AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Imal prenosa na areni? Možda ako bude onaj multiprenos pa da se uključuju?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Česi večeras također u izmješanom sastavu. Dosta igraća koji nisu igrali često ove sezone je večeras u sastavu. Čak i 3 igrača koja imaju jedva 18 godina. Tako bit će ovo zanimljiva utakmica, ekipe igraju bez rezultatskog pritiska. Ali ipak dosta igrača koji se žele dokazati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Moze on traziti, ali je i sam svjestan da je karijeru unazadi podosta, narocito fizickom spremom. Za pristojnu cifru bih ga volio vidjeti kod nas, mada mi ovaj novi Hakan sasvim odgovara zalaganjem i igrama na terenu. Vrijeme je da pocne sa asistencijama kao i poslije one korona pauze.
Ko nas prenosi, ako nema na Areni de bacite neki dobar link.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Isco u 2020-oj godini? Hvala, ali ne. Svojim neradom momak je sopstvenu karijeru skoro pa ugasio u 27-oj godini života.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Arena 2 prenosi
- nextterrain
- Kontakt:
Ima mali Miočić iz Hrvatske, on moze pokriti tu poziciju. Zao mi je sto je Pobega otisao i Brescianni. Mislim da su mogli mijenjati Kessiea, al nek barem igraju redovno
- muha milanez
- Kontakt:
Kako bi valjalo zavrsit prvi u grupi. Kad bi onaj mrtvi Celtic makar bod uzeo Lillu.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Propao igrač. Iduce sedmice ce se znati vise oko Szozbozlaia a i spominje se De Paul kao zamjena za Hakana.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 19:53Isco u 2020-oj godini? Hvala, ali ne. Svojim neradom momak je sopstvenu karijeru skoro pa ugasio u 27-oj godini života.
Pa dobro, ako Hakan ne potpiše ugovor, ne mogu reći da bih odbio Isca (iako je Soboslaj uvijek prva opcija).
Ova formacija i sistem igre nam odgovara, šteta bi bilo mjenjati dobitnu kombinaciju jer nema puno igrača koji mogu pokriti tu poziciju desetke. U tom slučaju bi nam i ovakav Isco legao.
Ova formacija i sistem igre nam odgovara, šteta bi bilo mjenjati dobitnu kombinaciju jer nema puno igrača koji mogu pokriti tu poziciju desetke. U tom slučaju bi nam i ovakav Isco legao.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 10 dec 2020, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bolji je Isco od De Paula za jedno sest klasa. I Kjer je bio van forme, niko ga nije htio pa pogledaj kako igra.meepo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 20:48Propao igrač. Iduce sedmice ce se znati vise oko Szozbozlaia a i spominje se De Paul kao zamjena za Hakana.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 19:53Isco u 2020-oj godini? Hvala, ali ne. Svojim neradom momak je sopstvenu karijeru skoro pa ugasio u 27-oj godini života.
-
celikmilan
- Kontakt:
Isco je odavno moja želja ali šta se dešava sa njim zadnjih nekoliko sezona nije mi jasno. Možda i povreda i neigranje su dosta uticali na njega. Možda mu promjena sredine pomogne ali ipak bih i ja prije ganjao Szoboszlaia. Mogli bi se dovesti za sličnu cijenu jedino što bi ovaj tražio manju platu a i mlađi je.
- muha milanez
- Kontakt:
Haugeeeee 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Hauge

Auuu Hauge 

Kakva krađa za 4 miliona.
Kakva krađa za 4 miliona.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BuffonGigi
- Kontakt:
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ovaj Milan ima jaja i to ko nojeva. Koji stav igrača u igri. Pa vraćanje iz minusa..... Koja ljepota za gledanje. Hauge je pogodak u centar
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- nextterrain
- Kontakt:
Bez da pretjerujem vezano za Haugea, ali on je skoro kompletno krilo sa 21 godinom.
Za par godina ce ako ga povrede zaobidju biti jedno od najboljih krila na svijetu
Dugo bas nisam bio vise nahajpan za igraca ko za Haugea
Za par godina ce ako ga povrede zaobidju biti jedno od najboljih krila na svijetu
Dugo bas nisam bio vise nahajpan za igraca ko za Haugea
Iako u suštini nije toliko ni bitno, bilo bi fino završiti prvi u grupi, al' teško se u onaj mrtvi Seltik uzdati. Nije im dugo trebalo da prospu vodstvo. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Ako pobijede, dobit ce 0.5M i ako budu prvi izbjet ce engleske klubove sto je i cilj Milanu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čist penal za Milan nije sviran, ako pogledamo šta se sve dosuđivalo prethodnih noći u Evropi.
Hauge je priča za sebe, a tek treba da se uklopi u ekipu, te navikne na sve ostalo. A već je paklen igrač.
Hauge je priča za sebe, a tek treba da se uklopi u ekipu, te navikne na sve ostalo. A već je paklen igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.