forgempp je napisao/la: ↑07 dec 2020, 15:53
Druze nazalost se ne mogu sloziti s tobom iako si mi puno drag.
Ove 2 utakmice su nam upravo pokazale da ovisimo o Rahmanu, jer bi obje utakmice pobijedili, tj Radnik bi prije pao. Zamisli imas spremnog Rahmana i Tinu u ekipi, a iza ti stoji Djokanovic. Pa najbolja veza u historiji PLBiH.
Za Tatara se slazem da ga treba prodati, ali isto tako dovesti i dobru zamjenu jer prakticki ostanemo na Jukicu koji je ocajan i neperspektivan.
Za pojacanja se naravno slazem, trebat ce nam i neki stoper je Serbo je otpao def, Kurdic klupiran u NPZ...
Stoji to da bi se mozda ljepse, lakse i bolje rjesili Radnika i Borca, ali treba uzeti u obzir da ova ekipa igra zajedno u kontinuitetu 20 + 90 min. U buducnosti ocekujem tek kvalitet od tandema TSS-Fanimo, nesto kao trenutni duo reprezentativci. Vjerovatno ces se Ti i mnogi ljutiti na mene, ali reprezentativac i Krste igrali alibi utakmicu. Nisu krivi, a ucinak ???
Ti si dobro odgojen mladic, mislim da se znamo i sa drugog pdf, ako se ne varam. Postujem uglavnom sve forumase i one koji kazu da sam starkelja i levat koji se ne razumije u moderan fudbal.