Vidis mu profilnu i znas kakav se pacijent krije iza.ajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:17Niko hinjski ne piše i ne komentariše kao sto je holyman, najveci smrad teme. Napisao sam mu jedan poduži post psovki, ali mi žao ban dobit zbog debila, radije cu ostati i citirati ga stalno uz adekvatne činjenice nego da me nema desetak dana a da moram čitati njegove postove.
Bod kao kuća, plakao bih od sreće. Kakav mentalitet i kakva psiha i samopouzdsnje ovih momaka![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šampioni!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- robertkosar
- Kontakt:
Odigrali su odlično, čak i Handža može proći( ako ništa, bar što je propustio loptu ). Heba je dobro odigrao, zatvorio je prilično Ziljkića. Možda mi je večeras Tatar bio najslabiji. Vinko je izmjene dobro izvršio.
-
- Kontakt:
Ma buraz moj nema šanse da ide na ignore. Nahebat cu se ja njemu majke kad tad..ne može on mene ignorisat koliko ja njega mogu prozivat na svakom mogucem postu.Elcor je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:22Njega sam davno stavio na ignore. Mislim da ono nije navijač Sarajeva. Nije moguće da neko ko voli ovaj klub onoliko piše protiv kluba a nikad ništa da podrži i lijepo napiše. Zbog toga, ignore i ne vidim njegove postove i ne gubim živce zbog nebitnog lika.ajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:17Niko hinjski ne piše i ne komentariše kao sto je holyman, najveci smrad teme. Napisao sam mu jedan poduži post psovki, ali mi žao ban dobit zbog debila, radije cu ostati i citirati ga stalno uz adekvatne činjenice nego da me nema desetak dana a da moram čitati njegove postove.
Bod kao kuća, plakao bih od sreće. Kakav mentalitet i kakva psiha i samopouzdsnje ovih momaka![]()
Najveći smrad teme ubjedljivo koji komentariše kako vjetar puhne.
Denchi je naporan, ali momak ima svoj stav i ne odstupa od njega nikako. A ovo je smrad koji je prvi za pljuvanje i psovanje i tjeranje.
- feniksptica
- Kontakt:
8 od 10 utakmica se odigrat Hebib bolje.Denchi je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:22Za Hebiba je Zanetti i Maicon zajedno!!!feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:14Nemojte Bogati Hodzica dizat dzaba, zna se da je flop.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- forza_juve
- Kontakt:
Cafu i Zambrotta 100%Denchi je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:22Za Hebiba je Zanetti i Maicon zajedno!!!feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:14Nemojte Bogati Hodzica dizat dzaba, zna se da je flop.
Heba do povrede he bio strasan a onda desilo se sta se desilo i pogotovo ne moze na beka jer je u defanzivi katastrofa i neka plati Milicevicu kakav rucak sto ga je krpio i cuvao mu guzicu cijelu tekmu tj do crvenog kartona.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Majkl je bio najbolji forumas svih vremena !
-
- Kontakt:
Mentolu. Kako je li je ljudima koji te poznaju živo me zanima. Tata Vinko te napravio, a večeras mu se sagniholyman je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:20Pozdravi tatu vinka cobane.ajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:17Niko hinjski ne piše i ne komentariše kao sto je holyman, najveci smrad teme. Napisao sam mu jedan poduži post psovki, ali mi žao ban dobit zbog debila, radije cu ostati i citirati ga stalno uz adekvatne činjenice nego da me nema desetak dana a da moram čitati njegove postove.

- PAULUS1234
- Kontakt:
Nemas nigdje vidjet zadnji go , nikad vise u wc za tekme
Morto sankcionisi ove prijetnje, sav sam se uplasio. Mislim da cu zvati policiju.
NEMA NAZAD
Kao Hebib bolji od njega, Ziljkic mu do crvenog pravio djecufeniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:14Nemojte Bogati Hodzica dizat dzaba, zna se da je flop.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO

Komšiju šampiona!

Hebib je bas los, Handzic los, ali dva poteza za aplauza. Susic pefektan. Tatar nikakav. Pidro los. Salcin mora igrat prvu protiv Slobode. Fanimo bio los i nikakav, ali dvije zavrsnice i cao, svaka cast. Sve u svemu, drago mi je sto nismo izgubili. Čestitam vam titulu pitari..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- PAULUS1234
- Kontakt:
Sta seru za Vinka ja ne kontam , ....Covjek jos nema poraza
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Samo kazem ne pravite Lama od Hodzica. Mogu od svakog ovdje nac da ste pisali protiv njega na pocetku sezone akd je pocinjo od pocetka. Kazem da ce se desit isto ako krene od prve.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Čestitke momcima i Vinku.
"sve smo uradili da ih pobijedimo ali moram vam priznati da je ovo Sarajevo zaista teško pobijediti"
Je li ovako nešto izjavi
"sve smo uradili da ih pobijedimo ali moram vam priznati da je ovo Sarajevo zaista teško pobijediti"

Je li ovako nešto izjavi
Dobiti Slobodu i uz neki iksić kona, na odmor sa velikom dozom komocije dočekati tri ključna kola u februaru i martu!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Posejdon, Sanchez87hz i 38 gostiju.