Ghuraba je napisao/la: ↑04 dec 2020, 06:22Ovaj momak je opasan suter za tri. Fizicki se fino razvio u Americi, evo izborio se za startnu petorku na koledzu i mozda bi mogao napraviti nesto. Slican je profil kosarkasa Huseinovicu, ali je stariji 3 godine i naravno manji je potencijal. Medjutim, mislim da je poprilicno prepotentan i iskompleksiran. Slusao sam negdje neki njegov intervju u kojem je rekao da su od njegovog oca trazili pare da bi igrao za reprezentaciju (misleci na to da upadne na finalni spisak od 12 kosarkasa za EP), sto ja, znajuci kakva smo drzava, nikad ne bih okarakterisao neistinom, ali je na tako glup nacin dodao da bi se tesko odazvao na poziv kad ga ponovo dobije. Ko mu uopste garantuje da ce ikad imati kvalitet da bi dobio taj poziv?!Opet, mozda je to i stvarno istina i mozda je u momku proradio taj krajiski inat, mada se nesto ne sjecam da je on tad uopste imao kvalitet da upadne na spisak putnik za Litvaniju (tj. svi bekovi koji su otisli na prvenstvo su bili bolji od njega).
Ako je na tatu, napuhano je to do bola ...