster i dosta manje povreda..
Kvalitet imamo, znanje vidjecemo 28 februara..
Hajde momci sad, guzicom ako treba samo ga zabijte.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Hajde valjda bar jedan nekako uguramo, sto se tice igre ne moze to uvijek ni biti na vrhunskom nivou, samo da je pobijediti kako tako.
Ma mislim da su u pitanju one utakmice na pocetku, kad je uvezao 3 4 dobre, i 5 pao fizicki nije se mogao vracati nazad, pa bio propuh, ne mogu se sjetiti koja je tacno.tekma. Od tad ga nema
Handzic 

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, benko21, Evander, riki46, rimljanin90, Rodman, senad82, Sinfoc1986, skoJaa, VolimBiH96 i 82 gosta.