FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Heba mozda nije tehnicki dobar igrac i bek, ali je zato glup!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Možda...ali ako gledamo koga bi mogli dovesti na zimu, onda nekako on i Hadžić u prvom planu.fks74 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:52Nije ni Lukić za nas, treba nam bolji od njega. Lukić osim faula, kada smo primili gol, ništa nije napravio. Dupe ga pojeo.Shategabri je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:25Kakav Ziljkić, nije on igrač za nas.
Njemu je borac kapak.
Lukić je već druga priča, ali teško da ga možemo dovesti.
E sad...možda Hadžija nađe nekog stranca, ko će znati.
Ukaza se i Adukor danas, čini mi se ko da je smršao...on bi mogao biti pravo pojačanje na proljeće.
Koševo Zapad
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma dobro, Hebib je realno bezveze dobio žuti karton. Poslao sudiju u pi*ku materinu i onda mu teško pada dobijanje kartona zbog toga, hoće da se obračuna sa sudijom koji realno ne voli Sarajevo što je i danas potvrdio.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
haris004 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:47Meni je kod njeg ružno i iritantno ono kreveljenje, prigovaranje a realno najlošiji igrač na terenu al kad se treba bunit i svađat tu je prvi. Ušao u sezonu sa viškom kila i umjesto da grize, da bez povrede izgura Ahmetovića iz prve doveo se do toga da je najomraženiji naš igrač a bez razloga. Danas veoma korektna utakmica i onaj promašaj je nekakva realnost ali raja ga je uzela na zub i odmah je išlo pljuvanje.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:39Molio bih vas da mi ne psujete, ali ako morate...
Haris Handzic je manje-vise ucestvovao u sva 4 posljednja gola FKS. Po meni moze biti 2-3 napadac FKS.
Zaboravljate da je gol znao stati i sjajnog Ahmetovica.
Može on biti druga opcija, samo da se bolje spremi. Ima šlifa, radi presing dok ima snage, solidno gradi loptu, zna šutat izvan 16 ali onaj ružni mentalitet, a kasnije i nedostatak samopouzdanja su ga baš koštali.
Ma razumijem kad ga kritikujete. Neko ko napravi najvise prekrsaja, a napadac je i kako ganja u finisu utakmice je sve sem qrcobolja.
Mozes mu prebaciti svasta, ali "kiseli" osmjeh ili "kreveljenje" je vjerovatno njegov odbrambreni mehanizam. ako mozes pogledaj finis utakmice.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:55Pa Hare je i bio odličan kao džoker, silom prilika mora igrati prvog napadača i to je druga priča.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:39Molio bih vas da mi ne psujete, ali ako morate...
Haris Handzic je manje-vise ucestvovao u sva 4 posljednja gola FKS. Po meni moze biti 2-3 napadac FKS.
Realizacija mu je užasna, ona prilika danas kod 0-0, ono se mora dati, njegova reakcija je bila ko da igra u kantonalnoj ligi.
Ali dobro radi dosta drugih stvari, otvara prostor, asistira, bori se sa odbranom protivničke ekipe...nije to ni toliko loše.
Vrlo realno, nije za 1-2 napadaca evropskog Sarajeva, onakvog kakvog ga zelimo(mislim na FKS)

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- Shategabri
- Kontakt:
Nije mu Mujić ništa kriv što je glupo išao kopačkom na glavu. Ono je opravdan drugi žuti i crveni. Sad nisam upratio je li bio direktni crveni, čini mi se da jeste i to je previše, jer ga nije dotakao.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:59Ma dobro, Hebib je realno bezveze dobio žuti karton. Poslao sudiju u pi*ku materinu i onda mu teško pada dobijanje kartona zbog toga, hoće da se obračuna sa sudijom koji realno ne voli Sarajevo što je i danas potvrdio.
Koševo Zapad
Mozda smo neke druge tekme gledali,Fanimo kad uzme loptu kao Usein Bolt djeluje tako brzo se oslobodi igraca onda strasnu zavrsnicu ima plus lik odradjuje lavovski posao i u odbraniPeppermintSA je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:26Bolji je od obojice utoliko što pokušava igrati 1 na 1, a u kombinatorici je upravo najbolji igrač Borca. Fanimo ne daje ni 30% svojih mogućnosti. Čovjek ima takvu brzinu, dribling i dobru loptu, a nije u stanju to ponavljati. 15 puta po utakmici dobije loptu na krilo gdje ostane 1 na 1 ili 2 na 2 i 12 puta zastane, vrati loptu unazad i ne pokusa proći. Djeluje mi ****, boji se duela i izbjegava ih. Ziljkic je upravo suprotan. Ne brenuje od nikog. Od Tatara je svakako bolji igrač. Tatarova glavna osobina je što daje puno golova i upada odlično iz drugog plana. Međutim, kad Tatar ne zabije kao da nije igrao - nema ga u pasu, odluke na terenu su mu najčešće glupe, ne zna podvaliti loptu. Jedino zabija. Ja ga svakako volim, ali nije on bolji igrač od Ziljkića.bordobijeli je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:18Meni ovaj ziljkic nije nesto specijalno, dobar je ovu polusezonu al kazem meni nije nesto. Dobar je 1na1 solidna brzina al u nekoj konbinatorici koju Vinko trazi mislim da nema mjesta kod nas. Defanzivu loše radi jednostavno individualac ja ga nikad nebi stavio prije Tatara i Fanima.
Treba nam na špicu jak gorostas, ako je moguće crnac. Igrač koji će otresti igrača koji ga čuva i iskoristiti šansu u kojoj se nađe.Shategabri je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:57Možda...ali ako gledamo koga bi mogli dovesti na zimu, onda nekako on i Hadžić u prvom planu.fks74 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:52Nije ni Lukić za nas, treba nam bolji od njega. Lukić osim faula, kada smo primili gol, ništa nije napravio. Dupe ga pojeo.Shategabri je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:25Kakav Ziljkić, nije on igrač za nas.
Njemu je borac kapak.
Lukić je već druga priča, ali teško da ga možemo dovesti.
Ukaza se i Adukor danas, čini mi se ko da je smršao...on bi mogao biti pravo pojačanje na proljeće.
-
- Kontakt:
Bice Heba dobar kakvu je povredu imao.Tek je odigrao par utakmica i uspio koji gol zabiti. Isto mislim i za Fanima kojeg tek u pravoj formi mozemo ocekivati u proljece. Susic se trznuo poceo je igrati, kao i za ovu dvojicu tek treba pokazati kakav je majstor. Sa nekim novim napadacem i finim zimskim odradjenim priprema ja ocekujem jos jacu ekipu u nastavku .
- Shategabri
- Kontakt:
Za Evrope treba ubica tipa Benke ili KomazecaSamozdravlje je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:05Shategabri je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:55Pa Hare je i bio odličan kao džoker, silom prilika mora igrati prvog napadača i to je druga priča.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:39Molio bih vas da mi ne psujete, ali ako morate...
Realizacija mu je užasna, ona prilika danas kod 0-0, ono se mora dati, njegova reakcija je bila ko da igra u kantonalnoj ligi.
Ali dobro radi dosta drugih stvari, otvara prostor, asistira, bori se sa odbranom protivničke ekipe...nije to ni toliko loše.
Vrlo realno, nije za 1-2 napadaca evropskog Sarajeva, onakvog kakvog ga zelimo(mislim na FKS)![]()

Koševo Zapad
Za ovu ligu i ovu zimu mi je svejedno, daj bilo koga osim handzeta titula ce svakako doci.
Ali za evropu ocekujem vrece para za nekog garonju aka boaci ako zelimo iskorak.
Ali za evropu ocekujem vrece para za nekog garonju aka boaci ako zelimo iskorak.
NEMA NAZAD
Fanima cemo najprije i najlakse prodati na kraju sezone. Mozda cak i na polusezoni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Shategabri
- Kontakt:
Niko sretniji od mene ako takvog dovedemo...samo imati na umu da mi još uvijek dovodimo slobodne igrače iz vana ili pak damo neku siću za ove domaće. U takvim uslovima je takvog malo teže naći. Valjda Hadžija nešto uspije.fks74 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:06Treba nam na špicu jak gorostas, ako je moguće crnac. Igrač koji će otresti igrača koji ga čuva i iskoristiti šansu u kojoj se nađe.Shategabri je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:57Možda...ali ako gledamo koga bi mogli dovesti na zimu, onda nekako on i Hadžić u prvom planu.
Koševo Zapad
Subota 17h
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nama kao što je već gore rečeno treba već izgrađen izuzetno kvalitetan brz i jak napadač.
Jovo Lukić je mlad, perspektivan, ali nema teoretske šanse da će kod nas doći. Baš sam večeras gledao na TV-u da je Vlado Jagodić rekao da Lukić ide na zimu ili ljeto vani, da će praviti izlazni transfer po uzoru na Vladana Danilovića.
Opet kažem, treba nam napadač koji će daleko poboljšati tim, a ne sitni mali upgrade.
Jovo Lukić je mlad, perspektivan, ali nema teoretske šanse da će kod nas doći. Baš sam večeras gledao na TV-u da je Vlado Jagodić rekao da Lukić ide na zimu ili ljeto vani, da će praviti izlazni transfer po uzoru na Vladana Danilovića.
Opet kažem, treba nam napadač koji će daleko poboljšati tim, a ne sitni mali upgrade.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Shategabri
- Kontakt:

Dinamo, CZ, pa i ostale ekipe iz regiona koje igraju Evropu daju velike pare za takav tip igrača.
Koševo Zapad
- SarajevoForza
- Kontakt:
Da vikend okončamo rezultatima iz Evrope koji nam i nisu išli na ruku, Dunajska Streda umjesto +3 dva poraza i sad -3 za Slovanom...
Nekako se nameće da će nas opet pogurati sportski prijatelji iz Armenije i onda ostaje iščekivati bilo čiji kiks.
Za sada situacija izgleda ovako:
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 9HoVo4X6BI
Nekako se nameće da će nas opet pogurati sportski prijatelji iz Armenije i onda ostaje iščekivati bilo čiji kiks.
Za sada situacija izgleda ovako:
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 9HoVo4X6BI
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, 72220, boki86, Ferrante071, Gomis99, Jadnimi, johntravolta123, mnon46, N3R3D, nedimmmm1337, Pena, riki46, siroliver69, UltraSa46, VolimBiH96 i 145 gostiju.