Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Champions League 2020/2021
Najgore je sad sto ce mec suditi sudija koji je dosta losiji. A to je Makkelie. Zbog incidenta od sinoc su gurnuli pod tepih kriminalno sudjenje Lahoza, gresku kod gola Seville gdje je igrac Seville pravio blok kao u kosarci da njegov saigrac moze centrirati. Previse je arogantnih sudija u Ligi Prvaka koji niti zele da konsultiraju VAR i prave ogromne greske. Taylor, Orsato, Lahoz, Makkelie, Oliver su sve sudije koje vole biti u centru paznje i da se utakmica vrti oko njih. To je mnogo veci problem nego ovo od sinoc sto je vjerovatno bilo nenamjerno ali neprofesionalno. Ovi namjerno sude kako sude.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 09 dec 2020, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Od kada je Roberto Rosetti šef komiteta, suđenje sve gore i gore. I po zlu, jedan od boljih i kvalitetnijih, bude u središtu cirkusa sinoć, ni kriv ni dužan.Bundesliga je napisao/la: ↑09 dec 2020, 10:29Najgore je sad sto ce mec suditi sudija koji je dosta losiji. A to je Makkelie. Zbog incidenta od sinoc su gurnuli pod tepih kriminalno sudjenje Lahoza, gresku kod gola Seville gdje je igrac Seville pravio blok kao u kosarci da njegov saigrac moze centrirati. Previse je arogantnih sudija u Ligi Prvaka koji niti zele da konsultiraju VAR i prave ogromne greske. Taylor, Orsato, Lahoz, Makkelie, Oliver su sve sudije koje vole biti u centru paznje i da se utakmica vrti oko njih. To je mnogo veci problem nego ovo od sinoc sto je vjerovatno bilo nenamjerno ali neptofesionalno. Ovi namjerno sude kako sude.
Vjerovatno ništa od ozbiljnijeg delegiranja za njega u nokaut fazi, a bio je u kombinacijama za finale...
Čak i Frankowski koji je zamjena za četvrtog suca večeras u Parizu, dobije debi u Ligi prvaka jučer (Rennes - Sevilla), ispred sigurno 5-6 sudaca koji su to zaslužili više od njega, samo da bi se nekako degradirao odlični Marciniak.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
Bundesliga
- Kontakt:
Hategan nije imao nista sa onim sinoc. Da, mozda je mogao malo bolje rjesavati situaciju ali ovi su vec odlucili da napuste. Ne mozes ti tu njih predomisliti. Moguce je da bude zrtveno jagnje.
Apsolutno se slažem da nije imao ništa s tim, vjerovatno nije ni mogao bolje, ne vidim kakvu je mogućnost imao.Bundesliga je napisao/la: ↑09 dec 2020, 10:41Hategan nije imao nista sa onim sinoc. Da, mozda je mogao malo bolje rjesavati situaciju ali ovi su vec odlucili da napuste. Ne mozes ti tu njih predomisliti. Moguce je da bude zrtveno jagnje.
Po običaju UEFE i Rosettija mogao bi baš i biti žrtveno jagnje. Ako gospoda želi da pokaže imalo vjere u svoje sudije, ne bi trebalo da ga sklone nakon ovoga, pogotovo nakon odličnih 5 utakmica u grupnoj fazi.
Nakon nekih grešaka Čakir i Marciniak su izrazito degradirani, a siguran sam da to neće bit u slučaju Lahoza koji dva uzastopna kola donosi katastrofalne odluke.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Imao sam i ja jednog pacijenta koji ne voli crne, kad god ovaj jedan dodje u smjenu njemu puls ide na 150.Civa je napisao/la: ↑09 dec 2020, 10:11Kako i te glupe sudije iz Rumunije nemaju neki žargon za crnce ko mi Bošnje npr gareži, garavi, nego negro baš ono na njihov šleng.
Nego, realno da te osobe tamnog tena u Europi sve veća prava na osnovu toga dobijaju i traže. U Njemačkoj na studentskom radu, sa mnom je upravo bilo puno takvih osoba iz Afrike, al bila je jedna starija radnica Švabica baš vidi se na njoj da joj svi doseljenici smetaju. I jedne prilike ovaj Afrikanac je preko trake krenuo da pređe, a valjda je ona njeg htjela povući i da mu objasni da ne smije tako, nego da zaobiđe, ali jok on je tu scenu napravio, da je ona njeg htjela ogrebat, tamo, vamo. Šefovi dolazili, da izglade situaciju zbog toga.
Pita mene tako ovaj jedan brat iz Senegala imal u Bosni crnih ljudih, reko kad bi došao sa mnom svi bi se slikali sa tobom![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mislim da se stvar prepuhala do nevidjenih razmjera i smatram da utakmica zbog ovog apsolutno nije trebala biti prekinuta, nego se trebalo rjesavati poslije. Ovi crni ljudi sad ne znaju da pisu i citaju kako treba, ali znaju da su crnci i da su ugrozeni, to je prvo sto ih uce od kako se rode. Isto ko sto kod nas cigane uce da su ugrozeni, da su obespravljeni, i da zbog toga ne trebaju nista raditi nego samo prositi i krasti. Ne daj Boze da sam rasista, ali ova prica o ugrozenosti toliko se potencira od strane politike i politicara, nekih organizacija koje na osnovu toga uzimaju milijarde za raznorazne pravne pomoci, proteste protiv diskriminacije, itd. Mi u BiH imamo pricu o ugrozenim i diskriminiranim hrvatima, a ta realno govoreci nacionalna manjima drzi 50% kompletnog kapitala u ovoj kvazidrzavi. Ali na pricu o ugrozenosti, kamenjarci pokradose Boga oca.
Ali hajmo sad pricati malo o sudiji... Jbt kad sam procitao jutros njegov "dosije", pa kako je moguce da je takva osoba uopste sudila u nacionalnom prvenstvu, a kamo li u kontinentalnom takmicenju? Lik pravi gluposti vec 15 godina, i konstantno je tu, isto BiH politicari nakon afera, ono tresla se gora rodio se mis. To nam samo govori da UEFA funkcionise po istom principu kao i nas nogometni savez, to su lobisticke organizacije u kojima odredjeni ljudi s parama, vecinom menadzeri, vedre i oblace.
Ali hajmo sad pricati malo o sudiji... Jbt kad sam procitao jutros njegov "dosije", pa kako je moguce da je takva osoba uopste sudila u nacionalnom prvenstvu, a kamo li u kontinentalnom takmicenju? Lik pravi gluposti vec 15 godina, i konstantno je tu, isto BiH politicari nakon afera, ono tresla se gora rodio se mis. To nam samo govori da UEFA funkcionise po istom principu kao i nas nogometni savez, to su lobisticke organizacije u kojima odredjeni ljudi s parama, vecinom menadzeri, vedre i oblace.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- akisarajevo92
- Kontakt:

bice da su crnci najveci rasisti jer se stide svoje boje i uvrijede kad cuju rijec "crnac"
Don't believe the hype.
Pa savez Rumunski ga nije suspendovao kad je trebalo, adekvatno.
Sve ostalo je posljedica te prve "greške". Korumpiran savez, vjerovatno.
Zajebi ovo, nadam se da će i PSG večeras satrat. Hebu ljude, ni krivi ni dužni.
Sve ostalo je posljedica te prve "greške". Korumpiran savez, vjerovatno.
Zajebi ovo, nadam se da će i PSG večeras satrat. Hebu ljude, ni krivi ni dužni.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Osnovati Super ligu i popišati se po Uefi i njihovim sudijama, bukvalno svake sezone imaš ogromne greške u suđenju čak i pored vara Lahoz,Teylor,Oliver i sl ublehaši prolaze nekažnjeno.
Ali će zato kazniti ovog rumunskog nesretnika zbog lošeg izbora riječi.
Ali će zato kazniti ovog rumunskog nesretnika zbog lošeg izbora riječi.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 09 dec 2020, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sad ce i Richardsa napasti. Reci ce izdajica svog naroda.
Smetaju im cinjenice. Jbg.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel se oglašavao Instagram borac za ljudska prava Lewis Hamilton? 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Normalan covjek, ponosi se s onim sto je, nema kompleks manje vrijednosti.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 11:15
bice da su crnci najveci rasisti jer se stide svoje boje i uvrijede kad cuju rijec "crnac"
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zabio dva penala i sad kao ide neko qurčenje 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jesil vidio kakva dva gola sudija dade Unitedu sinoć u 2 minute?Bundesliga je napisao/la: ↑09 dec 2020, 10:29Najgore je sad sto ce mec suditi sudija koji je dosta losiji. A to je Makkelie. Zbog incidenta od sinoc su gurnuli pod tepih kriminalno sudjenje Lahoza, gresku kod gola Seville gdje je igrac Seville pravio blok kao u kosarci da njegov saigrac moze centrirati. Previse je arogantnih sudija u Ligi Prvaka koji niti zele da konsultiraju VAR i prave ogromne greske. Taylor, Orsato, Lahoz, Makkelie, Oliver su sve sudije koje vole biti u centru paznje i da se utakmica vrti oko njih. To je mnogo veci problem nego ovo od sinoc sto je vjerovatno bilo nenamjerno ali neprofesionalno. Ovi namjerno sude kako sude.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da li su one negro bombone bile rasistički produkt? 
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 0 gostiju.