Neinteligentan igrac kratkog fitilja, bez tehnike, centarsutevi da bog sacuva. Ima samo brzinu koju u napadu iskoristi da se baci i iznudi penal, u odbrani nula bodova jer i nije bek, nego krilo. Sta mislis zasto mu je azmir dao kapitensku sa 22..broj6 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 01:41Realna opcija iz nase lige koja je meni zapala za oko je Nukic. Doduse ima jak ugovor i trebao bi se iskesirati ali momak jos nije ni 23 napunio a kapiten Tuzle. Takodjer Tuzla lose igra i sigurno da bi on volio otici u jaci klub i nesto uraditi u karijeri. Malo je ofanzivniji (nesto kao Heba) ali je ove sezone odigrao dosta utakmica na beku i bio dobar u oba pravca. U napadu zna probiti i ima fin centarsut (jedan od najboljih asistenata u ligi), u odbrani bi mogao napredovati jer zna ostati visoko ali da se to srediti.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 dec 2020, 18:30bodi123 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 16:16
Jedini bek za kojeg bi mijenjao Oremuša momentalno je Cipetić. Sve ostalo nema smisla. Mirko je baš spreman, nerijetko u Top 3 po kilometraži. Uz to i veliki profesionalac koji itekako pozitivno utiče na svlačionicu što se uvijek mora cijeniti.
Više nam je potreban lijevi, Pidri konkurencija a Salčina počet koristit u vezi, mislim da bi ga čak mogao probati i na centralnom veznom.
O takvom desnom beku i ja mislim. Minimum Cipetic ili neki Stanojevic iz Srbije na beku, taj nivo.
Nemoj da ganjamo grupe sa pojacanjima iz simin hana