FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mogao bi Fami zayebati i Tatara i Rahmana. Ima završnicu ko nijedan u ligi.
Al zato volej ni jedan ne moze potrefitOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:24Mogao bi Fami zayebati i Tatara i Rahmana. Ima završnicu ko nijedan u ligi.

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nevjerovatno mi je i svaki put se čudim kako su vam kriteriji niski i srozani. Mi sada imamo jaku konkurenciju, jak kadar i svaki naredni treba da bude dostojan ove ekipe. Igrači koji će uz to podići kvalitet, nositi se s ovim koji su već tu i značiti za širinu. Umjesto da malo razumnije i odmjerenije gledate, vama svaki igrač kojeg zapazite protiv nas je vrijedan da se krene po njega. Samo ako napravi par dobrih driblinga, protrčavanja, ako je borben, njega treba zaganjati, a o eventualnom golu ili asistenciji da ne govorim. Iz kola u kolo se to dešava, malo neko odigra bolje, odmah ide "Hadžija, reaguj". Tako se ne dovode igrači, pogotovo u FKS i sreća da se mi ne pitamo ništa.
Taj Ziljkić je do ove sezone bio prosječan igrač. Ovu polusezonu je odigrao dobro, jedan od najboljih igrača Borca i to poštujem. Možda je napredovao od perioda u Slobodi, možda ga jednostavno krenulo, možda je stvarno sazrio, ne znam, treba i dalje pratiti. Ali, da to odmah znači da ga treba dovesti je nigdje veze, pogotovo kao zamjenu Tataru. Igrač se procjenjuje nakon određenog perioda, a ne dovodi ishitreno jer je eto zabio gol protiv nas i pretrčao dosta.
Lukić ima potencijala, igra momak odlično. Da je sad neki ubica kakvim se predstavlja, nije. I ja bih bio za njegovo dovođenje, kad bi on došao i bio drugi napadač i borio se za prvih 11. Međutim, to nema šanse, siguran sam da bi tražio garanciju igranja u prvoj postavi. Obradović nijr htio doći, jer ne bi terena vidio pored Ahmeta. Druga stvar, njemu su misli u inostranstvu, to pretpostavljam. Treća stvar i glavna, ne možemo ga dovesti, jer bi tražili bruku para i jednostavno je nemoguće.
Isto ide na qurac ovo mijenjanje mišljenja kako vjetar puhne.. Handžić je za kritike, jer je u užasnoj formi. Dođe i napravi dva dobra poteza (na čemu sam mu čestitao), odmah mijenjanje ploče i serrancija kako je raja bila oštra, kako to nije zaslužio. Još su jači ovi što dođu i kažu 'evo Haretaaa gledaj poteza, gdje ste sad hejteri'.
Malo više karaktera i čvrstih stavova, ne bi vam škodilo.
Taj Ziljkić je do ove sezone bio prosječan igrač. Ovu polusezonu je odigrao dobro, jedan od najboljih igrača Borca i to poštujem. Možda je napredovao od perioda u Slobodi, možda ga jednostavno krenulo, možda je stvarno sazrio, ne znam, treba i dalje pratiti. Ali, da to odmah znači da ga treba dovesti je nigdje veze, pogotovo kao zamjenu Tataru. Igrač se procjenjuje nakon određenog perioda, a ne dovodi ishitreno jer je eto zabio gol protiv nas i pretrčao dosta.
Lukić ima potencijala, igra momak odlično. Da je sad neki ubica kakvim se predstavlja, nije. I ja bih bio za njegovo dovođenje, kad bi on došao i bio drugi napadač i borio se za prvih 11. Međutim, to nema šanse, siguran sam da bi tražio garanciju igranja u prvoj postavi. Obradović nijr htio doći, jer ne bi terena vidio pored Ahmeta. Druga stvar, njemu su misli u inostranstvu, to pretpostavljam. Treća stvar i glavna, ne možemo ga dovesti, jer bi tražili bruku para i jednostavno je nemoguće.
Isto ide na qurac ovo mijenjanje mišljenja kako vjetar puhne.. Handžić je za kritike, jer je u užasnoj formi. Dođe i napravi dva dobra poteza (na čemu sam mu čestitao), odmah mijenjanje ploče i serrancija kako je raja bila oštra, kako to nije zaslužio. Još su jači ovi što dođu i kažu 'evo Haretaaa gledaj poteza, gdje ste sad hejteri'.
Malo više karaktera i čvrstih stavova, ne bi vam škodilo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Slazem se

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Krpic sjedi kuci u Tuzli slobodan ko ticafks74 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:06Treba nam na špicu jak gorostas, ako je moguće crnac. Igrač koji će otresti igrača koji ga čuva i iskoristiti šansu u kojoj se nađe.Shategabri je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:57Možda...ali ako gledamo koga bi mogli dovesti na zimu, onda nekako on i Hadžić u prvom planu.
E sad...možda Hadžija nađe nekog stranca, ko će znati.
Ukaza se i Adukor danas, čini mi se ko da je smršao...on bi mogao biti pravo pojačanje na proljeće.
Oba Hadzica napadaca su pod ugovorom i morao bi kesh davat
Mi trebamo skresat ova krila silna, Jukic,Milanovic,Cruz i jos juniora nekoliko, i dovesti jedno krilo da valja za tu lovu
Zatim nam treba i stoper jak i iskusan za evrope da igra sa Milicevicem, vracaju nam se i oni iz pazara
Treba pokusat i Anela Hadzica dovest jer cemo skoro 100% prodat Djokanovica
Zadnje treba gledat golmana da li ima kakav, ili iskusan stariji ili mladji i talentovan
Udri Emcho
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Nisam vjerovao da cu ovo napisati. Ova ekipa moze igrati bez svakog pojedinca, pa tako i bez Rahmanovica.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Govorim o ponavljanjima. On mora 10 puta svake utakmice napraviti slalom. Ne igra dovoljno jedan na jedan, bježi od duela. Čovjek ima predispozicije da bude ubjedljivo najbolji igrač lige.zagor1987 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:05Mozda smo neke druge tekme gledali,Fanimo kad uzme loptu kao Usein Bolt djeluje tako brzo se oslobodi igraca onda strasnu zavrsnicu ima plus lik odradjuje lavovski posao i u odbraniPeppermintSA je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:26Bolji je od obojice utoliko što pokušava igrati 1 na 1, a u kombinatorici je upravo najbolji igrač Borca. Fanimo ne daje ni 30% svojih mogućnosti. Čovjek ima takvu brzinu, dribling i dobru loptu, a nije u stanju to ponavljati. 15 puta po utakmici dobije loptu na krilo gdje ostane 1 na 1 ili 2 na 2 i 12 puta zastane, vrati loptu unazad i ne pokusa proći. Djeluje mi ****, boji se duela i izbjegava ih. Ziljkic je upravo suprotan. Ne brenuje od nikog. Od Tatara je svakako bolji igrač. Tatarova glavna osobina je što daje puno golova i upada odlično iz drugog plana. Međutim, kad Tatar ne zabije kao da nije igrao - nema ga u pasu, odluke na terenu su mu najčešće glupe, ne zna podvaliti loptu. Jedino zabija. Ja ga svakako volim, ali nije on bolji igrač od Ziljkića.bordobijeli je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:18Meni ovaj ziljkic nije nesto specijalno, dobar je ovu polusezonu al kazem meni nije nesto. Dobar je 1na1 solidna brzina al u nekoj konbinatorici koju Vinko trazi mislim da nema mjesta kod nas. Defanzivu loše radi jednostavno individualac ja ga nikad nebi stavio prije Tatara i Fanima.
Moram staviti Fanimu novu cijenu. Oni koju sam mu stavio nije dobra nakon danas. 

- Kockoglavi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
20 utakmica 8 golova 1 asistencija. Decko x faktor zabi za remi vcrs, za pobjedu protiv Radnika, onaj volej protiv Buducnosti, zasluzio je

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I njega i Tatara su zatvarali odmah cim dobije loptu, Matiji je potreban prostor kako bi pruzio korak, nisu mu puno davali bas, a i nasi mu ne daju fine lopte uopste...medjutim tehnika suta mu je strasna...PeppermintSA je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:43Govorim o ponavljanjima. On mora 10 puta svake utakmice napraviti slalom. Ne igra dovoljno jedan na jedan, bježi od duela. Čovjek ima predispozicije da bude ubjedljivo najbolji igrač lige.zagor1987 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:05Mozda smo neke druge tekme gledali,Fanimo kad uzme loptu kao Usein Bolt djeluje tako brzo se oslobodi igraca onda strasnu zavrsnicu ima plus lik odradjuje lavovski posao i u odbraniPeppermintSA je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:26
Bolji je od obojice utoliko što pokušava igrati 1 na 1, a u kombinatorici je upravo najbolji igrač Borca. Fanimo ne daje ni 30% svojih mogućnosti. Čovjek ima takvu brzinu, dribling i dobru loptu, a nije u stanju to ponavljati. 15 puta po utakmici dobije loptu na krilo gdje ostane 1 na 1 ili 2 na 2 i 12 puta zastane, vrati loptu unazad i ne pokusa proći. Djeluje mi ****, boji se duela i izbjegava ih. Ziljkic je upravo suprotan. Ne brenuje od nikog. Od Tatara je svakako bolji igrač. Tatarova glavna osobina je što daje puno golova i upada odlično iz drugog plana. Međutim, kad Tatar ne zabije kao da nije igrao - nema ga u pasu, odluke na terenu su mu najčešće glupe, ne zna podvaliti loptu. Jedino zabija. Ja ga svakako volim, ali nije on bolji igrač od Ziljkića.
Hocemo li malo o Dupovcu pisati, igracu iz sjene, koji je do ove sezone bio toliko osporavan (prvi ja). Je li moguce da je izbacio jednog Serbecica iz prvog tima i u kontinuitetu pruza ovako odlicne partije? Nikada niti jednog incidenta nije imao, veliki profesionalac, a dijete kluba.
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Čestitke igračima i stručnom štabu i svima ostalim na pobjedama i tituli jesenjek prvaka,
svaka čast, ponosan i radostan...
samo onaj drugi go, čist opsajd

samo onaj drugi go, čist opsajd
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovakvog Serbecica bi bilo ko Izbacio iz prve ekipe. Ne znam sta je momku stvarno kao, da su on i Dupe zamjenuli tjelaRahma je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:52Hocemo li malo o Dupovcu pisati, igracu iz sjene, koji je do ove sezone bio toliko osporavan (prvi ja). Je li moguce da je izbacio jednog Serbecica iz prvog tima i u kontinuitetu pruza ovako odlicne partije? Nikada niti jednog incidenta nije imao, veliki profesionalac, a dijete kluba.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Otkad pratim Sarajevo, jedini igrač koji je u drugom mandatu bio bolji nego u prvom. On je izuzetak od pravila kad dođe tema vraćanja bivših igrača.Rahma je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:52Hocemo li malo o Dupovcu pisati, igracu iz sjene, koji je do ove sezone bio toliko osporavan (prvi ja). Je li moguce da je izbacio jednog Serbecica iz prvog tima i u kontinuitetu pruza ovako odlicne partije? Nikada niti jednog incidenta nije imao, veliki profesionalac, a dijete kluba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
On je za mene naj pozitivnije iznenadjenja. Ocekivao sam da ce odigrati 4-5 utakmica kad bude pauzirao Šerbercic ili Milicevic kad ono Dupovac medju najboljim i konstantnim nasim igracima, kapa dole za Amera igra u zivotnoj formi.Rahma je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:52Hocemo li malo o Dupovcu pisati, igracu iz sjene, koji je do ove sezone bio toliko osporavan (prvi ja). Je li moguce da je izbacio jednog Serbecica iz prvog tima i u kontinuitetu pruza ovako odlicne partije? Nikada niti jednog incidenta nije imao, veliki profesionalac, a dijete kluba.
Ma Salcina gurat i iz akademije nekog DM to je ispravan put nek uce od SusicaDenchi je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:39Krpic sjedi kuci u Tuzli slobodan ko ticafks74 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:06Treba nam na špicu jak gorostas, ako je moguće crnac. Igrač koji će otresti igrača koji ga čuva i iskoristiti šansu u kojoj se nađe.Shategabri je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:57
Možda...ali ako gledamo koga bi mogli dovesti na zimu, onda nekako on i Hadžić u prvom planu.
E sad...možda Hadžija nađe nekog stranca, ko će znati.
Ukaza se i Adukor danas, čini mi se ko da je smršao...on bi mogao biti pravo pojačanje na proljeće.
Oba Hadzica napadaca su pod ugovorom i morao bi kesh davat
Mi trebamo skresat ova krila silna, Jukic,Milanovic,Cruz i jos juniora nekoliko, i dovesti jedno krilo da valja za tu lovu
Zatim nam treba i stoper jak i iskusan za evrope da igra sa Milicevicem, vracaju nam se i oni iz pazara
Treba pokusat i Anela Hadzica dovest jer cemo skoro 100% prodat Djokanovica
Zadnje treba gledat golmana da li ima kakav, ili iskusan stariji ili mladji i talentovan
Udri Emcho
-
- Kontakt:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Danas je Vinko po meni trebao igrat sa Adukorom,Djokanovicem i Susicem
Trenutno korisnika/ca: Anex, Bejker, Beli98, Dadox, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, HordeSaSjevera, Kaunas, keli, kogmagie46, kosevodom, Kyle88, misstianopenaldo, mosarajvosa83, Oerde, ristagrad, samoFKS, Tatamata1946, UltraSa46, Venom, Vutra i 228 gostiju.