Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
I ti nazohor ubaci Zelju tu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da nije Fikret Babo postao seik?feniksptica je napisao/la: ↑03 dec 2020, 15:05Šeik kupuje klub u kojem muslimani nisu poželjni
Da nije Siroki ?
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Sloboda je sa Sisojem imala sansu, ali sta se tu izdrsavalo, mozda se nikad ni saznati nece. Celik ce se i vratiti nekad, bit ce tu aredina tabele i to je to. A Veleza mi je nekako najvise od svih njih zao. Veliki klub nekad zaista, ponos Bosne i Jercegovine i Jugoslavije, a danas nazalost samo u sluzbi politike.Alipasino je napisao/la: ↑03 dec 2020, 17:02Hajde mi i pitari pa i Zrinjski zajebancija jer smo tu uvjek u vrhu ali pito bi navijace Slobode Veleza Celika kako izdrze da im klub uvjek tu negdje sredina pri dnu pa nekad ko ucini se mogli bi vise i onda spustanje.Vrlo tezak period za ta tri kluba pogotovo za njihove navijace.Ipak su to bila velika imena u onoj drzavi naspram sad ovih Radnika Mladosti i slicnih.Haj godinu dvije tri neide pa more se istrpit ali ovako da izgledaju tj uvjek nek se neispadne pa sta bude onako navijacki teski supljak.
PSPHM
- robertkosar
- Kontakt:
Pa takve su mu i komsije iz zapadnog Mostara svinjski adzeov isprdak i mezimceJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 17:22Sloboda je sa Sisojem imala sansu, ali sta se tu izdrsavalo, mozda se nikad ni saznati nece. Celik ce se i vratiti nekad, bit ce tu aredina tabele i to je to. A Veleza mi je nekako najvise od svih njih zao. Veliki klub nekad zaista, ponos Bosne i Jercegovine i Jugoslavije, a danas nazalost samo u sluzbi politike.Alipasino je napisao/la: ↑03 dec 2020, 17:02Hajde mi i pitari pa i Zrinjski zajebancija jer smo tu uvjek u vrhu ali pito bi navijace Slobode Veleza Celika kako izdrze da im klub uvjek tu negdje sredina pri dnu pa nekad ko ucini se mogli bi vise i onda spustanje.Vrlo tezak period za ta tri kluba pogotovo za njihove navijace.Ipak su to bila velika imena u onoj drzavi naspram sad ovih Radnika Mladosti i slicnih.Haj godinu dvije tri neide pa more se istrpit ali ovako da izgledaju tj uvjek nek se neispadne pa sta bude onako navijacki teski supljak.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
I meni je žao Sarajeva, nekada s uspjehom igrao Evropska takmičenja, sada ispada od bjeloruskih amatera u pretkolima. Strašan sunovrat kluba, strašan.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Mozemo se mi do jutra natezati, ali cinjenica je, koliko god da je zrinjski projekat hdz-a, trenutni Velez je projekat sda.
PSPHM
Možemo se mi natezati do prekosutra, činjenica je da FK Sarajevo nije ni sjena prijeratnog uspješnog kluba.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ono kad ti navijac kluba koji nije vidio Evrope 30 + godina prica o tvom neuspjehu u istoj.
Stvarno svako sebi daje za pravo da komentatise nesta sto ne zna.

Stvarno svako sebi daje za pravo da komentatise nesta sto ne zna.
Sasvim je ok da navijač kluba koji ima veće evropske uspjehe od FK Sarajeva komentariše euro neuspjehe FKS. Sve ok, sve regularno.
- feniksptica
- Kontakt:
Je l se opet poteze prica ko je bio bolji prije 30 godina..mada nisu ni tad. Al svako bi kad u sledecih 30 godina od toga ne bi nista napravio naravno. Treba ih razumiti, sve ok
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Prvo Velez oa onda par mjesta ispod, pa svi ostali...
Veliki Velez
Sta ucini dva remija sa najjacim klubom, odmah se toliko dignes da dodjes cak do nivoa da komentarises tudje uspjehe ili neuspjehe u Evropi

Veliki Velez

Sta ucini dva remija sa najjacim klubom, odmah se toliko dignes da dodjes cak do nivoa da komentarises tudje uspjehe ili neuspjehe u Evropi

-
- Kontakt:
Mislim da su susjedi ponosni koliko pitara koristi VHS velikan fazon, nadam se da ce u buducnosti uspjeti nadmasiti Tobetijev smisao za humor, posto im je on i dalje broj jedan, obzirom na ovakvu nemastovitost
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ma nikad gora postava pitara i košpicara
Pitari nas vrijeđaju sa Vrapčići i VHSkillafrommanilla je napisao/la: ↑03 dec 2020, 20:05Mislim da su susjedi ponosni koliko pitara koristi VHS velikan fazon, nadam se da ce u buducnosti uspjeti nadmasiti Tobetijev smisao za humor, posto im je on i dalje broj jedan, obzirom na ovakvu nemastovitost

Ko bi rek'o čuda da se dese.
-
- Kontakt:
Sad ocekujem na temi za prognoze sljedeceg kola jednu isfrustriranu dvicu na Olimpik 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Pitaristok i 11 gostiju.