FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Handže je invalid. Ne treba trošiti riječi na njega.
Bordostrik je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:48Samo da ovim sto su lajali na Handžića i spominjali mu mrtve, djecu itd pozelim od Boga da im se vrati 500-struko!! Niste vi nikakvi navijači smekeri, već P*cke smrdljive, lajave, pišljive, napaćene!!! ADIO

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Jeste vi vidjeli da je Susic sam trazio izmjenu prije nego sto pocnete da serete
Drugarstvo je najveca snaga ovog tima i Sušić
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Da je Vinko na vrijeme promjenio oba beka, ovo bi glatko uzeli.
- feniksptica
- Kontakt:
Ledesmu necu spominjat covjek od pocetka fura. Al holiman i denchi koji su hinjski poldci njih treba ismijavat vise nego strumfove
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- robertkosar
- Kontakt:
Uz ovakvu postavku trenera i ovakve izmjene, 2 igraca manje i ovaj pritisak, izvuci bod je skoro nemoguce. Bravo momci, bravo pape bravo fanimo, ponos ste ovog kluba
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 06 dec 2020, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- forza_juve
- Kontakt:
Nije Handze za prvu postavu ali ucestvovao je kod oba gola, prvi asistira a drugi majstorski propustio za Fanima. Ovu tekmu mu se nema sta zamjerit uradio je sta je mogao
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Cuj šmekerskiforza_juve je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:47Ma i gore je vise pokazao, dva centarsuta odlicna a dole zatvara, vidi se da je zeljan igre. Handza ga smekerski propusti za Fanima ali i dalje nije za prve postaveDenchi je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:45Sad hocu da kazem kako otrese Ziljkica jednostavnoforza_juve je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:42Hodza vise uradio za 10 minuta nego Hebib za 3 utakmice![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Hare najviše doprinosi kad uopšte ne dira loptu. 

Bravo majstori!!! Idemo dalje 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Tri kurcafeniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:52Ledesmu necu spominjat covjek od pocetka fura. Al holiman i denchi koji su hinjski poldci njih treba ismijavat vise nego strumfove
Meni ovo ko 3 boda. Srati necu. Ja sam prezadovoljan rezultatom.
Tacno bolje sve ide bez Hebe, pa i sa 10 igraca.
Salu na stranu, lose odrađena tekma od strane Marinovica. Nadam se da je vidio sta treba i da ce ovo popraviti, a ne husrefizirati situaciju ne daj Boze..

Salu na stranu, lose odrađena tekma od strane Marinovica. Nadam se da je vidio sta treba i da ce ovo popraviti, a ne husrefizirati situaciju ne daj Boze..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PeppermintSA
- Kontakt:
NEMA VIŠE NEPORAŽENIH
Svaka cast momci na remiju, iskupili ste se za igru bez muda u prvom pol.
Amer Dupovac!
Nema više neporaženih
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- Bordostrik
Boli vas jelde, šuge jedne, kad vam se kaže isto, pa krenete nekoga povezivati da je familija, ovaj, onaj.. Boli me k**** šta vi mislite, vi ste o sebi ovdje sve odavno rekli! Sad molim moderatora da mi izbriše profil trajno, ne vrijedi ovdje citati bolide koji laju ko kerovi najstrašnije, a onda ližu ono sto povrate!! Caos
P.S Svaka čast pojedincima poput Denchija i još par njih. Pozdrav od (na volju vam) na koga god pomislite!
P.S Svaka čast pojedincima poput Denchija i još par njih. Pozdrav od (na volju vam) na koga god pomislite!
Neka frka, a?!
Trenutno korisnika/ca: budzak, Burberry46, hajroooooo, Haksss, johntravolta123, makron, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PapakIzSa, perodeformero, Posejdon, riki46, samirr i 162 gosta.