manu -
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
barca -
manu -
manu -
- Chapman1886
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Naravno. O prvom golu sam i pričao sinoć. Ono je bio faul Greenwooda u napadu prvo a kasnije klasično remplanje bez upotrebe ruku ili saplitanja nogama. Nikada ono nije penal. Drugi gol može proći jer Maguire nije vidio loptu uopšte kada ga je pogodila u ruku. Bio je okrenut leđima, a igrač Leipziga je ionako dao autogol. Problem je penal, ogromna greška.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kome babuka šta da dokazuje više ? Nema ravnog, nije mu zanimljivo više.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 11:57Znači ne igra mu se fudbal nikako i opet uspije biti bolji od seksualnog prijestupnika![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- alan_kardec
- Kontakt:
da li je i nadimak Black mamba koji je koristio pokojni crni američki košarkaš, rasistički?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da li je fraza 'Crno nam se piše' rasistička?alan_kardec je napisao/la: ↑09 dec 2020, 13:09da li je i nadimak Black mamba koji je koristio pokojni crni američki košarkaš, rasistički?![]()
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Kad ti kazem da si ti pitar ,to nije uvreda nego na tvoju zalost istina i cinjenica.Denchi je napisao/la: ↑09 dec 2020, 07:42Ocigledno imadelinjo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:53Nema vecih licemjera,tamo ratuju gdje stignu,ubijaju neduzne ali zato problem je ovo vecerasBundesliga je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:50A prvi bacaju kamenje Turci kod kojih su ljudska prava gotovo nepostojeca.![]()
Say no to racism uefa sudiji stoji na rukavu
Isti slucaj i ovdje.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- feniksptica
- Kontakt:
90% za ono saku malih stanovnika Bosne koji su crne rase kad nesto objasnjava kaze crnci, radi lakseg sporazumjevanja Od tih 90% 90% nisu rasisti, al haj sad je moderno i aktuelno to i hajmo tako.
Chelsea osvaja LP btw
Chelsea osvaja LP btw
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
To sad ispadne isto kao da ce Barcelona osvojit.feniksptica je napisao/la: ↑09 dec 2020, 13:1790% za ono saku malih stanovnika Bosne koji su crne rase kad nesto objasnjava kaze crnci, radi lakseg sporazumjevanja Od tih 90% 90% nisu rasisti, al haj sad je moderno i aktuelno to i hajmo tako.
Chelsea osvaja LP btw
Napomena: Prva dvojica ustaju gledati NBA u rane jutarnje sate

"You can always debate who is better between them but, when it comes to delivering on the big stage, Cristiano Ronaldo has no rival."
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Buraz njegov POSAO je da zna sve igrače i sve članove ekipe , znači POSAO .Otelo je napisao/la: ↑09 dec 2020, 10:24Na redditu pisalo par Rumunja oko ovog sinoć i svi kažu da je negro = crnac, normalan prijevod te riječi na njihovom jeziku. Još kad uzmeš da tamo ni ne živi nešto puno crnaca, odnosno boje kože koja se ne smije imenovati, dobiješ bezveznu situaciju.Civa je napisao/la: ↑09 dec 2020, 10:11Kako i te glupe sudije iz Rumunije nemaju neki žargon za crnce ko mi Bošnje npr gareži, garavi, nego negro baš ono na njihov šleng.
Nego, realno da te osobe tamnog tena u Europi sve veća prava na osnovu toga dobijaju i traže. U Njemačkoj na studentskom radu, sa mnom je upravo bilo puno takvih osoba iz Afrike, al bila je jedna starija radnica Švabica baš vidi se na njoj da joj svi doseljenici smetaju. I jedne prilike ovaj Afrikanac je preko trake krenuo da pređe, a valjda je ona njeg htjela povući i da mu objasni da ne smije tako, nego da zaobiđe, ali jok on je tu scenu napravio, da je ona njeg htjela ogrebat, tamo, vamo. Šefovi dolazili, da izglade situaciju zbog toga.
Pita mene tako ovaj jedan brat iz Senegala imal u Bosni crnih ljudih, reko kad bi došao sa mnom svi bi se slikali sa tobom![]()
Ja sam skroz na strani sudije, lik ništa loše nije mislio, da je Demba bio ofarbano u plavo ovaj bi rekao igrač sa plavom kosom. Apsolutna glupost koja dolazi iz Amerike.
I ti crnci sve bijelce zovu white boys, al to je valjda okej.
Za šta on prima platu ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... a-15035831

Sad ce i Tuchela proglasiti rasistomZanimljiv razgovor u trenucima dok je trajao desetominutni prekid na terenu odvojao se između Tuchela i norveškog napadača Istanbula Fredrika Gulbrandsena. Njegov sadržaj procurio je u medije.
Gulbrandsen: 'To je rasisam.'
Tuchel: 'Jesi li ga čuo da je to rekao?'
Gulbrandesn: 'Ne!'
Tuchel: 'Zato se smiri, opušteno.'
Gulbrandsen: 'Ali, rekao je to, rekao je!'
Tuchel: 'Ne znaš je li rekao.'
Ovakav transkript izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama i mnogi tvrde da je zapravo Tuchel na taj način stao na stranu rumunjskih sudaca.
Kad mi kazes da sam Pitar to i nije uvreda, to je jedna grupa ljudi koja slavi godisnje u maju stalno neke trofeje i raduje se, veseljaci veliki
Da ti mislis da bi tako nesto bila uvreda opisuje tvoje klinicko stanje uma
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Iz dvice u keca.
Igraci i sudija jednom nesto dobro naprave u vezi rasizma, napuste teren odmah, kad skontas nesto skroz drugo se desilo 
Ponovo procitaj moj prethodni tekstBiscione je napisao/la: ↑09 dec 2020, 09:30Barem mi ne fali kulture kao tebi. Nego, ja sam itekako svjestan povijesti crnaca ali današnji crnci zbog te prošlosti žele sebi priuštiti povlašten položaj, dakle ne jednakost nego povlaštenost npr dva kandidata istih kvalifikacija bjelac i crnac se kandiduju za posao i ako slučajno bjelac dobije posao crnac će se žalit na rasnu diskriminaciju, dakle mora se u tim slučaju orimit crnac da ne bi izbio skandal. Čak idu toliko daleko da npr John Boyega pljuje po scenaristima i producentima Star Warsa jer njegov lik nije dobio dovoljno pozornosti jer je kobiva crnac, iako je bio među 3 glavna lika i iako niko za njega nije čuo prije ovog filma. Da malo razmišljaš svojim mozgom a ne tuđim (tj medijskim) ne bi tako razmišljao. PozzDenchi je napisao/la: ↑09 dec 2020, 07:38Fali ti i mozga i skole na tu temuBiscione je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:44Po meni je rasistički npr. "crnčuga" ili sl ali zašto bi "crnac" bilo rasistički? Pa takve su rase jbg, da li bi se iko od nas uvrijedio da crnac za nas kaže "onaj bjelac"? Ja ne bih. Ovo se samo čini da se mnogi crnci stide svoje boje kože pa se zbog toga nađu uvrijeđeni. Nezz nema mi to logike, pogotovo što crnci između sebe jedan drugog zovu "nigga" i sl ali ako im bjelac kaže "negro", što sasvim normalna riječ za pripadnika te rase koja se koristi u knjigama biologije, za razliku od podrugljivog "nigga" oni se nađu uvrijeđeni.
Tvoj zivotno iskustvo kao bjeli muskarac ti ne dozvoljava da pojmis iskustvo crne osobe kroz povijest
Nije isto niti ce ikad biti isto
Povlasten polozaj? Polozaj bijelca?
Dobro jutro rasisto
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- alan_kardec
- Kontakt:
Da li Paolo Negro, bivši igrač Lazia ima rasističko prezime?
Evo jedna u skladu sa temom
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.