Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
+1Denchi je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:22Za Hebiba je Zanetti i Maicon zajedno!!!feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:14Nemojte Bogati Hodzica dizat dzaba, zna se da je flop.
Da se razumijemo ni Hodza nije za prve postave ali na poziciji beka bolji je od Hebe, isto vazi i za Velkoskog nije za prve postaveajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:34Volim Hebu ko brata rodjenog, fakat je korektan momak ali nije to to više. Danas jedan od lošijih, sreća pa je kraj polusezone.
Trenerčina je baš Vinko. Nije sve ni u bodovima, nepobjedivosti i sl. stvarima. Imamo identitet, neki sistem se može prepoznati, disciplina. Zna se u kojem periodu utakmice se igra presing, u kojem se odmara, kad se drži lopta, kad se igra preko tranzicije itd itd. Jedina stvar koja se može zamjeriti su manje više šablonske ili prekasne izmjene. U svim drugim stvarima nas je izdigao nivo iznad ostatka lige.RollMan je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:17I idalje mi ne izgleda da je na onom levelu vođenja kao u Zrinjskom.bodi123 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:11Ni manje ni više nego šampionski mentalitet. Po ko zna koji puta ekipa je izvalila muda onda kada je to najviše potrebno. S igračem više Borac nije znao gdje gone u posljednjih 20 minuta. Satjerani golmanu u pakaš, viktorija svo vrijeme. Nevjerovatna je snaga ove ekipe, i mentalna i fizička.
Tino ako bude zdrav, prekucat će igricu na proljeće. Ovo nije njegov nivo. Fanimo već do sada 10 puta isplatio lovu koju smo dali za njega, ubica.
Nemam snage više ništa detaljnije pisati, svaka čast momcima na borbi i u okolnostima kakve jesu, velikim bodom s najtežeg gostovanja u ligi.
21 utakmica bez poraza u ligi, i dvije pobjede u kupu. Gvardo naš.
Sjecas se hahaha 2016 prepiski kad smo govorili ko je bolji izbor poslije ješica on ili Petrović debeli
Pps mislio sam da je sa Zrinjskim uzeo 2 titule ,ono jedna i pola sezone druge gdje je otisao s prvog mjesta
Dobar CV valjda , necu pretjerivati
Meni najvise ostao u sjećanju sezona 14/15 kad je unistio Kodru u kupu i u ligi , da je se utakmica igrala tri dana ne bi gola zabili
Krste nam može pomoći još uvijek, jer je polivalentan igrač i može odigrati u najmanju ruku solidno na više pozicija, a i zbog iskustva i hemije je tu.forza_juve je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:38Da se razumijemo ni Hodza nije za prve postave ali na poziciji beka bolji je od Hebe, isto vazi i za Velkoskog nije za prve postaveajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:34Volim Hebu ko brata rodjenog, fakat je korektan momak ali nije to to više. Danas jedan od lošijih, sreća pa je kraj polusezone.
Ima dosta igraca koji nisu vise to to
Zao mi ie Zinedina da je njega nekako dozvati jer je jos mlad
Pa to da ostaviti ih za rotacije, Krste i Heba mogu iskustvom dosta pomoci i dobro ih je imati u svlacionici. Kazem opet da je Zinedina dozvati jer ima on sta ponuditi samo malo glava ga kociajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:41Krste nam može pomoći još uvijek, jer je polivalentan igrač i može odigrati u najmanju ruku solidno na više pozicija, a i zbog iskustva i hemije je tu.forza_juve je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:38Da se razumijemo ni Hodza nije za prve postave ali na poziciji beka bolji je od Hebe, isto vazi i za Velkoskog nije za prve postaveajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:34Volim Hebu ko brata rodjenog, fakat je korektan momak ali nije to to više. Danas jedan od lošijih, sreća pa je kraj polusezone.
Ima dosta igraca koji nisu vise to to
Zao mi ie Zinedina da je njega nekako dozvati jer je jos mlad
Ali Heba, možda za krila i to za rotacije, ali bek još prva postava to nikako.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bhfanatic14, Combattente87, enzo1, itatabisine, johntravolta123, kogmagie46, Kyle88, mire971, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, PapakIzSa, Sazg, tovusa84, ŠTA_JE i 157 gostiju.