Ima i Sloboda jako dobre pojedince, ali uz ozbiljan pristup sve osim pobjede bi bilo iznenadjenje.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:19
Iskreno i ja se bojim te utakmice. Dobro uglavnom tako "lako cemo" razmisljaju navijaci. Igraci i SS trebaju ovo shvatiti vrlo ozbiljno. izgubiti 2-3 boda bilo bi bas gubitak, koji nas obavezuju dobijati "derbi" utakmice. Dobiti Slobodu i otici na pauzu sa min. +6 je 50% Titule.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Citao sam bas i za te plate, vjerovatno je i istina. Volim taj tip igraca koji se cupa, udara u napadu, daje 120%, nesto poput stanojevica ali u spicu. Bas uzivam gledati takve igraceHistoricar je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:59Ma brate, u Zvezdi je u krugu igraca sa najvecom platom iz Borjana, Kangu i Kataija.Ljetos je odbio 700.000 eura godišnje od Kopenhagena.Slazem se da bi sa pola Boačija bila šetnja do titule.holyman je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:53Ne znam nijednog, ma napisao sam daj nam pola boacija, naravno da je i to iznad cak i nasih uslovaHistoricar je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:50Ohandza ili Maglica bi bili top, teški kapitalci za našu ligu.Boačija je glupo i spominjati, nema teoretske šanse da dođe kod nas.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
- da li ste primjetili ulogu Handzica u zadnja 4 gola FKS.
- da je Handzic zabio komsijama (laznjaci), sad bi ga velicali kao Mersudina nekad.
- da D. Hodzic ne promasi cijelu loptu protiv Veleza, trazilo bi se produzenje ugovora. Sjetim se kako su ga velicali protiv Krupe 0:2
- da li ste primjetili da je Djokanovic(nesumnjivi talenat i zlatna koka) uticao na primanje sva 3 zadnja gola koje je FKS primio.
- blatili ste dolazak Fanima
- ja sam vec postao nestrpljiv za TSS, ali me demantova
- da Oremus je trenutno za ovu sezonu najbolje rjesenje na db u FKS
- da je Handzic zabio komsijama (laznjaci), sad bi ga velicali kao Mersudina nekad.
- da D. Hodzic ne promasi cijelu loptu protiv Veleza, trazilo bi se produzenje ugovora. Sjetim se kako su ga velicali protiv Krupe 0:2
- da li ste primjetili da je Djokanovic(nesumnjivi talenat i zlatna koka) uticao na primanje sva 3 zadnja gola koje je FKS primio.
- blatili ste dolazak Fanima
- ja sam vec postao nestrpljiv za TSS, ali me demantova
- da Oremus je trenutno za ovu sezonu najbolje rjesenje na db u FKS
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Sam je kriv što je otišao iz Sarajeva.Živio je nesportski, bio je daleko od bilo kakvog profesionalca, tu potpuno podržavam Husrefa što ga je otpisao.Što se mene tice nek ostane u Veležu do kraja karijere, a za Želju ne vjerujem da bi ga uopšte htjeli, kod njih teško da bi i na klupi imao mjesta.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 20:03Neznam jel iko gledo Interview sa SAMIROM RADIVCEM, cujek se kune da nikad u zivotu nebi preso u zelju.
Takodje rece da ga je ova uprava ispisala i istjerala na fin nacin i da nema nikakva fina osjecanja..
I jos nesto kaze da ce produzit sa Velezom ugovor na mnogo godina, velez je i samir compaktibilni i podpuno imaju iste ambicije 7 mjesto.. sretno Samire u velezu nadam se da ces podpisat 5 godina za njih.
I fala ti sto si ga zelji zabio..
Lakse ga je gledat kod Veleza nego kod cigana..
Mogu mislit kad gledas atletico madrid pogasis svjetla po kuci, zapalis misljave svijece hahahahahholyman je napisao/la: ↑08 dec 2020, 20:05Citao sam bas i za te plate, vjerovatno je i istina. Volim taj tip igraca koji se cupa, udara u napadu, daje 120%, nesto poput stanojevica ali u spicu. Bas uzivam gledati takve igraceHistoricar je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:59Ma brate, u Zvezdi je u krugu igraca sa najvecom platom iz Borjana, Kangu i Kataija.Ljetos je odbio 700.000 eura godišnje od Kopenhagena.Slazem se da bi sa pola Boačija bila šetnja do titule.
U njih svaki takav
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma TSS ce biti zvjerka na pocetku proljetne sezone, ako ga opet povreda ne bi zeznula
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I snuker mogu pogledati, ali spance nikako xDDenchi je napisao/la: ↑08 dec 2020, 20:08Mogu mislit kad gledas atletico madrid pogasis svjetla po kuci, zapalis misljave svijece hahahahahholyman je napisao/la: ↑08 dec 2020, 20:05Citao sam bas i za te plate, vjerovatno je i istina. Volim taj tip igraca koji se cupa, udara u napadu, daje 120%, nesto poput stanojevica ali u spicu. Bas uzivam gledati takve igraceHistoricar je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:59
Ma brate, u Zvezdi je u krugu igraca sa najvecom platom iz Borjana, Kangu i Kataija.Ljetos je odbio 700.000 eura godišnje od Kopenhagena.Slazem se da bi sa pola Boačija bila šetnja do titule.
U njih svaki takav
NEMA NAZAD
Ne sumnjam u pobjedu, igrači su puni samopouzdanja nakon ove zadnje utakmice. Uz to bi završili ovu godinu bez poraza, momci su svjesni toga.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ne prizivajte africke fudbalere, mogla bi tema biti trajno zaključana ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:07Govorim za ove iz Makedonije, Albanije itd. Ovi iz 2 francuske su nerealni, jer uvijek mogu na posudbu u neki losiji francuski klubSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:05Da ih tako lako možemo uzeti iz francuske druge lige, ne vjerujem. Jednostavno uslovi i način života su drugačiji, ne bi iz Francuske došli ovdje sigurno. Nismo još taj nivo, moramo puno prije reagovati. Ovaj iz Shkupia sigurno nije više od 100k eura, a ne bi me čudilo da negdje u Srbiju ili Hrvatsku ode za dž.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:54
Ziva istina
po 2 francuskoj ligi ima pravo puno ovakvih igraca ala Darboe..Mi njemu da ponudimo 5000€, doci ce pjeske kod nas
A ne bi ga bio problem ni kupiti, mislim da bi ga ovi iz Skhupija prodali za 200 milja eura, a toliko smo skoro dali za Zinedina
A koliko se sjecam, Nam je najavio prosirivanje skautinga na aziju i afriku
Ali ove navedene ne bi bilo pretesko dovesti
Gledaj ovoga, doduse ovo je vec, sto bi ljudi rekli, "kapitalac"![]()
https://www.transfermarkt.com/franck-oh ... ler/184921

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 08 dec 2020, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zar Mirko i Mili imaju +1 u ugovoru ? Imali su u proslim ugovorima, ali nisam znao da i sad imajuSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:56I zaboravih, tu ne bih imao ništa protiv ni posudbe i opcije poput one sa Besimom jer je prioritet produženje ugovora Tataru i Rahmanoviću pa onda Miličeviću i Oremušu na čemu će se raditi tek na ljeto jer oni imaju onu opciju +1.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:52100%SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:48
Ma dobro, bitna je poenta, uglavnom ništa ispod tog kalibra. On je bio primamljiv jer nije stranac, a kvalitetniji je od Irfana Hadžića. Prvi špic mora biti vrhunski i već formiran igrač i tu se ne štedi niti se tu kocka sa zalozima za budućnost poput Zinedina ili Dala.
Ima ih bruku takvih, ala Mudrinski, Ozegovic i slicni..Igraci koji su se dokazali u jacim ligama, a znali biti itekako dobri u europskim takmicenja(npr, Ozegovic je zabio 2 gola Sampdoriji, a opcenito tu sezonu prekucao)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gdje nam je brat @belosevic28 ? 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Eee ybg, bio je jedan od boljih forumaša..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mislim da imaju. @Zukanovic je jednom postavljao to, ako čita nek opet postavi zvanične podatke.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 20:17Zar Mirko i Mili imaju +1 u ugovoru ? Imali su u proslim ugovorima, ali nisam znao da i sad imajuSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:56I zaboravih, tu ne bih imao ništa protiv ni posudbe i opcije poput one sa Besimom jer je prioritet produženje ugovora Tataru i Rahmanoviću pa onda Miličeviću i Oremušu na čemu će se raditi tek na ljeto jer oni imaju onu opciju +1.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:52
100%
Ima ih bruku takvih, ala Mudrinski, Ozegovic i slicni..Igraci koji su se dokazali u jacim ligama, a znali biti itekako dobri u europskim takmicenja(npr, Ozegovic je zabio 2 gola Sampdoriji, a opcenito tu sezonu prekucao)
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Patetika Samira Radovca, momka koji je propao k'o kauč.
Ne treba uopšte spominjati takve smiješne igrače na ovoj temi.
Ne treba uopšte spominjati takve smiješne igrače na ovoj temi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Najbitnije je šta je u glavama igrača, imamo Vinka i SŠ da to sve bude kako treba. Nebrojeno puta ove sezone smo pokazali taj karakter, što neke ekipe Sarajeva u prošlosti nisu imale, ovo je potpuno drugačija priča.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Ko je Jovanovic? Malo je pretjerao za dva podjednaka tima.
A da smo najbolji jesmo i to daleko.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: maroon46, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Pablo11, sekac, Vanja8 i 102 gosta.