Moćno ..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moćno ..
Ljepse puno izgleda nego klupski Fan Shop
Marko Jovanović, stoper Borca.
AlfredNobel je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:00Marko Jovanović, stoper Borca.
Jako dobar i koristan igrač, kojeg sam prizivao tamo negdje prije 4-5 sezona, kad je nakon Partizana bio slobodan igrač.
Stoper Borca, govori da zbog sirine i kvalitete imamo 2 izjednacena tima
BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:40Jesen blistava, (zima mirna), zlatno proljeće.
1. Paket Rahmanović & Tatar - prvom pod svaku cijenu, obavezno, produžiti ugovor. Drugom, takođe, ali, ako postoji ponuda koja zadovoljava i klub i igrača, ne bi imao ništa protiv da se proda.
2. Produžavanje ugovora Oremušu, Miličeviću i igračima koji imaju značajniju minutažu, to je pod dva iz razloga što je dosta lakše tim igračima produžiti ugovor, jeftinija opcija.
3. Pojačanja! Napadač! I sa zdravim Ahmetovićem nama je trebao napadač. Trenutno nemamo Ahmetovića što znači da nam trebaju dva napadača. Jedan ubica, za prve postave, drugi Handžić, treći Nedim Hadžić.
4. Popunjavanje kadra u slučaju odlazaka. Na Šerbečićevo mjesto nam je potreban stoper, kvalitetan kao što je i sam Besim (zanemaren period van forme). Nije nužno, ali ako se baš planira osnažiti ekipa, potrebno nam je i osvježenje na lijevom beku.
Vala treba nam i lijevi i desniSamozdravlje je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:32BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:40Jesen blistava, (zima mirna), zlatno proljeće.
1. Paket Rahmanović & Tatar - prvom pod svaku cijenu, obavezno, produžiti ugovor. Drugom, takođe, ali, ako postoji ponuda koja zadovoljava i klub i igrača, ne bi imao ništa protiv da se proda.
2. Produžavanje ugovora Oremušu, Miličeviću i igračima koji imaju značajniju minutažu, to je pod dva iz razloga što je dosta lakše tim igračima produžiti ugovor, jeftinija opcija.
3. Pojačanja! Napadač! I sa zdravim Ahmetovićem nama je trebao napadač. Trenutno nemamo Ahmetovića što znači da nam trebaju dva napadača. Jedan ubica, za prve postave, drugi Handžić, treći Nedim Hadžić.
4. Popunjavanje kadra u slučaju odlazaka. Na Šerbečićevo mjesto nam je potreban stoper, kvalitetan kao što je i sam Besim (zanemaren period van forme). Nije nužno, ali ako se baš planira osnažiti ekipa, potrebno nam je i osvježenje na lijevom beku.
Sve do plavog ok, slobodno navijacko uvjerenje. Ali ovo plavo:
Pidro, Salcin i Islamovic lijevi bekovi
Raja nezadovoljna D. Hodzicem, a Hebib je krilo, a ne bek definitivno. Moze Hebib igrati beka kad Marinovic zeli. Dakle imamo jednog desnog beka u Oremusu (a nije u cvjetu mladosti). Koji nam bek treba, lijevi ?
Još samo da neznalica na mjestu ŠSŠ zna sve to posložit bilo bi idealno.holyman je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:39Ja stojim iza svog misljenja da ce nam bilo kakav napadac pomoci sad na proljece, ali kad krene evropa mi moramo imati garonju ubicu u napadu koji ce opravdati svaku debelu marku.bodi123 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:29U nekim idealnim okolnostima na proljeće bi mogao ovaj sastav izaći na Grbavicu:
Kovačević, Oremuš, Miličević, Dupovac, Pidro, Djokanović, Sušić, Rahmanović, Tatar, Fanimo, klasni napadač
Ako uzmemo u obzir da će Tino proći pripreme i bit full spreman, da ćemo dovesti kvalitetnog napadača, ovo je baš jaka ekipa za naše uslove. O klupi da ne pričam.
Strasna postava, cak i klupa sa dizdarevicem, salcinom, kurdicem, serbom, velkoskim, jukicem, handzicem, varesanovicem i ostalim se moze boriti za titulu. Ni startna postava ni klupa nece ovako izgledati ali je lijepo zamisljati
Napisah nije nužno, al ono kad bi mogli birati koju poziciju pojačati posle napada, velika većina bi bila za bekove, pogotovo lijevog. Pojačanje na lijevom beku ne znači odmah i zanemarivanje skroz Pidre ili Salčina. Za ozbiljnije kombinacije i utakmice ja Salčina kao beka ne računam. Islamović teško da će dobiti priliku neku pored te dvojice. Ja sam, lično, trenutno sa Pidrom zadovoljan al smatram da nema adekvatnu zamjenu i konkurenciju.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:32BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:40Jesen blistava, (zima mirna), zlatno proljeće.
Sve do plavog ok, slobodno navijacko uvjerenje. Ali ovo plavo:
Pidro, Salcin i Islamovic lijevi bekovi
Raja nezadovoljna D. Hodzicem, a Hebib je krilo, a ne bek definitivno. Moze Hebib igrati beka kad Marinovic zeli. Dakle imamo jednog desnog beka u Oremusu (a nije u cvjetu mladosti). Koji nam bek treba, lijevi ?
Tako pišu za svakog ko se pojavi, to je kliše, a o plaćenim člancima da ne govorim. Napuhaju ih na početku i onda se raja čudi kad grohnu, a u biti su bili prosjeci. Tako da uvijek govorim, mora se biti odmjeren i racionalan, a ne čim se neko malo pokaže u par tekmi, odmah ga prodavati u liga petice. Ne ide to tako. To isto vrijedi i za dolaske. Neki dan sam pisao kako je raji kriterijum katastrofalan, čemu svjedočimo prizivanju Nukića, Ziljkića i koga više ne.Historicar je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:21Evo čitam onaj Vedad Gljiva što je dugo sa nama potpuno bespotrebno trenirao, potpisao za Stupčanicu, a 2014 bio na nekakvoj probi u Dortmundu, mediji pisali da je extra talentovan i buducnost našeg fudbala![]()
Upravu si, gotovo svi koji su bombastično predstavljani novim Džekama, Pjanicima, Begovicima......neslavno su završili.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:53Tako pišu za svakog ko se pojavi, to je kliše, a o plaćenim člancima da ne govorim. Napuhaju ih na početku i onda se raja čudi kad grohnu, a u biti su bili prosjeci. Tako da uvijek govorim, mora se biti odmjeren i racionalan, a ne čim se neko malo pokaže u par tekmi, odmah ga prodavati u liga petice. Ne ide to tako. To isto vrijedi i za dolaske. Neki dan sam pisao kako je raji kriterijum katastrofalan, čemu svjedočimo prizivanju Nukića, Ziljkića i koga više ne.Historicar je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:21Evo čitam onaj Vedad Gljiva što je dugo sa nama potpuno bespotrebno trenirao, potpisao za Stupčanicu, a 2014 bio na nekakvoj probi u Dortmundu, mediji pisali da je extra talentovan i buducnost našeg fudbala![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave, JavierBosnia, MSOZ101, napoleon72, riki46, ristagrad, Vanja8, vedinjo98 i 59 gostiju.