Sto bi brinuli, samo se sprduckamo sa velikanom.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
U nedjelju očekujem odlično suđenje, naravno u korist Borca i Želješčara.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jedno je sigurno Tuzla se vraca neporazena , a Zrinski ce hladno uzeti Mladost
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije poenta ko šta gleda, nego je poenta da ne sereš i ne omalovažavaš ono šta gledaš. Ako nekom ne valjaju Željo, Sarajevo, Velež, Borac i domaća liga, neka se ufati Reala, Barce, Mančestera i prestane se sekirati od koga naši klubovi ispadaju i gdje igraju. Nek tu brigu ostavi nama bolesnicima koji smo emotivno investirani u domaće klubove.mozak je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:18Ti gledas samo našu ligu?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:08Majstore s tim stavom ti jedino preostaje da uzmeš daljinski i upališ Sport Klub, nađeš Engleze i uživaš. A i ja ti to toplo preporučujem.DembaBa21 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 10:26Dinamo i Crvena Zvezda osigurali europsko proljece.
Pozdrav za nase divove, lavove, zmajeve...
Ovo je karta europe sa oznacenim zemljama koje nikada nisu igrale u grupnoj fazi europskih takmicenja.
O cemu pricate i raspravlate ovo je dno dna, Sarajevo kao dalelo najbolji tim sa najvecim budzetom je izbacila osmoplasirana ekipa Bjeloruske lige.
O infrastrukturi da ne pricam dovoljno je reci da vecina klubova i dan danas igra na stadionim koji su napravljeni u bivsoj drzavi.
Vecina klubova marke nije ulozila u infrastrukturu koja je osnova za dobre rezultate, jedina posljeratna ulaganja BH velikana su dresovi.
U ovoj drzavi je normalno da Velez bude na pozicije na kojoj trenutno jeste, a da titulu prvaka ima Modrica Maxima i Brotnjo.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidi Borca kriminalaca, nakačili se na državnu sisu, a i dalje kradu ljude.
Jasta radikillafrommanilla je napisao/la: ↑04 dec 2020, 13:28Zamisli, "5" decenija prednosti, dominacije, karanja,
Zar to nije porazavajuce![]()
Bolje igrat federalnu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Polufinale kupa Uefa u onoj Drzavi
U voljenoj Drzavi BiH izbacen velikan i gigant Ferencvárosi TC iz Europskih takmicanja
GOLEM SI ZELJO
U voljenoj Drzavi BiH izbacen velikan i gigant Ferencvárosi TC iz Europskih takmicanja
GOLEM SI ZELJO
Ako mi i Sarajevo nakon "drugog" kruga budemo imali isti broj bodova, imamo bolji međusobni omjer, dakle čekamo ih kući u trećem krugu?
- feniksptica
- Kontakt:
Ne razumijem nekog ko naglasava i pokusavat isticat samo cinjenice pokusva izjednacit titulu prvaka i titulu u kupu. Nebitno koja drzava koji sistem. Znaci Olimpik osvojio kup i sad ga trebamo svrstavati medju velikane BH poslijeratnog fudbala ?? Ako se vodimo cinjenicama. O nekim vjecnim tabelama nema smisla. Mozes 30 godina bit vjecno drugi i nikad nista ne osvojit a neko uzme 3 titule pa 3x bude 5.,6. .
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Treba prekinuti ligu i proglasiti Velež prvakom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- feniksptica
- Kontakt:
Ipak su to evropskim nastupima zasluzili. Al eto posto su veceras dezurni sad ih nema, odgovarat ce ko i sinoc oko 02h 03h posleponoci.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vico ne bira sredstva 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Odgovori kralju, ni ja iskreno ne znam je li po Bergeru sada treci krug. Mozda da malo smanjis smajlije, pa uzmes nesto i procitas, odgovoris normalno, ovako si bas, al bas retardiran
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
I ono hoce u Evropu

Izvinjavam se, zabb sam da vi drugoligasi imate problem da se naviknete ma PLBiH

Izvinjavam se, zabb sam da vi drugoligasi imate problem da se naviknete ma PLBiH

-
- Kontakt:
kako lose ...
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
"Svet je lep"
Ako....
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sutra su dva derbi meca, ali fokus na forumu ode skroz u drugom pravcu. Uz duzno postovanje svima, ali ja bih rado pred ove meceve citao malo o duelu Borac vs Sarajevo, a i Zeljeznicar vs Siroki je isto interesantno u borbi za vrh.
Vi iz BL, kakva je situacija kod vas? Vraca se Vranjes.... jaki ste ka naprijed, Lukic (podsjeca me na Dzeku) Zakaric i Ziljkic, vi cete zabiti sigurno. E sad koliko cete primiti.... Ne moze Jovanovic sve pokrit. No mi imamo problem sa realizacijom, nema ni Pejovica a vjerovatno i Rahmanovica.. Nama bi bod bio ok u ovim okolnostima. Prosli put je Milojevic iskihao teret meca, hoce li opet igrati?
Na, Grbavici isto dobar mec. Sa nase strane gledista, igraju nam dvije najomrazenije ekipe u ligi. X2 nama pase ali Bekric ima sta da kaze.
Vi iz BL, kakva je situacija kod vas? Vraca se Vranjes.... jaki ste ka naprijed, Lukic (podsjeca me na Dzeku) Zakaric i Ziljkic, vi cete zabiti sigurno. E sad koliko cete primiti.... Ne moze Jovanovic sve pokrit. No mi imamo problem sa realizacijom, nema ni Pejovica a vjerovatno i Rahmanovica.. Nama bi bod bio ok u ovim okolnostima. Prosli put je Milojevic iskihao teret meca, hoce li opet igrati?
Na, Grbavici isto dobar mec. Sa nase strane gledista, igraju nam dvije najomrazenije ekipe u ligi. X2 nama pase ali Bekric ima sta da kaze.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.