FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tako i on sam radi, provocira uz osmijeh.BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 dec 2020, 20:00Zanimljiva taktika naših u vezi smr.ada Mujića, na svaku njegovu grešku kojih je itekako bilo, nisu puno prigovarali već su mu se svi u facu cinički smijali.
-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako će reagirati kad je šut bio jak, prije svega, a i potom strašno precizan. Na sve to dodaj da je bilo igrača ispred njega i da je bio zaklonjen, tako da nema šanse da je išta mogao. Nije baš to toliko jednostavno kao što se čini s TV-a.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:52Imam dojam da je kod drugog mogao bolje reagirati.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:21Kako će reagovati na udarac s par metara i na drugi gol koji je bio hirurški precizan?
Vladan je odličan golman i vidi se njegov napredak. Dobar u igri nogom, smiren, dobar na istrčavanjima i ima dobre reflekse. Posebno mi se kod njega sviđa što je siguran u sebe i što pršti od samopouzdanja, to je ključ svega. Desi mu se greška, desi se svakome. Ter Stegen 'uvali' nekad svoje i uradi neku kardinalnu grešku, ali to je sve normalno. To je cijena ovakvog načina igre i savremenog fudbala, gdje golman mora biti tehnički potkovan haman kao vezni.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma on sad svakako ide, portugal vjerovatno, samo se plasim da ne ode za sicu kako su planirali, ali vidjet cemo. Ne znam sta je sa onog kanurica, je li trenira uopste s nama.forgempp je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:47Ma prodat ga sto prije dok jos mozemo uzeti koju paru za njega. Nije bio ni los, ali ni nesto nadprosjecan u zadnje vrijeme.holyman je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:34Ne ali protiv radnika 100%je mogaoElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:16Jel se samo meni cini ili je Kovacevic mozda mogao bolje reagirati kod oba gola Borca?
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Ono bas nije bio jak udarac Vranjesa.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 dec 2020, 20:29Kako će reagirati kad je šut bio jak, prije svega, a i potom strašno precizan. Na sve to dodaj da je bilo igrača ispred njega i da je bio zaklonjen, tako da nema šanse da je išta mogao. Nije baš to toliko jednostavno kao što se čini s TV-a.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:52Imam dojam da je kod drugog mogao bolje reagirati.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:21Kako će reagovati na udarac s par metara i na drugi gol koji je bio hirurški precizan?
Vladan je odličan golman i vidi se njegov napredak. Dobar u igri nogom, smiren, dobar na istrčavanjima i ima dobre reflekse. Posebno mi se kod njega sviđa što je siguran u sebe i što pršti od samopouzdanja, to je ključ svega. Desi mu se greška, desi se svakome. Ter Stegen 'uvali' nekad svoje i uradi neku kardinalnu grešku, ali to je sve normalno. To je cijena ovakvog načina igre i savremenog fudbala, gdje golman mora biti tehnički potkovan haman kao vezni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Za drugi se slazem,prvi nije imao sanse,jednostavno je bio siguran da ide u kontra ugao i nasao se na krivoj noziElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:16Jel se samo meni cini ili je Kovacevic mozda mogao bolje reagirati kod oba gola Borca?
Drugi da,dugo je lopta putovala po zemlji,a nije bio pokriven
- AlfredNobel
- Kontakt:
E ebiga, ali nebitno.
Ista rasprava u stilu one da li je mogao odbraniti onaj šut protiv Celtica, pa Lennon na kraju reče da se ono ne brani. Stanite na gol, neka vam neko opuca frljoku s one udaljenosti, precizno i jako, pa probajte skinuti.
Ista rasprava u stilu one da li je mogao odbraniti onaj šut protiv Celtica, pa Lennon na kraju reče da se ono ne brani. Stanite na gol, neka vam neko opuca frljoku s one udaljenosti, precizno i jako, pa probajte skinuti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- robertkosar
- Kontakt:
Nije mogao! Udarac je bio precizan i sto je bio veci problem mokar teren je ubrzao loptuElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:52Imam dojam da je kod drugog mogao bolje reagirati.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:21Kako će reagovati na udarac s par metara i na drugi gol koji je bio hirurški precizan?

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ništa ja ovdje ne bi mijenjao, samo zadržati trenutni igrački kadar. Što se tiče eventualnih prodaja, prodao bi ove akademce u slučaju solidnih ponuda. Oni su mi nekako svi dostigli svoj maksimum, i ako ostanu očekujem silaznu putanju, pogotovo se to odnosi na Kovacevica. Irfan Hadzic bi valjao u napadu. Gledajući ga u repci sa nasim dvojcem, djelovalo mi je da bi bio jednako koristan kao i oni. Nedim Hadzic bi se vratio u slučaju ponude, ali naši nisu napali još. U igri je Alic.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 07 dec 2020, 21:11, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ako ga je stvarno Džemo otjerao, hvala mu.Mi onda ni Evropu ne bi izborili, a kamoli titulu uzeli, da je Kodro ostao, sa svojim ublehaškim eksperimentima tipa Radovac na desnom krilu, Berberović na zadnjem veznom.....
Kralju Dzemo je dosao kao zadnji vezni i kapiten LitexaHistoricar je napisao/la: ↑07 dec 2020, 21:07Ako ga je stvarno Džemo otjerao, hvala mu.Mi onda ni Evropu ne bi izborili, a kamoli titulu uzeli, da je Kodro ostao, sa svojim ublehaškim eksperimentima tipa Radovac na desnom krilu, Berberović na zadnjem veznom.....
A Radovac je tad zabio gol s krila pod raslje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Joj jeste zapeli za oba Hadzica. Ni Irfan, a posebno Nedim, nisu za nas. Trebamo trziti bolje i naci cemo.
PSPHM
AlfredNobel je napisao/la: ↑07 dec 2020, 20:55E ebiga, ali nebitno.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo gledam 1921 tv, definitivno bi volio da uvedemo nesto slicno
Bordo TV je odlican, ali nadam se da cemo i mi uskoro uvesti slicne emisije, a ne samo da ostanemo na ovoj klasicnoj emisiji jednom sedmicno
Bordo TV je odlican, ali nadam se da cemo i mi uskoro uvesti slicne emisije, a ne samo da ostanemo na ovoj klasicnoj emisiji jednom sedmicno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Treba nam minimalno jedan kapitalni napadač, zamjena za Pidru i jedan stoper kao zamjena za Šerbečića.Naravno pod uslovom da svi glavni igraci ostanu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑07 dec 2020, 21:05Ništa ja ovdje ne bi mijenjao, samo zadržati trenutni igrački kadar. Što se tiče eventualnih prodaja, prodao bi ove akademce u slučaju solidnih ponuda. Oni su mi nekako svi dostigli svoj maksimum, i ako ostanu očekujem silaznu putanju, pogotovo se to odnosi na Kovacevica. Irfan Hadzic bi valjao u napadu. Gledajući ga u repci sa nasim dvojcem, djelovalo mi je da bi bio jednako koristan kao i oni. Nedim Hadzic bi se vratio u slučaju ponude, ali naši nisu napali još. U igri je Alic.
Ona titula se uzela na silu, zato smo se tri sezone nakon nje oporavljali. S Kodrom smo razvijali sistem kakav danas tek imamo. Uprava stala iza igrača, osvojila se titula. Poslije Kodre nas vodili redom Dženo, Ješić, Hurtić, Čala, Repuh i Zijo par tekmi, Husref, i tek sad Vinko. Od nabrojanih, Čala je asistent Hadžibegiću u reprezentaciji CG, svi ostali su bez kluba. Dok Kodro uredno vodi ekipe u Švicarskoj, i opet je u kombinacijama za selektora reprezentacije. Niko me ne može ubijedit da Kodro nije 5 puta veći stručnjak od svih nabrojanih trenera, al smo ga šugavo otjerali nakon par kikseva.Historicar je napisao/la: ↑07 dec 2020, 21:07Ako ga je stvarno Džemo otjerao, hvala mu.Mi onda ni Evropu ne bi izborili, a kamoli titulu uzeli, da je Kodro ostao, sa svojim ublehaškim eksperimentima tipa Radovac na desnom krilu, Berberović na zadnjem veznom.....
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Irfan Hadžić je ok, ali nama hitno treba izrazito brz napadač, još bolji od Hadžića.
Ako bude volje takvog ćemo dovesti. Naši domaći napadači nisu iskorak - svi su u pet deka - uglavnom spori i nemaju brzinu koja pravi razliku.
Ako bude volje takvog ćemo dovesti. Naši domaći napadači nisu iskorak - svi su u pet deka - uglavnom spori i nemaju brzinu koja pravi razliku.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Raspisan je konkurs za novog voditelja koji bi radio neki drugi tip emisije uz Bordo sedmicu. Neka me neko isprsvi ako grijesim...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 dec 2020, 21:47Evo gledam 1921 tv, definitivno bi volio da uvedemo nesto slicno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da, upravu si, samo nisam htio da komentarisem, jer je jos nepoznato sta ce obuhvatati ta emisija..Haver ! je napisao/la: ↑07 dec 2020, 22:27Raspisan je konkurs za novog voditelja koji bi radio neki drugi tip emisije uz Bordo sedmicu. Neka me neko isprsvi ako grijesim...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 dec 2020, 21:47Evo gledam 1921 tv, definitivno bi volio da uvedemo nesto slicno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, amkeivke, Arnelv52, bhfanatic14, boki86, Bosniacum Lilium, goGlobal, Hajdeee, Hamagara, iliyaa8, JuricaSpindl, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Noke995, Serha, skoJaa, Tatamata1946 i 170 gostiju.