Moćno ..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljepse puno izgleda nego klupski Fan Shop
Treca sreca u Skenderiji,nek je sretno momcima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Marko Jovanović, stoper Borca.
Jako dobar i koristan igrač, kojeg sam prizivao tamo negdje prije 4-5 sezona, kad je nakon Partizana bio slobodan igrač.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
AlfredNobel je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:00Marko Jovanović, stoper Borca.
Jako dobar i koristan igrač, kojeg sam prizivao tamo negdje prije 4-5 sezona, kad je nakon Partizana bio slobodan igrač.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ima li Morte na temi, cujem neki mu rod onaj cetvrti sudija u Parizu... 
- feniksptica
- Kontakt:
Morto na ljetovanje u Rumuniju, da oda pocast
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
EKSKLUZIVNO: Samo za vas, biće sve u redu. Pobjeda će biti registrovana za PSG. Ovo je informacija iz prve ruke, delegat me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav.
Morto.
Morto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
Stoper Borca, govori da zbog sirine i kvalitete imamo 2 izjednacena tima
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jovanovic u top 3 stopera u ligi, ni sad nam ne bi loše sjeo, šteta što ima godina..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jesen blistava, (zima mirna), zlatno proljeće.
1. Paket Rahmanović & Tatar - prvom pod svaku cijenu, obavezno, produžiti ugovor. Drugom, takođe, ali, ako postoji ponuda koja zadovoljava i klub i igrača, ne bi imao ništa protiv da se proda.
2. Produžavanje ugovora Oremušu, Miličeviću i igračima koji imaju značajniju minutažu, to je pod dva iz razloga što je dosta lakše tim igračima produžiti ugovor, jeftinija opcija.
3. Pojačanja! Napadač! I sa zdravim Ahmetovićem nama je trebao napadač. Trenutno nemamo Ahmetovića što znači da nam trebaju dva napadača. Jedan ubica, za prve postave, drugi Handžić, treći Nedim Hadžić.
4. Popunjavanje kadra u slučaju odlazaka. Na Šerbečićevo mjesto nam je potreban stoper, kvalitetan kao što je i sam Besim (zanemaren period van forme). Nije nužno, ali ako se baš planira osnažiti ekipa, potrebno nam je i osvježenje na lijevom beku.
1. Paket Rahmanović & Tatar - prvom pod svaku cijenu, obavezno, produžiti ugovor. Drugom, takođe, ali, ako postoji ponuda koja zadovoljava i klub i igrača, ne bi imao ništa protiv da se proda.
2. Produžavanje ugovora Oremušu, Miličeviću i igračima koji imaju značajniju minutažu, to je pod dva iz razloga što je dosta lakše tim igračima produžiti ugovor, jeftinija opcija.
3. Pojačanja! Napadač! I sa zdravim Ahmetovićem nama je trebao napadač. Trenutno nemamo Ahmetovića što znači da nam trebaju dva napadača. Jedan ubica, za prve postave, drugi Handžić, treći Nedim Hadžić.
4. Popunjavanje kadra u slučaju odlazaka. Na Šerbečićevo mjesto nam je potreban stoper, kvalitetan kao što je i sam Besim (zanemaren period van forme). Nije nužno, ali ako se baš planira osnažiti ekipa, potrebno nam je i osvježenje na lijevom beku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
-
Samozdravlje
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:40Jesen blistava, (zima mirna), zlatno proljeće.
Sve do plavog ok, slobodno navijacko uvjerenje. Ali ovo plavo:
Pidro, Salcin i Islamovic lijevi bekovi
Raja nezadovoljna D. Hodzicem, a Hebib je krilo, a ne bek definitivno. Moze Hebib igrati beka kad Marinovic zeli. Dakle imamo jednog desnog beka u Oremusu (a nije u cvjetu mladosti). Koji nam bek treba, lijevi ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vala treba nam i lijevi i desniSamozdravlje je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:32BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:40Jesen blistava, (zima mirna), zlatno proljeće.
Raja nezadovoljna D. Hodzicem, a Hebib je krilo, a ne bek definitivno. Moze Hebib igrati beka kad Marinovic zeli. Dakle imamo jednog desnog beka u Oremusu (a nije u cvjetu mladosti). Koji nam bek treba, lijevi ?
-
ajdohordas
- Kontakt:
Još samo da neznalica na mjestu ŠSŠ zna sve to posložit bilo bi idealno.holyman je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:39Ja stojim iza svog misljenja da ce nam bilo kakav napadac pomoci sad na proljece, ali kad krene evropa mi moramo imati garonju ubicu u napadu koji ce opravdati svaku debelu marku.bodi123 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:29U nekim idealnim okolnostima na proljeće bi mogao ovaj sastav izaći na Grbavicu:
Kovačević, Oremuš, Miličević, Dupovac, Pidro, Djokanović, Sušić, Rahmanović, Tatar, Fanimo, klasni napadač
Ako uzmemo u obzir da će Tino proći pripreme i bit full spreman, da ćemo dovesti kvalitetnog napadača, ovo je baš jaka ekipa za naše uslove. O klupi da ne pričam.
Strasna postava, cak i klupa sa dizdarevicem, salcinom, kurdicem, serbom, velkoskim, jukicem, handzicem, varesanovicem i ostalim se moze boriti za titulu. Ni startna postava ni klupa nece ovako izgledati ali je lijepo zamisljati
Ja stvarno ne znam sta fali lijevom beku, Pidro solidan evo nekoliko tekmi, u def predobar, kad ganjamo rez tu je ofanzivni Salcin. I naravno tu je mladi Islamovic. Vise nam je potreban desni bek, da ne pricamo o napadacu...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
Historicar
- Kontakt:
Evo čitam onaj Vedad Gljiva što je dugo sa nama potpuno bespotrebno trenirao, potpisao za Stupčanicu, a 2014 bio na nekakvoj probi u Dortmundu, mediji pisali da je extra talentovan i buducnost našeg fudbala 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Napisah nije nužno, al ono kad bi mogli birati koju poziciju pojačati posle napada, velika većina bi bila za bekove, pogotovo lijevog. Pojačanje na lijevom beku ne znači odmah i zanemarivanje skroz Pidre ili Salčina. Za ozbiljnije kombinacije i utakmice ja Salčina kao beka ne računam. Islamović teško da će dobiti priliku neku pored te dvojice. Ja sam, lično, trenutno sa Pidrom zadovoljan al smatram da nema adekvatnu zamjenu i konkurenciju.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:32BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:40Jesen blistava, (zima mirna), zlatno proljeće.
Imaj na umu da ćemo, aBd, sljedeće godine igrati min. grupnu fazu novog takmičenja (uz malo sreće) i da će nam zbog tri frona trebati baš dosta igrača a od početka godine i ovog prelaznog roka moramo razmišljati o tome jer nam, hvala Bogu, dobro ide u ligi i sve je pod kontrolom.
FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Tako pišu za svakog ko se pojavi, to je kliše, a o plaćenim člancima da ne govorim. Napuhaju ih na početku i onda se raja čudi kad grohnu, a u biti su bili prosjeci. Tako da uvijek govorim, mora se biti odmjeren i racionalan, a ne čim se neko malo pokaže u par tekmi, odmah ga prodavati u liga petice. Ne ide to tako. To isto vrijedi i za dolaske. Neki dan sam pisao kako je raji kriterijum katastrofalan, čemu svjedočimo prizivanju Nukića, Ziljkića i koga više ne.Historicar je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:21Evo čitam onaj Vedad Gljiva što je dugo sa nama potpuno bespotrebno trenirao, potpisao za Stupčanicu, a 2014 bio na nekakvoj probi u Dortmundu, mediji pisali da je extra talentovan i buducnost našeg fudbala![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Historicar
- Kontakt:
Upravu si, gotovo svi koji su bombastično predstavljani novim Džekama, Pjanicima, Begovicima......neslavno su završili.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:53Tako pišu za svakog ko se pojavi, to je kliše, a o plaćenim člancima da ne govorim. Napuhaju ih na početku i onda se raja čudi kad grohnu, a u biti su bili prosjeci. Tako da uvijek govorim, mora se biti odmjeren i racionalan, a ne čim se neko malo pokaže u par tekmi, odmah ga prodavati u liga petice. Ne ide to tako. To isto vrijedi i za dolaske. Neki dan sam pisao kako je raji kriterijum katastrofalan, čemu svjedočimo prizivanju Nukića, Ziljkića i koga više ne.Historicar je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:21Evo čitam onaj Vedad Gljiva što je dugo sa nama potpuno bespotrebno trenirao, potpisao za Stupčanicu, a 2014 bio na nekakvoj probi u Dortmundu, mediji pisali da je extra talentovan i buducnost našeg fudbala![]()
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Bejker, Beli98, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Djulboni, fks74, Fudo, Hajdeee, Hrammm1921, muhamedhulk, RaymondRed, SilaMoc1946, ubipara i 229 gostiju.