Kad dobije loptu uvijek mksimum iz toga napravi, imao par prilika cak i kada su Pedra iskljucili pa je sam igrao u napadu.
Cuj sa mayoralom ga poredit

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Daj druze pusti tu kercinu Paleta. To je glupson Tili. Tesko da ima vece budale na forumu od njega.
Bosnjo ne vidi ovo je zadnja sezona Djeke sto se tice nogometa moze posle u Kinu ili Zelju hvala lp
Srceparajuci post!Sviuodbranu je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:05Edinu je 35 godina, napadac....I kao veteran uzima mjesto mladjem, navodno boljem igracu.
Edin je ostavio neizbrisiv trag u evropi i svijetu, njegove uspjehe, rekorde, dostignuca ne treba ni spominjati.
Ziva legenda Wolfsburga i Rome.
Nama ostaje da ovu godinu, maksimalno jos sledecu sezonu ispratimo igre naseg Edina obradujemo se kojem golu i uspjehu i ispratimo u vjecnost i besmrtnost jednu veliku karijeru i najboljeg igraca sa prostora BiH svih vremena. Sada ako koji put zavrsi na klupi, ili promasi priliku ne treba nasijedati na ove debile i nervirati se. Nije to vise Edin od 29 ili 30 god. da se nesto nerviramo svaki dodatni gol je zlata vrijedan.
Forma je prolazna, klasa je vjecna. Hvala ti za sve do sada Edine i dokle god budes igrao zapamti...Sjaji dijamantu![]()
Emocije me pogodiše čitajući ovaj tvoj komentar.Sviuodbranu je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:05Edinu je 35 godina, napadac....I kao veteran uzima mjesto mladjem, navodno boljem igracu.
Edin je ostavio neizbrisiv trag u evropi i svijetu, njegove uspjehe, rekorde, dostignuca ne treba ni spominjati.
Ziva legenda Wolfsburga i Rome.
Nama ostaje da ovu godinu, maksimalno jos sledecu sezonu ispratimo igre naseg Edina obradujemo se kojem golu i uspjehu i ispratimo u vjecnost i besmrtnost jednu veliku karijeru i najboljeg igraca sa prostora BiH svih vremena. Sada ako koji put zavrsi na klupi, ili promasi priliku ne treba nasijedati na ove debile i nervirati se. Nije to vise Edin od 29 ili 30 god. da se nesto nerviramo svaki dodatni gol je zlata vrijedan.
Forma je prolazna, klasa je vjecna. Hvala ti za sve do sada Edine i dokle god budes igrao zapamti...Sjaji dijamantu![]()
Cisti marketing.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 dec 2020, 21:04Christmas je već prevazišao taj neki kršćanski okvir i postao je dio zapadnjačke kulture. Malo neko furanje dok za 50-60 godina nešto drugo ne bude IN.
Kako se ne propade onih 610 godina nove ere prije pocetka objave ? Da se razumijemo Musliman sam, al to sto ti pricas nema smisla. Propao si ako si ko covjek los, nebitno kako se molis i kako Boga nazivas. Offtopic i ja se izvinjavam..necu vise na ovu temuSindikat12 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 22:24Nista novo... bosnjo je se davno prodao...
Nije ni cudno kakvo nam je stanje u drzavi, sto se više okrecemo od vjere vece nas ponizenje ceka. Bosnjo dodji pameti i vrati se Allahu, bez vjere smo propali...
Sorry za off topic, ali zelim svome narodu najbolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.