Za njih ne odlucuje, za nas odlucuje da li cemo i zvanicno izgubiti titulu vec pocetkom drugog dijela.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:00Najbitnije je zasad pobijediti u Krupi a onda se na pauzi spremati za derbi i nastavak sezone.feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:55Opet navijaci Zelje prave veliku gresku. Opet im prica ide na to odrzat minus 6 do derbija pa tu poginut za pobjedu. Opet sve podredjuju jednoj utakmici i nadu polazu u to. I da pobijede nece uzet titulu. Ako do sad nisu naucii da jedna utakmica ne znaci nista ne znam kad ce
O derbiju se puno prica jer je prva utakmica u nastavku, a ne jer odlucuje stvari. Ne znam stvarno da je neko rekao da cemo mi osvojiti titulu ako pobijedimo FKS, to je glupost.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- robertkosar
- Kontakt:
Kokosaru Mujicu zelim da poljubi onog hrizostoma u usrani pakas i da dobije coronu i da ga lijece na respiratorima srebrebrene maline. Dno je od insana 

Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 06 dec 2020, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ni najmanje, navikli smo ukrast
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- feniksptica
- Kontakt:
Sta je to kardinalno pogrijesio ?? Ono za njihov prvi gol necemo nikad saznat jer Mtel vec par put ne prikazuje neke sumnjive situacije koje idu u korist Borca. Ostalo je bilo pra nekih cudnih odluka al to je plod neznanja, vise nego neke namjere. Cak mislim da je bio diskutabilan ofsajd u drugom poluvremenu sviran Borcurobertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:31Kokosaru Mujicu zelim da poljubi onog hrizostoma u usrani pakasni da dobije coronu i da ga lijece na respiratorima srebrebrene maline. Dno je od insana![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne guraj se
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije Borac rupa ,imaju oni dobru ekipu,njima je problem trener koji jednostavno ne zna da ih uklopi...Beli98 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:11Ma to je on da ispoštuje statistiku. Ne uzimaju mu za zlo. Svima je jasno da je Borac rupa obična.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:00Izvini na kog mislis s ovim druga najkvalitetnija ekipa? Nadam se da ne pricamo o borcuDrape je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:57Više nije ni bitno u kakvom stanju je Sarajevo, nema veze što su Šerbečić i Tatar ispali iz forme, što ne mogu računati na Oremuša, Pejovića i Rahmanovića i što imaju najgoreg centarfora u ligi, opet ih i takve ni druga najkvalitetnija ekipa u ligi ne može pobijediti.
- PeppermintSA
- Kontakt:
A za povratka im domaćin kupi pizze. Morž se zahvaljivao prosle sedmice.
- robertkosar
- Kontakt:
Prvi gol za borac ocit prekrsaj , vadio je kartone nasim igracima ko da je revolveras sa divljeg zapada. Hodzic usao i napravio jedan prekrsaj i odma zuti , sljedeci napad igrac borca hvata naseg igraca za dres i obara ga nista pokazuje . Svaki prekrsaj za nas vrati loptu pet metara nazadfeniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:33Sta je to kardinalno pogrijesio ?? Ono za njihov prvi gol necemo nikad saznat jer Mtel vec par put ne prikazuje neke sumnjive situacije koje idu u korist Borca. Ostalo je bilo pra nekih cudnih odluka al to je plod neznanja, vise nego neke namjere. Cak mislim da je bio diskutabilan ofsajd u drugom poluvremenu sviran Borcurobertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:31Kokosaru Mujicu zelim da poljubi onog hrizostoma u usrani pakasni da dobije coronu i da ga lijece na respiratorima srebrebrene maline. Dno je od insana![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- feniksptica
- Kontakt:
Ovako na prvu, Hodzic cist zuti minimalno. Tini oprostio zuti negdje na pocetku, cist. Dao zuti karton jednom igracu Borca bespotrebno. Bilo je pardomacinskih faula ali nista opasno i sto bi direktno uticalo na rezultat.robertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:38Prvi gol za borac ocit prekrsaj , vadio je kartone nasim igracima ko da je revolveras sa divljeg zapada. Hodzic usao i napravio jedan prekrsaj i odma zuti , sljedeci napad igrac borca hvata naseg igraca za dres i obara ga nista pokazuje . Svaki prekrsaj za nas vrati loptu pet metara nazadfeniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:33Sta je to kardinalno pogrijesio ?? Ono za njihov prvi gol necemo nikad saznat jer Mtel vec par put ne prikazuje neke sumnjive situacije koje idu u korist Borca. Ostalo je bilo pra nekih cudnih odluka al to je plod neznanja, vise nego neke namjere. Cak mislim da je bio diskutabilan ofsajd u drugom poluvremenu sviran Borcurobertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:31Kokosaru Mujicu zelim da poljubi onog hrizostoma u usrani pakasni da dobije coronu i da ga lijece na respiratorima srebrebrene maline. Dno je od insana![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Oprostite što nisam ranije napisao:
NEMA VIŠE NEPORAŽENIH!
NEMA VIŠE NEPORAŽENIH!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Dovest cemo spica inshallah do tadsvrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:14Nista nije -6
Jos nam dolaze na LJEPOTICU
Sarajevo je u padu forme
![]()
![]()

cuvajte teren, treba da nastavite ovu formu kuci

I u sljedecoj godini
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ide sve po planu, šampion je tamo gdje i pripada, doduše sa mnogo manje bodova prednosti nego je trebalo. Prvenstveno zahvaljujući Haretu, ali ga gotovim, pa mu je oprošteno što ova liga još uvijek ima neku neizvjesnost.
Ostali, svi u vrhu imaju sreću što na klupama Zrinjskog i Borca sjede dva stroga ublehaša, inače bi ove dvije ekipe bile 2. i 3.
jer su po kvalitetu svakako tu. Fašisti iz širokog dosta dobri, mladi, brzi, tu su gdje i pripadaju. željezničar daleko iznad realnih mogućnosti, vjerovatno će vremenom padati, oslanjaju se na igrače 40-. Velež i Tuzla borba za top 6.
Dva su već ispala.
Ostali, svi u vrhu imaju sreću što na klupama Zrinjskog i Borca sjede dva stroga ublehaša, inače bi ove dvije ekipe bile 2. i 3.
jer su po kvalitetu svakako tu. Fašisti iz širokog dosta dobri, mladi, brzi, tu su gdje i pripadaju. željezničar daleko iznad realnih mogućnosti, vjerovatno će vremenom padati, oslanjaju se na igrače 40-. Velež i Tuzla borba za top 6.
Dva su već ispala.
- feniksptica
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:38Kad ja rekoh ne bojim se za Borac da ce ikoga ugrozit na vrhu sve dok je Vlado tu

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kole, što si ti slabo zadnju godinu ubo štakolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:07Nisi mi ni boda dao na glasanju... Nema veze hahaVanja8 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:03Ma ti si pola pitar znas i sam sta smo kuckali..kolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:01Imate karakter i srce šampiona što se kaže! Čestitke i nadam se da ćemo se mi dozvati na proljeće pa da mi presjedne ova unaprijed čestitana titula Vama koju ćete uzeti!![]()
![]()
A za post...![]()
![]()
A to da sam pola pitar, nemoj BGT... Poštujem vas, braća ste mi, realan sam, objektivan, ali svršavam kad gubite...![]()

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dušmani me ubišeSedrenikHz je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:56Kole, što si ti slabo zadnju godinu ubo štakolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:07Nisi mi ni boda dao na glasanju... Nema veze haha![]()
A to da sam pola pitar, nemoj BGT... Poštujem vas, braća ste mi, realan sam, objektivan, ali svršavam kad gubite...![]()
![]()

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Zbog cega Osim ne pruz sansu onom Hajricu sto je dosao, lik ubacuje stopera u napad a ima visokog sidrasa kojem ne da nikako sansu?
Kakve tekme danas! top! Slutilo je to po parovima nedjeljnjih meceva... Za mec u BL, cestitam objema ekipama, Sarajevu jer je u teskim okolnostima igralo bolje i zasluzilo remi a Borcu jer su fakat dobra ekipa. I sve je bilo fer plej...Ove nam tekme trebaju.
Za Zelju sta reci....jasno da se radujem. Siroki je bas nezgodan, treba malo proviriti u njihov omladinski pogon...
Dobro je ispalo za Sarajevo, ali i za ligu mecevi su vrh.
Za Zelju sta reci....jasno da se radujem. Siroki je bas nezgodan, treba malo proviriti u njihov omladinski pogon...
Dobro je ispalo za Sarajevo, ali i za ligu mecevi su vrh.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- feniksptica
- Kontakt:
Cijeli Zeljin Pdf ocekivo -2 dobili -6.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mislim da bi na proljece Velez mogao ozbiljno da se umijesa u borbu koja vodi u ovu konferncijsku ligu
Ako se adekvatno pojacaju,mogli bi biti najprijatnije iznenadjenje
Imaju dobru ekipu i sa pojacanjima bice veoma opasni za sve koji se bore za Evropu
Ako se adekvatno pojacaju,mogli bi biti najprijatnije iznenadjenje
Imaju dobru ekipu i sa pojacanjima bice veoma opasni za sve koji se bore za Evropu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.