Sve pobjedio po neka nerjeseno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na klupi ne znam, na terenu znamo svi
Hvala Zuka brat moj
I ja isto,Bog me ubio ako sam normalan...
Hvala na realnom i objektivnom komentaru. Sretnobengalka je napisao/la: ↑07 dec 2020, 11:12Cestitam Sarajevu na bodu I dobroj utakmici,realno ste mozda zasluzili I da pobijediti jer ekipa koja sa igracem manje u gostima napada I drzi posjed I zasluzuje pobjedu.
Moje misljenje je da ste definitivno najaca ekipa ove sezone I dugo u ovoj domacoj ligi nije bio neko ovako dominantan.
Mi cemo se do kraja boriti za izlazak u Evropu a I vjerujem da cemo I uspjeti u tom pogotovo ako ode onaj smecar Jagodic.
Pozdrav iz BL.
Dupovac, Kova, Fanimo, Sušić, Jukić, Salčin, Pidroni, Andrej ?skoroalen je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:14Miličević i Rahmanović top prioriteti, Oremuš i Tatar poslije njih. Ako za Tatara dođe neka ponuda, može se i prodat, lakše je naći top krilo nego fajtera poput Rahmana ili beka poput Oremuša.
Od ostalih produžit samo Velkoskog radi EUROa, Ahmetoviću ponudit posao u klubu odmah (ionako je ganjao licencu), i ove omladince. Ostalo pošutat iz kluba, u Sarajevu kakvom težimo ne smije bit mjesta za Hodžića, Hebibovića, Handžića i slične.
Njima ne ističe ugovor na ljeto, mislim da priča samo o igračima kojima ističe.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:23Dupovac, Kova, Fanimo, Sušić, Jukić, Salčin, Pidroni, Andrej ?skoroalen je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:14Miličević i Rahmanović top prioriteti, Oremuš i Tatar poslije njih. Ako za Tatara dođe neka ponuda, može se i prodat, lakše je naći top krilo nego fajtera poput Rahmana ili beka poput Oremuša.
Od ostalih produžit samo Velkoskog radi EUROa, Ahmetoviću ponudit posao u klubu odmah (ionako je ganjao licencu), i ove omladince. Ostalo pošutat iz kluba, u Sarajevu kakvom težimo ne smije bit mjesta za Hodžića, Hebibovića, Handžića i slične.![]()
Onda pardon, do mene jeMrPink je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:26Njima ne ističe ugovor na ljeto, mislim da priča samo o igračima kojima ističe.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:23Dupovac, Kova, Fanimo, Sušić, Jukić, Salčin, Pidroni, Andrej ?skoroalen je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:14Miličević i Rahmanović top prioriteti, Oremuš i Tatar poslije njih. Ako za Tatara dođe neka ponuda, može se i prodat, lakše je naći top krilo nego fajtera poput Rahmana ili beka poput Oremuša.
Od ostalih produžit samo Velkoskog radi EUROa, Ahmetoviću ponudit posao u klubu odmah (ionako je ganjao licencu), i ove omladince. Ostalo pošutat iz kluba, u Sarajevu kakvom težimo ne smije bit mjesta za Hodžića, Hebibovića, Handžića i slične.![]()
Samo dobitno...
Kakav danak neiskustvu.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:32Onda pardon, do mene jeMrPink je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:26Njima ne ističe ugovor na ljeto, mislim da priča samo o igračima kojima ističe.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:23
Dupovac, Kova, Fanimo, Sušić, Jukić, Salčin, Pidroni, Andrej ?![]()
![]()
Iako mi je bilo čudno da skoro napravi takav lapsus![]()
Trenutno korisnika/ca: 72220, Grk1234, johntravolta123, keli, Kyle88, mnon46, NazorUso, SamoDaKazeem i 78 gostiju.