Pa što, nije valjda da ti treba XXXXL

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa što, nije valjda da ti treba XXXXL
Dobro se jelo u karantinu
Možda si samo naletio u nezgodno vrijeme. Ja nikad do sad nisam imao problema ni s jednim artiklom.
L veličina je uvijek bila na stanju kad god sam ja išao, možda im je u ovom trenutku nestalo jer je prije desetak dana bilo dosta toga sniženo.
Bas L mi treba i od onog sto sam trazio nista nije bilo. Na kraju upaljac, miris za auto i preko vrata.
Znam da ti treba, zato i pišem to.Miljacka je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:35Bas L mi treba i od onog sto sam trazio nista nije bilo. Na kraju upaljac, miris za auto i preko vrata.![]()
Hahahahahahaha znam te pusko kad si pistolj bila
Neki dan bila rasprodaja black friday, prije heftu
Zasto bi ga posljednju tekmu u dresu Sarajeva ostavio na klupi ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 12:51Ako je ikako moguće, treba ostaviti Susica na klupi, ima 2 zuta, i ne bi nimalo valjalo da dobije 3 zuti, jer je prva utakmica nakon pauze protiv kona...
Sve znam. Nego sam kontao da bar ovih majica s dugim rukavom ima. Ali bas nista nema za nas osrednje i u formi.
Tako je, mladi reprezentativci, nasi akademici potentni igraci al eto ovdje pojedincima nisu nesto pa poslje bi bilo s konja na magarca . Sto kazes treba nam dobar napadač i treba ce štoper ako ode Šerbercic.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:46Ne mogu da vjerujem sta citam, ako nije neka zayebancija:
- Kovacevic poceo braniti 05.08. 2018g., branio oko 80 utakmica. 22 god i jos ima ugovor do 30.06.2024. Nesumnjivo najbolji golman lige. Nikad ga ne bih mjenjao za onog Delaca. Nevalja, a traziti 25% od narednog ugovora. Ne mogu da vjerujem sta pises prijatelju @Pitar6785.![]()
- Traziti LB pored Pidre(vratio se poslije povrede), Dine Islamovica i Salcina je izvinite na izrazu GLUPOST. Mozda Pidru spremiti u Bosnu na posudbu.
- Bit cu sretan kad igraci poput Kovacevica i Pidre budu nedovoljno dobri za FKS.
- Jedina pozicija koja nam treba je spic, ali mora biti vrh dobar.
Jest, al je opet slabiji od Delača. Mogao bi bit bolji u budućnosti, uz pravilan razvoj.
Vladan ima sve da bude golman u velikim ligama.