Da je srece da ih pohapse zbog kradje u nasem klubu gdje su milione odnijeli
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I Blekic, sad slusam na N1.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:23
Napisah nije nužno, al ono kad bi mogli birati koju poziciju pojačati posle napada, velika većina bi bila za bekove, pogotovo lijevog. Pojačanje na lijevom beku ne znači odmah i zanemarivanje skroz Pidre ili Salčina. Za ozbiljnije kombinacije i utakmice ja Salčina kao beka ne računam. Islamović teško da će dobiti priliku neku pored te dvojice. Ja sam, lično, trenutno sa Pidrom zadovoljan al smatram da nema adekvatnu zamjenu i konkurenciju.
Imaj na umu da ćemo, aBd, sljedeće godine igrati min. grupnu fazu novog takmičenja (uz malo sreće) i da će nam zbog tri frona trebati baš dosta igrača a od početka godine i ovog prelaznog roka moramo razmišljati o tome jer nam, hvala Bogu, dobro ide u ligi i sve je pod kontrolom.
![]()
Zavisi da li gledas sa Sjevera ili Juga.

Brate sala mala.Kad bude slobodna anketa, zamolicu Mortu(inace moj dobar prijatelj)da postavi pitanje, da otklonimo tu dilemu. Bit ce anketa ...

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Zar nije Blekic uhapsen?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Treba iskoristiti ovu kišurinu i odvest igrače da odrade košarkaški trening. Eno im super sale odmah kod stadiona, gdje onaj Amko-komerc.
Osim što je dobra vježba za koordinaciju pokreta, odlična je i za koncentraciju, promjenu ritma, širi pogled, međusobnu saradnju.
Kad sam ja birvaktile trenirao, pok. Boško Prodanović nas je vodio subotom po dva sata da igramo košarke u obližnjem školskom dvorištu.
Valjda se nogo sjetio toga. Neš ih sad gonit da plivaju po Butmiru na ovakav kijamet.
Osim što je dobra vježba za koordinaciju pokreta, odlična je i za koncentraciju, promjenu ritma, širi pogled, međusobnu saradnju.
Kad sam ja birvaktile trenirao, pok. Boško Prodanović nas je vodio subotom po dva sata da igramo košarke u obližnjem školskom dvorištu.
Valjda se nogo sjetio toga. Neš ih sad gonit da plivaju po Butmiru na ovakav kijamet.
-
- Kontakt:
Kakve ba priče, nemoj mi poturat nešto što nisam ni mislio ni rekao. Još sam se ogradio i fino napisao da nije nikakva teorija zavjere niti bilo šta drugo, samo mi bilo čudno da se čovjek može kontrolistat na terenu s svojim emocijama u trenutku našeg gola.
Potežeš baš glupu i bespotrebnu priču i raspravu, iako sam tri puta u svom postu naglasio da mi je samo čudno i ništa više i to ništa ne mora da znači.
Edit: izbrisao sam da se ne peglam
Zadnja izmjena: fera, dana/u 09 dec 2020, 14:13, ukupno mijenjano 2 puta.
You are someone else I am still right here
Samo super bi bilo produziti ugovor pa ga prodati nego uzimati neku sicu.
-
- Kontakt:
0-24 sata sam ja na forumu i znam vrlo dobro sta i kad se o kome piše.fera je napisao/la: ↑09 dec 2020, 14:07Ako ti nisi kapacitet da nesto shvatis ne mora znaciti da je glupoajdohordas je napisao/la: ↑09 dec 2020, 13:58Kakve ba priče, nemoj mi poturat nešto što nisam ni mislio ni rekao. Još sam se ogradio i fino napisao da nije nikakva teorija zavjere niti bilo šta drugo, samo mi bilo čudno da se čovjek može kontrolistat na terenu s svojim emocijama u trenutku našeg gola.
Potežeš baš glupu i bespotrebnu priču i raspravu, iako sam tri puta u svom postu naglasio da mi je samo čudno i ništa više i to ništa ne mora da znači.![]()
Prati malo forum, citaj sta i drugi pisu sve ce ti onda biti jasno.
O Tataru se loše piše ili pisalo, samo na poluvremenima utakmica gdje smo gubili osim sada u Banjaluci.
Tako da to što si iznad pisao najviše se veže za moj post, a ja nisam ništa ni slično rekao tome. Završena priča na temu Tatara i njegovog "radovanja"
Kad skontas kakvi su tajkuni bili u nasem klubu, pljackali ga na sve moguce nacine a gle sada, od direktora do cistacice ociscen 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nije istina, od poziva u repku je vec pocelo al nije bitno da se ne raspravljamo dalje.ajdohordas je napisao/la: ↑09 dec 2020, 14:120-24 sata sam ja na forumu i znam vrlo dobro sta i kad se o kome piše.fera je napisao/la: ↑09 dec 2020, 14:07Ako ti nisi kapacitet da nesto shvatis ne mora znaciti da je glupoajdohordas je napisao/la: ↑09 dec 2020, 13:58
Kakve ba priče, nemoj mi poturat nešto što nisam ni mislio ni rekao. Još sam se ogradio i fino napisao da nije nikakva teorija zavjere niti bilo šta drugo, samo mi bilo čudno da se čovjek može kontrolistat na terenu s svojim emocijama u trenutku našeg gola.
Potežeš baš glupu i bespotrebnu priču i raspravu, iako sam tri puta u svom postu naglasio da mi je samo čudno i ništa više i to ništa ne mora da znači.![]()
Prati malo forum, citaj sta i drugi pisu sve ce ti onda biti jasno.
O Tataru se loše piše ili pisalo, samo na poluvremenima utakmica gdje smo gubili osim sada u Banjaluci.
Tako da to što si iznad pisao najviše se veže za moj post, a ja nisam ništa ni slično rekao tome. Završena priča na temu Tatara i njegovog "radovanja"
Nemoj misliti da je nesto protiv tebe licno i te price o nekom poturanju... Sta ja imam od toga i ne znam te niti si mi se kad zamjerio da bi ja sad radio tako nesto.
Tataru svakako nije prvi put da ignorise Fanima... To sam prije rekao, a reci cu i sad...
Ubiparip je stranac i obzirom da igra kod Azmira vjerovatno i dobro plaćen. Osim toga u godinama je već, 32, i nikakve logike nema da se spominje kao eventualno pojačanje. Na stranu što je ove godine baš loš i neefikasan. Ima ugovor do 2023.
https://www.transfermarkt.com/hamza-cat ... ler/389306
Ovdje mi je upalo u oči da ima relativno slabiju minuntažu, pogoto u zadnje vrijeme. Ugovor mu ističe na ljeto i osim ako nema već ugovoren transfer moglo bi se i ovdje nešto pokušati.
Ovdje mi je upalo u oči da ima relativno slabiju minuntažu, pogoto u zadnje vrijeme. Ugovor mu ističe na ljeto i osim ako nema već ugovoren transfer moglo bi se i ovdje nešto pokušati.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 15:48
Mozda je imao najvecu ki tu u svlacionici prije dolaska Fanima, pa je zbog toga malo ljubomoran![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jel iko primjetio da se Handzic i Šušić bas dosta druze
Svaki dan neki story na ig njih 2 sjede
Svaki dan neki story na ig njih 2 sjede

Najkreativniji u ekipi
Logicno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače