Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakav je majstor ovaj lik. Ne volim Zelju, ali ovog covjeka moras postovati.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Selam svim gurbetima koji su napisali post, a nisu stigli kliknut na "pošalji".
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Merakk1921
- Kontakt:
Pa covjece susic vam udje i preokrenu rezultat, do ovog kola nije ga nigdje bilo.. realno je za ocekivati u BL da cete past jer vam igra i forma opada sto je normalno ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:14Jaoo ludila
Mogu misliti kona kad smo primili gol, i kad smo preokrenuli hahahah
Fakat ne bi volio biti u takvoj situaciji, od odusevljenja, do ocaja
Samo da jos dodam, svaka cast Bekricu, 36 godina i covjek iz tekme u tekmu vadi iz govana kone
Namjerno vam daju nadu, a onda vas poliju vodom,namjerno...

Ovo bi moglo mentalno ubiti igrace naseg Zeljkana! Navikli su da nema para, nije to vise ni problem. Ali ovo veceras...
Ne kazu dzabe stari ljudi, nada je ono sto te ubija, a Boga mi su se neki ponadali! HAHAHAHA!
Ne kazu dzabe stari ljudi, nada je ono sto te ubija, a Boga mi su se neki ponadali! HAHAHAHA!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Mogu mislit sto su imali volju da nas ismijavaju i zezaju posle gola Radnika. Steta za njih stvarno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Hajde sve buraz, ali mi se čini da si taj post pisao sa dozom sikirancije i nervoze, ne znam zaštoMerakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:27Pa covjece susic vam udje i preokrenu rezultat, do ovog kola nije ga nigdje bilo.. realno je za ocekivati u BL da cete past jer vam igra i forma opada sto je normalno ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:14Jaoo ludila
Samo da jos dodam, svaka cast Bekricu, 36 godina i covjek iz tekme u tekmu vadi iz govana kone

Ako mogu još faktovi, činjenice...gdje, kako i po čemu si skontao da nam opada forma ?
Ne slažem se, baš smo nakon ove utakmice puni samopouzdanja. Još nam se vračaju Tatar i Rahmanović.Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:27Pa covjece susic vam udje i preokrenu rezultat, do ovog kola nije ga nigdje bilo.. realno je za ocekivati u BL da cete past jer vam igra i forma opada sto je normalno ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:14Jaoo ludila
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
TSS je najveći majstor sa loptom u PLBIH...Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:27Pa covjece susic vam udje i preokrenu rezultat, do ovog kola nije ga nigdje bilo.. realno je za ocekivati u BL da cete past jer vam igra i forma opada sto je normalno ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:14Jaoo ludila
Povrede ga izbacuju iz stroja, ali kad je spreman nema problema za rajvosa....
U BL idemo da pobjedimo, jer će Borac morati igrati otvoreno , a to je kao stvoreno za Fanima, Hebu, Tatara i Rahmana....
Titula je sigurno opet na Koševu, na proljeće ćemo biti jači za rasnog centarfora..., a igraće i Dal Varešanović, Adukor će biti spreman , kao i TSS...
Dobro vam je i drugo mjesto, nije šala biti DOprvak...

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Da budalo.SudoHusika je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:13Slika i prilika zadnje 2 godine i najveća razlika, uz novac naravno, je taj omjer dobijenih utakmica kući pitica. Naravno da se čovjek ponada, ali sjajnu pobjedu u Zapadnom Mostaru mi apsolutno ništa ne može pokvariti. Ali ništa.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ti bas ne pratis. Pa morz rek’o. Mora se u to vjerovat. **** Kim Yong Una.ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:32Hajde sve buraz, ali mi se čini da si taj post pisao sa dozom sikirancije i nervoze, ne znam zaštoMerakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:27Pa covjece susic vam udje i preokrenu rezultat, do ovog kola nije ga nigdje bilo.. realno je za ocekivati u BL da cete past jer vam igra i forma opada sto je normalno ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:14Jaoo ludila
Samo da jos dodam, svaka cast Bekricu, 36 godina i covjek iz tekme u tekmu vadi iz govana kone![]()
Ako mogu još faktovi, činjenice...gdje, kako i po čemu si skontao da nam opada forma ?
PSPHM
-
- Kontakt:
Ja nikoga nisam uvrijedio, ne znam čemu ovo?Lik je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:34Da budalo.SudoHusika je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:13Slika i prilika zadnje 2 godine i najveća razlika, uz novac naravno, je taj omjer dobijenih utakmica kući pitica. Naravno da se čovjek ponada, ali sjajnu pobjedu u Zapadnom Mostaru mi apsolutno ništa ne može pokvariti. Ali ništa.
Željezničar za život cijeli!
Ovo je ta razlika... Zeljo bi jos jedan primio u ovakvim okolnostima
Sad bez zajebancije, čist gol je poništen Handžiću u prvom.
I da je tu priznat dali bi bar još 1 do kraja i bez srkleta priveli tekmu kraju.
I da je tu priznat dali bi bar još 1 do kraja i bez srkleta priveli tekmu kraju.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Jest Bekric bio asist za prvi gol danas?
Očito si kratko na forumu pa ne znaš izraz "da budalo". Nije vrjeđanje nego zajebancija... jbg.SudoHusika je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:36Ja nikoga nisam uvrijedio, ne znam čemu ovo?Lik je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:34Da budalo.SudoHusika je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:13Slika i prilika zadnje 2 godine i najveća razlika, uz novac naravno, je taj omjer dobijenih utakmica kući pitica. Naravno da se čovjek ponada, ali sjajnu pobjedu u Zapadnom Mostaru mi apsolutno ništa ne može pokvariti. Ali ništa.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 24 gosta.