Mozda ulete u grupe
Pa nek nas onda suspenduju u svim takmicenjima

Tu necemo uletit u grupe, zato u EL hocemo, a vi sisajte, gospodinu Azmiru, kao sto kazete.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:04Treba pustit Pitare da igraju kvale za Ligu Sampiona
Mozda ulete u grupe
![]()
![]()
Kad su taljenje i kriminal u pitanju, ne sekiraj se da o tome Hivica nije znao. To mu je specijalnost.SudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:03Ja nešto mislim da čovjek nije znao kakvo zlo je preporučio i dao mu ovlasti. Rezultati njegove vladavine sami govore za sebe. Potrošili su pare od mundijala na zgradu, na međusobno taljenje, a vrlo vrlo malo su probali nešto uraditi što bi unaprijedilo klupski fudbal u državi. Evo ga sada, trojni sistem ponovo uveden tako da svaka strana može blokirati ostale. Super će nam biti, nema šta. Što je najgore od svega, uvijek nauštrb vlaha i ustaša nekako popuste bošnjačke izdajice. Nikada nisam vidio da su druge strane povile glavu i usvojili nešto na svoju štetu. Simptomatično nema šta, takav je slučaj i na svim ostalim državnim nivoima.
Nikom te nedamo!!SudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:09Joj debilske ekipe, ništa ne možeš napisati što se tiče svih nas da ovi sabrini kerovi ne počnu jesti **** ovuda. Eto jednu temu ste zaključali, userite i ovu ovdje. S kim ja dijelim grad, Bože me sačuvaj i sakloni.
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:08Tu necemo uletit u grupe, zato u EL hocemo, a vi sisajte, gospodinu Azmiru, kao sto kazete.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:04Treba pustit Pitare da igraju kvale za Ligu Sampiona
Mozda ulete u grupe
![]()
![]()
Ne morate se vi sekiratu, sredit ce nama Vico da igramo kvalifikacije.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:24JohnKeynes97 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:08Tu necemo uletit u grupe, zato u EL hocemo, a vi sisajte, gospodinu Azmiru, kao sto kazete.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:04Treba pustit Pitare da igraju kvale za Ligu Sampiona
Mozda ulete u grupe
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako nas suspenduju
Ostade gosp.Nam bez milion i pol eura
Toliko minimalno mozete i iduce godine u Europi
Bit ce bas interesantno ako nas suspenduju u svim takmicenjima
Treba namirit ona cetiri miliona sto svake godine fale
![]()
![]()
Otkud sad sabrini kerovi, do sada bili vijetnamska prcija. Ili ste prestali vrijedjati kada neko preuzme vecinske dionice klubaSudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:09Joj debilske ekipe, ništa ne možeš napisati što se tiče svih nas da ovi sabrini kerovi ne počnu jesti **** ovuda. Eto jednu temu ste zaključali, userite i ovu ovdje. S kim ja dijelim grad, Bože me sačuvaj i sakloni.
Ni vi se nemojte sekirati oko nas. Ionako cete nas sve opet za par godina gledati iz druge lige. Navika jbg.nekoIzMostara je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:31Bice interesantno vidjeti reakcije butmirskih izbjeglica kada dosade Namu i kada se zasiti pranjem para preko leda bh. Dinama![]()
![]()
Da se ne ponavljam... Pozzzkolezeljovac je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:41Raja bilo je lijepo družiti se s vama na ovom forumu ove 3 godine. Nažalost zbog obaveza napuštam forum, ljubi vas sve Kole!i da nekad uzmemo titulu aBd...
Amaterski potez. Irfo je na vrijeme našo privatne obaveze, a tebi je aza kamikaza stigo ućerat hargana. Kasniš kole. Svi ste vi sad Azini Silikončići.kolezeljovac je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:47Da se ne ponavljam... Pozzzkolezeljovac je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:41Raja bilo je lijepo družiti se s vama na ovom forumu ove 3 godine. Nažalost zbog obaveza napuštam forum, ljubi vas sve Kole!i da nekad uzmemo titulu aBd...
Hahahahahahahahahahaha!!!VenamaHrabrih je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:58Odluka Saveza jest sramotna, ali je ona samo jedna u nizu sramotnih odluka. Trideset godina trpimo lopovluke i urušavanje bh fudbala, a sad se, kao, čudimo što se to dešava. No, kakav narod - takva vlast, odnosno, fudbalski savez. Pri tome je najsmješnije što udruženje guslara s Grbavice priča o nekoj objektivnosti i poštenju, a najprimitivniji način vrijeđa direktoricu FKS. Pri tome zaboravlja uslov Amarovog odlaska u Katar - osvojeni Kup i prvenstvo države.
Ali, problem nisu niti željezničar, niti Sarajevo. Problem je što su svi šutili i padali na seždu Aliji dok je njegova podgoozna muha Pušina bio na čelu Saveza. Iskreno, svi smo šutili i pravili se da nas se to ne tiče. Začepe nam usta Sušićem, Ćirom, odlaskom na Mundijal i mi sretni ko prosječan navijač željA kad mu nude Azmirovu sisu. Tad smo bili pyzde, a i sada smo. Zato je i došlo do podjele klubova, odnosno, svako sebe gleda i boli ga hurac za onog drugog. Na kraju krajeva; htjeli smo državu - eto nam država. Ko je ikad reagovao kad je tadašnji FSRS javno ucijenjivao neigranjem i napuštanjem lige ako se ne prihvate njihovi uslovi, iako je FSBiH imao odriješene ruke po tom pitanju? To je bilo, čini mi se, 1997-8. Savez ne čine marsovci nego mi. Da nama ne odgovara ovakva podjela, ne bi je ni dozvolili. Gowna u savezu, gowna u tužilaštvu/sudstvu, gowna u zdravstvu, gowna u obrazovanju/školstvu, gowna u građevinarstvu, gowna u parlamentu/skupštini/predsjedništvu... Logičan zaključak je da smo svi gowna, pa i Savez zajedno sa nama.
Zašto bi sad FKS izigravao nekog heroja i spašavao bh fudbal??? Da potroši svoje resurse i u toj borbi nastrada, e da bi dobio ulicu u Sarajevu, šta li?? Sarajevo je našlo svoj put. Ko yebe ostale što nisu. Ovim putem, Sarajevu će biti mala domaća liga, a Uefa će ići u okrupnjavanje igre. Ko zasluži, bit će pozvan, a ko ne, tavoriće u BH močvarama.
Eto vam korporativni kapitalizam. Što se mene lično tiče, nek svi, osim Sarajeva, dožive Čelikovu sudbinu. Vaš lopovluk vam se konačno obio o glavu.
Sretno druze, cuvaj se. Zdrav nam bio, samo titule ne slavio..kolezeljovac je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:47Da se ne ponavljam... Pozzzkolezeljovac je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:41Raja bilo je lijepo družiti se s vama na ovom forumu ove 3 godine. Nažalost zbog obaveza napuštam forum, ljubi vas sve Kole!i da nekad uzmemo titulu aBd...