Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Džeko će ipak preskočiti ovu tekmu u Bugarskoj, a baš sam se ponadao da će uvaliti makar 1 gol.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑09 dec 2020, 23:04Kako se ne propade onih 610 godina nove ere prije pocetka objave ? Da se razumijemo Musliman sam, al to sto ti pricas nema smisla. Propao si ako si ko covjek los, nebitno kako se molis i kako Boga nazivas. Offtopic i ja se izvinjavam..necu vise na ovu temuSindikat12 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 22:24Nista novo... bosnjo je se davno prodao...
Nije ni cudno kakvo nam je stanje u drzavi, sto se više okrecemo od vjere vece nas ponizenje ceka. Bosnjo dodji pameti i vrati se Allahu, bez vjere smo propali...
Sorry za off topic, ali zelim svome narodu najbolje
I tada smo propali bili pa je Gospodar poslao poslanika. Razlog zasto su se poslanici slali je to da im obznani da se jedino Allah obozava i da nikoga ravnog ne smatraju njemu, to je najbitnije u islamu i bez toga nema raja koliko god nama tesko to bilo shvatit. U iman spadaju i djela zato je bitno da radimo ono sto nam je Allah strogo preporucio kao (namaz, post itd).
”Propao si ako si ko covjek los, nebitno kako se molis i kako Boga nazivas”
Naravno da je bitno imati fino ponasanje i biti dobar covjek ali sta znaci biti dobar covjek? Prkosit Allahu i slavit nevjernicke praznike to ne znaci biti dobar covjek kod Allaha nego veliki grijesnik.....
Itekako je bitno kako se molis i kome se molis to je srz vjere islama.
Molim uzvisenog gospodara da uputi meni i moj narod amin. Ne zaboraviti na svog gospodara, dunjaluk je prolazan, stroge obaveze raditi pa ce vas Allah uvesti u dzennet InshaAllah.
Jarane, mozes otvoriti novu temu, nazovi je kako hoces, ali ovdje bi trebali pisati o DzekiSindikat12 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 09:45feniksptica je napisao/la: ↑09 dec 2020, 23:04Kako se ne propade onih 610 godina nove ere prije pocetka objave ? Da se razumijemo Musliman sam, al to sto ti pricas nema smisla. Propao si ako si ko covjek los, nebitno kako se molis i kako Boga nazivas. Offtopic i ja se izvinjavam..necu vise na ovu temuSindikat12 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 22:24Nista novo... bosnjo je se davno prodao...
Nije ni cudno kakvo nam je stanje u drzavi, sto se više okrecemo od vjere vece nas ponizenje ceka. Bosnjo dodji pameti i vrati se Allahu, bez vjere smo propali...
Sorry za off topic, ali zelim svome narodu najbolje
I tada smo propali bili pa je Gospodar poslao poslanika. Razlog zasto su se poslanici slali je to da im obznani da se jedino Allah obozava i da nikoga ravnog ne smatraju njemu, to je najbitnije u islamu i bez toga nema raja koliko god nama tesko to bilo shvatit. U iman spadaju i djela zato je bitno da radimo ono sto nam je Allah strogo preporucio kao (namaz, post itd).
”Propao si ako si ko covjek los, nebitno kako se molis i kako Boga nazivas”
Naravno da je bitno imati fino ponasanje i biti dobar covjek ali sta znaci biti dobar covjek? Prkosit Allahu i slavit nevjernicke praznike to ne znaci biti dobar covjek kod Allaha nego veliki grijesnik.....
Itekako je bitno kako se molis i kome se molis to je srz vjere islama.
Molim uzvisenog gospodara da uputi meni i moj narod amin. Ne zaboraviti na svog gospodara, dunjaluk je prolazan, stroge obaveze raditi pa ce vas Allah uvesti u dzennet InshaAllah.

- Beduin
- Kontakt:
Da je Dzeko pravi kapiten i lider ove reprezentacije, nakon novih marifetluka oko reprezentacije bi se povukao iz reprezentativnih utakmica i tako bio primjer ostalima da ga slijede, sve dok ne vrate ove nove promjene na prijasnje stanje.
Zasto? Pa zato sto je politika ionako ukorijenjena u fudbal, a ovim promjenama je stvoreno pogodno tlo za novo unistavanje fudbala i forsiranje konstitutovnosti. Jednom Dzeki ne treba sve ovo po zalasku karijere i kao kapiten, lider i predstavnik nase zemlje bi trebao se ograditi od ovog ciganluka, a za njim i jos od najboljih igraca, dominoefektom navijaci, mediji i svi ostali kao i prosli put do suspenzije.
Dzeko, napravi to za BiH, za svoj narod i da odj3bemo ovog uslju Begica.
Zasto? Pa zato sto je politika ionako ukorijenjena u fudbal, a ovim promjenama je stvoreno pogodno tlo za novo unistavanje fudbala i forsiranje konstitutovnosti. Jednom Dzeki ne treba sve ovo po zalasku karijere i kao kapiten, lider i predstavnik nase zemlje bi trebao se ograditi od ovog ciganluka, a za njim i jos od najboljih igraca, dominoefektom navijaci, mediji i svi ostali kao i prosli put do suspenzije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ja cjenim i postujem Edina, al ako bude igro pod ovin uslovima stavicu ga u isti kos, on je 35 godina uzo je pare sve neka oprosti se i kaze zasto.Beduin je napisao/la: ↑10 dec 2020, 10:25Da je Dzeko pravi kapiten i lider ove reprezentacije, nakon novih marifetluka oko reprezentacije bi se povukao iz reprezentativnih utakmica i tako bio primjer ostalima da ga slijede, sve dok ne vrate ove nove promjene na prijasnje stanje.
Ne mogu vjerovat da još ima likova koji se lože na zayebancije o Džeki i praznicima.
Pa bar Bosanci slove za duhovit narod, nažalost i glup.

Pa bar Bosanci slove za duhovit narod, nažalost i glup.
- Chapman1886
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑10 dec 2020, 10:25Da je Dzeko pravi kapiten i lider ove reprezentacije, nakon novih marifetluka oko reprezentacije bi se povukao iz reprezentativnih utakmica i tako bio primjer ostalima da ga slijede, sve dok ne vrate ove nove promjene na prijasnje stanje.

Da sam edin ili Miralem,za prvi sljedeći poziv za okupljanje moj odgovor bi bio MRŠ,ODYEBITE GOWNA!!!
Lula i Begović su ih odyebali,ajmo i ostali, pa nek im igraju igrači tzv herceg bosne i menadžerski proljevčići
Samo Sloboda | COYG
Pa Dzeku kupe time sto mu udovolje da se priprema na Ilidzi i loce na pripremama po resto Bosna sa narodnjacima.Chapman1886 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 17:16Beduin je napisao/la: ↑10 dec 2020, 10:25Da je Dzeko pravi kapiten i lider ove reprezentacije, nakon novih marifetluka oko reprezentacije bi se povukao iz reprezentativnih utakmica i tako bio primjer ostalima da ga slijede, sve dok ne vrate ove nove promjene na prijasnje stanje.
Dzeko, napravi to za BiH, za svoj narod i da odj3bemo ovog uslju Begica.![]()
Da sam edin ili Miralem,za prvi sljedeći poziv za okupljanje moj odgovor bi bio MRŠ,ODYEBITE GOWNA!!!
Lula i Begović su ih odyebali,ajmo i ostali, pa nek im igraju igrači tzv herceg bosne i menadžerski proljevčići
Sve je to uvezano, ti meni ja tebi.
Slazem se da treba napustit svakako nema vise sansi ni za svjetsko ni evropsko.Daj traku Cimiju i uzivaj.
-
- Kontakt:
Mozda pogrijesim pa pojedem vlastite rijeci, ali nece Edin nista uraditi.
Razlog je jednostavan BOLI GA KU RAC,i za savez, i kome idu pozivi, i da li nas kanta ko stigne, i ko je predsjednik saveza i statut istog.....Razlozi za takav Edinov stav mogli bi se objasniti na jedno tri stranice ali zaista nema potrebe niti pokretati raspravu ovdje, niti pljuvati Edina.
Igraj dokle god te zovu, nabijaj statistiku, ionako odavno nisi Edin koji je osvojio srca ove nacije. Samo pi saj sirotinju.
Onako jedino ako te srce povuce na prvoj sledecoj utakmici pogledaj u traku oko ruke...i dobro se zamisli Edine...
Razlog je jednostavan BOLI GA KU RAC,i za savez, i kome idu pozivi, i da li nas kanta ko stigne, i ko je predsjednik saveza i statut istog.....Razlozi za takav Edinov stav mogli bi se objasniti na jedno tri stranice ali zaista nema potrebe niti pokretati raspravu ovdje, niti pljuvati Edina.
Igraj dokle god te zovu, nabijaj statistiku, ionako odavno nisi Edin koji je osvojio srca ove nacije. Samo pi saj sirotinju.
Onako jedino ako te srce povuce na prvoj sledecoj utakmici pogledaj u traku oko ruke...i dobro se zamisli Edine...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Edin je dobar momak i ne zeli da se mijesa u krimalne radnje saveza. Tacka.
Ovo samo "obicni narod" moze istjerati. Gdje je BHF? Uziva u Becu, Stokholmu....
Ovo samo "obicni narod" moze istjerati. Gdje je BHF? Uziva u Becu, Stokholmu....

Ma Dzeko je pokazao svoje lice kada je sestru zaposlio u ministarstvo. Tim potezom je stao na stranu sistema mita i korupcije.
-
- Kontakt:
ko covjek je smece obicno...
Ne serite. Edin je gradsko dijete...
Sta Miske kaze? On je u **** savezu
Sta Miske kaze? On je u **** savezu
-
- Kontakt:
A gdje je 3 700 000 ljudi koji zive u BiH.
Gdje su Horde, Manijaci, Rodjeni, Fukare....Skoro su svi ismijali Robijase fola sta ce oni....A ljudi prvi digli glas.
Ne vidim razlog da se prozivaju ti momci iz bhf kada cijela BiH u medjuvremenu spava medvjedji san.
I ovi nabrojani gore cesu jajca po carsijama ispijaju kafu boli ih k...
Hocu da kazem zar sve mora neko "izvana"...
-
- Kontakt:
Gazi sve cetnike sve su to pickice, i ono moje zasto je moj otac mrtav, ono nase kapitenu svi ste vi mali kada sam Sergej Barbarez mrezu zapali, barba moj imam dres od prvog tvog nastupa, javise da ga vidis nemam tacko a ni zarez nisam skolovan bosankom skolom al barba imam tvoj prvi dres, koji si nosio ja ga posjedujem.
Gdje su patriJote? Ne seri. Lako je navijati iz Austrije.Sviuodbranu je napisao/la: ↑11 dec 2020, 00:10A gdje je 3 700 000 ljudi koji zive u BiH.
Gdje su Horde, Manijaci, Rodjeni, Fukare....Skoro su svi ismijali Robijase fola sta ce oni....A ljudi prvi digli glas.
Ne vidim razlog da se prozivaju ti momci iz bhf kada cijela BiH u medjuvremenu spava medvjedji san.
I ovi nabrojani gore cesu jajca po carsijama ispijaju kafu boli ih k...
Hocu da kazem zar sve mora neko "izvana"...
Pisam se na BHF. Evo neka dodju na Otoku? Doci ce moj ****. Takvim je zao dati par eura za masku. Znam
Zato ne dolazite u BiH
-
- Kontakt:
A gdje si ti bio kad se prosli savez otjerao...

Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 11 dec 2020, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Covjek je isfrustrirana seljacina, potpuno nebitan. Teske traume ima od nekih "dijasporaca",mora da su ljubavnog karaktera pa bi najradije sebi mozak prosfirao kada spomenes dijasporu
Kada ovakve vidim i cujem, biti sin odlikovanog dobrovoljca, diverzanta svaki put mi probudi neku tugu, stari sto ne ide i ti vani za koga si krvario covjece

Kada ovakve vidim i cujem, biti sin odlikovanog dobrovoljca, diverzanta svaki put mi probudi neku tugu, stari sto ne ide i ti vani za koga si krvario covjece

"- Od kako znam za sebe, navijam za Milan i Ševčenka. Kao dječak maštao sam da upoznam Sergeja Barbareza i Ševčenka. Sergeja sam upoznao, igrao protiv njega, a evo sada sam, napokon sreo u Ševčenka - pričao je Džeko."
S prve stranice.... iz 2008. godine

S prve stranice.... iz 2008. godine

tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.