Ma neće ni seljak dati pare tek tako da se ne pita i da ne bude glavni baja
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zar se stvarno ozbiljno diskutuje o azmiru i zeljeznicaru kao realnoj opciji da se desi nekakva saradnja?
- svrakino1921
- Kontakt:
Da ozbiljno se diskutuje
Diskusija ide ovim tokom
On je Pitare molio da uđe u njihov klub
A oni su ga glat odbile
U nasem slucaju
Mi njega molimo da uđe sa svojim kapitalom u nas klub
Sta ce bit
Bit ce
Diskusija ide ovim tokom
On je Pitare molio da uđe u njihov klub
A oni su ga glat odbile
U nasem slucaju
Mi njega molimo da uđe sa svojim kapitalom u nas klub
Sta ce bit
Bit ce
Ja, i?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 10:10Bravo majstore drago mi je sto si poceo ucit Grbavicu, samo trebas od pocetka ucit a ne od kraja al dobro je drago mi je da se vracas na pravi put pa i dedo ti je navijao za Želju, nije sigurno za vjestacku tvorevinu politicki klub vijetnamce cukojede poljoprivrednike marionete.. i samo da odgovorim onom sto je napisao da je fks pokret jest pokret al u mom kurcu klub vam je vazda bio marionetski i vazda ste bili tudji kerovi i tudje marionete, nikakav vi pokret niste nit cete ikad bit nit ste ikad bili cukojedi vijetnamski.
I nemojte mi odgovarat jer necu citat sad 15 debila kako laje na istinu.![]()
Ponovit cu ono sto vi svako malo ovde pisete "Kad je ponestalo argumenata, onda se ufatite vrijedjanja"nekoIzMostara je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:05A ti se ko dijete od 9 godina primas na svaku izjavu. Bez obzira na ovu raspravu, predstavljas forumasa sa najnizim koeficijentom inteligencije, ko da te Dokoljenko pravio. Pusti 2 3 dana forum, skupi inspiracije pa se zajebaji, a ove fore na "silu" prave od tebe jos veceg debila nego sto uistinu jesi, a to je jako tesko.Zip je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:54Vidim po vasim odgovorima kakve su reakcijenekoIzMostara je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:03Ovo je za nepovjerovati, jedino ocekivano su debilski komentari Zipa iz 3 osnovne koji ocajno pokusava da ga nekome sukne svojim retardiranim upadima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NK Velez Vrapcici > Svi ostali![]()
Edit: Ipak je onaj Tuzlac gori od tebe, izvuko si se

E čuj ono priča o marionetama a jedan morž im sve konce vuče i Lutvo se više pita od predsjednika i direktora zajednosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 10:10Bravo majstore drago mi je sto si poceo ucit Grbavicu, samo trebas od pocetka ucit a ne od kraja al dobro je drago mi je da se vracas na pravi put pa i dedo ti je navijao za Želju, nije sigurno za vjestacku tvorevinu politicki klub vijetnamce cukojede poljoprivrednike marionete.. i samo da odgovorim onom sto je napisao da je fks pokret jest pokret al u mom kurcu klub vam je vazda bio marionetski i vazda ste bili tudji kerovi i tudje marionete, nikakav vi pokret niste nit cete ikad bit nit ste ikad bili cukojedi vijetnamski.
I nemojte mi odgovarat jer necu citat sad 15 debila kako laje na istinu.![]()

@svrakino1921 ti ili si hajrudin hamo drincic ili dino bjelan.mislim uzimajuci u obzir sve parametre nekako se stice dojam da samo oni imaju ovako kvalitetne postove.pozdrav veliki
- svrakino1921
- Kontakt:
Sreća pa danas nije zakazano kolo, al bi bilo veselo igrati
nema potpisa
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo TM 87
Ponosan na Vas
JUG JUG JUG JE SAMO JEDAN
Ponosan na Vas
JUG JUG JUG JE SAMO JEDAN
- Shategabri
- Kontakt:
Mislim ako je i zajebancija, puno je.
Gdje ćeš Azmira u klub
Razumijem da su u finansijskoj dubiozi i da im gori za pare, al bolje nek neko ode do Gašija u prdekanu i pita kako do teških para nego ovom.
Gdje ćeš Azmira u klub

Razumijem da su u finansijskoj dubiozi i da im gori za pare, al bolje nek neko ode do Gašija u prdekanu i pita kako do teških para nego ovom.
Koševo Zapad
Cim su pitari protiv ulaska Azmira u klub , znaci da bi to bio pravi potez.
Ma sta cemo mi imati protiv? Uzivamo u igrama i rezultatima Sarajeva, nego vi ste ti koji ste srali godinama kako smo se mi prodali i sta sve ne do sada.
Valja sad sva ta **** pojesti. Prijatno. Samo to.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nego Svrakino sta bi ovo sto Delinjo poziva da posaugate Azmiru ako udje u klub...?
Ja znam da si ti vjernik,pa bi mi cudno bilo da cekas za to u redu...

Tebe i Muhu nikako tu ne mogu zamisliti...

Zasto da ne?Ako znamo da je zeljo(aktivirao) vec poceo pricu o prodaji pomocnog a Azmir se vjerovatno tu vidi jer kao sto znamo covjek je graditelj.Nece to sigurno biti saradnja u smislu da kupi zelju(ako dodje do saradnje)al poznajuci njihovo bozanstvo (tobeyarabi) amara bice prostora za trange mange u vise oblika
- feniksptica
- Kontakt:
Mene iskreno zabole nek im ulazi ko hoce..Mi imamo svoj pravac i cilj. Sve sto se radi na silu nije dobro (npr. ona nasa titula s Ibrakom nas je posle unazadila 3 godine nismo sebi dosli ). Tako i Zeljo em sto ove godine idu na silu te ako nekog dovedu na silu bez plana mogu podudlat sami sebi, ne treba im Sisoja ( oni ga sad s Azmir oslovljavaju..)
Samo mi je drago sto ce pojest sve sto su pricali i nama prodavali neke spike i pokusali nas ocrnit poniziti i zezati, svakavim nadimcim i nekim glupostima. NIKOME TE NE DAMO a ?
Samo mi je drago sto ce pojest sve sto su pricali i nama prodavali neke spike i pokusali nas ocrnit poniziti i zezati, svakavim nadimcim i nekim glupostima. NIKOME TE NE DAMO a ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Joj sad kad Amar naplati sve svoje, prodat ce oni i dio grbavice 

- Shategabri
- Kontakt:
Dabogda vam on i Amar bili u klubu narednih 100 godina.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Šteta onaj veliki Bingo se već napravio, bila bi odlična lokacija.samoSA je napisao/la: ↑09 dec 2020, 13:11Zasto da ne?Ako znamo da je zeljo(aktivirao) vec poceo pricu o prodaji pomocnog a Azmir se vjerovatno tu vidi jer kao sto znamo covjek je graditelj.Nece to sigurno biti saradnja u smislu da kupi zelju(ako dodje do saradnje)al poznajuci njihovo bozanstvo (tobeyarabi) amara bice prostora za trange mange u vise oblika
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.