Blijed ko Hebibovic posle sprinta
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos jednom moram istaknuti nesto sto nismo odavno imali...
To je taj gospodluk i ljudskost koju posjeduje Vinko Marinović...
Ni jednu pressicu nije poceo a da se prvo ne zahvali igracima...
Skroman, bez ublehaske price, gluposti,odmjeren i strucan...
Vidi se da ne voli da se eksponira u medijima i imam osjećaj da nikad ne bi dao neku izjavu ili bi slao pomocnike umjesto njega...
Covjek voli da radi ,a ne da se izdize i da sebe stavlja u prvi plan...
Vinko jos jednom od mene...

Vidi se da ne voli da se eksponira u medijima i imam osjećaj da nikad ne bi dao neku izjavu ili bi slao pomocnike umjesto njega...
Vinko jos jednom od mene...

- robertkosar
- Kontakt:
Zeljkana ce ukopat onaj demagog lutvin brat morz:mrgreen:Dobrinja12345 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:07Šta ima zeljkan ,a Sarajevo nema pa komšiju šampiona
![]()
![]()
![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Svaka čast, neka je i ovo neko spomenuo.Kolika samo razlika u odnosu na Kešoljuba, strah me i pomisliti gdje bi danas bili da nam je on ostao trener.Vanja8 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:17Jos jednom moram istaknuti nesto sto nismo odavno imali...
Vinko jos jednom od mene...![]()
![]()
Vidite sta radi Fanimo iz meca u mec (prosao akademiju West Hama), sad zamislite upratiti njega i Varešanovića (sježe prođena akademija Liverpula)

Ko i zasto zakljucava zemu evo drugi put nakon tekme?
@mortem?
@mortem?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nikad nisam u zivotu gledao Sarajevo i bio 100% siguran da necemo izgubit kad gubimo, pa ni sa igracem manje. Kako bi volio kad bi TSS spojio iducu polusezonu bez pauza. To bi bila rapsodija
Samo kad se sjetiš prošle godine kraj polusezone i ove godine. Razlika je kao nebo i zemlja. Hvala upravi što je otpustila dotičnog koji je u tom trenutku bio štetan po rezultate i klub. Također hvala upravi što je dovela jednog velikog gospodina koji je dove o naš klub do toga sa se u ligi svi boje i da više niko ne smije najaviti pobjedu protiv nas.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Baš tako.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:53Samo Fanimo ima strašnu završnicu, rijetko možeš u našoj ligi vidjeti igrača da onako rutinira. Bez ikakvog komplikovanja, bez lažnjaka i petljanja, školski kako treba. Evo i večeras, prvi gol odlično primanje i lagano kroz noge (mislio sam da će stići onaj izblokirati). Drugi gol još ebeniji za zabiti, iz okreta u golmanov ugao precizno. Strašno teško za uvaliti, nisam se uopšte nadao da će ono biti gol, zato sam se još više iznenadio. Svaka čast i to mi se najviše sviđa kod njega.
Nevjerovatno miran u završnici, i prije svega jako dobra tehnika šuta, vidi se da je prošao ozbiljniju školu. Ono šta nam je godinama trebalo, krilo koje zna dat gol, počevši od Duljevića pa do svih ostalih. A sad imamo dvojicu takvih.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SedrenikHz
- Kontakt:
+1, gnjidaajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:25Ma buraz moj nema šanse da ide na ignore. Nahebat cu se ja njemu majke kad tad..ne može on mene ignorisat koliko ja njega mogu prozivat na svakom mogucem postu.Elcor je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:22Njega sam davno stavio na ignore. Mislim da ono nije navijač Sarajeva. Nije moguće da neko ko voli ovaj klub onoliko piše protiv kluba a nikad ništa da podrži i lijepo napiše. Zbog toga, ignore i ne vidim njegove postove i ne gubim živce zbog nebitnog lika.ajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:17Niko hinjski ne piše i ne komentariše kao sto je holyman, najveci smrad teme. Napisao sam mu jedan poduži post psovki, ali mi žao ban dobit zbog debila, radije cu ostati i citirati ga stalno uz adekvatne činjenice nego da me nema desetak dana a da moram čitati njegove postove.
Bod kao kuća, plakao bih od sreće. Kakav mentalitet i kakva psiha i samopouzdsnje ovih momaka![]()
Najveći smrad teme ubjedljivo koji komentariše kako vjetar puhne.
Denchi je naporan, ali momak ima svoj stav i ne odstupa od njega nikako. A ovo je smrad koji je prvi za pljuvanje i psovanje i tjeranje.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Jedino gdje nam je prošle sezone donio bodove, bilo je protiv Veleža na Koševu golom u 61 minuti.Mislim da mu je to jedini prvenstveni u toj sezoni.HZ_ilidzaa je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:05Da Hare nije nekim golovima izvukao prošlu sezonu mi titule vjerojatno ne bi vidili.
Ok, i ja ga kritikujem,ali pokažite poštovanje.
Realno dobro se kreće i ulazi u prilike,ali promaši sve živo.
Nekako imam osjećaj da ga bolje ide kad ulazi sa klupe.
I večeras je non stop vršio pritisak na zadnju liniju!
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Samo Tataru nema potrebe da sikanira Fanima, po ko zna koji put.
Ukoliko ces nastaviti biti sebican i okretati pogled od Fanima, slobodno se pokupi i odi iz kluba.
Ukoliko ces nastaviti biti sebican i okretati pogled od Fanima, slobodno se pokupi i odi iz kluba.
Na beku nece nikadfeniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:268 od 10 utakmica se odigrat Hebib bolje.Denchi je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:22Za Hebiba je Zanetti i Maicon zajedno!!!feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:14Nemojte Bogati Hodzica dizat dzaba, zna se da je flop.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tino Sušić je još za klasu bolji kad igra 'ofanzivnog veznog'.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šampionski!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
Hoce. Zato sto nas 8 od 10 ekipa nece napast cesto, niti imat ovako kvalitetno krilo. Nego cemo beka dosta vise koristit prema naprijed, i tu se odnosi ta prednost nad Dusanom.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave, JavierBosnia, MSOZ101, napoleon72, riki46, ristagrad, Vanja8, vedinjo98 i 57 gostiju.