O tome bi se dalo raspravljati, ali sigurno neće biti najgori zbopg činjenice što će vjerovatno otpisati Musu. Laik može da vidi da on nije, niti će biti nba materijal.
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Tebi je ocigledno Dzanan oteo curu. Vidim da si na forumu samo da bi omalovazavao naseg najboljeg igraca.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ako otima curu kao sto otima lopte protivnicima ....Justin je napisao/la: ↑09 dec 2020, 14:31Tebi je ocigledno Dzanan oteo curu. Vidim da si na forumu samo da bi omalovazavao naseg najboljeg igraca.![]()
3 posta ukupno, na istoj temi, na isti "kalup". That makes sense.
ABA ligasi na aparatima
Ma to je on iz ljubaznosti rekao.
Znamo svi da mu je nazad u Aba ligu, gdje će da bude prosječan.

Znamo svi da mu je nazad u Aba ligu, gdje će da bude prosječan.

Otkako je presao u Detroit imam neki predosjecaj da ce stvarno pokazati kvalitet ove sezone i da ce mu se sve nekako poklopiti (i molim Allaha da bude tako), a pred nama je. 

puno je igraca za isprobati, igrace vjerovatno sutra ili prekosutra...ne vjerujem da ce obje
Ma samo da dobije neku normalnu šansu, i da je naravno iskoristi. Vidjet ćemo uskoro sve, to be or not to be. 

Ma daj Boze, kad se sjetim sano kako je onaj Avery Mirzu hvalio kad je tek doso. A Mirza iskrvario za minutazu, ali doduse bila je Allstar konkurencija.
pripremne su tekme, kratka predsezona, niko nece igrati puno minuta i to ce biti slucaj sa svim nba ekipama, a kad je tako, mozes lijepo rasporediti minute i da bas svi dobiju priliku i tako ce i biti, mozda ce tek treca i cetvrta tekma posluziti za uigravanje igraca u rotaciji
uglavnom, ova epizoda u detroitu ce sve reci o njegovom sutu, dal je problem u istom il ga je pojeo pritisak u brooklynu, a mozemo se samo nadati da je marljivo radio na sutu tokom pauze, jer zaista ima dobru priliku, obzirom da se uklapa u caseyjev sistem, a to je sutiranje trojki, napadanje obruca i pas igra, a on je igrac koji voli dodati
musa itekako ima napadacki arsenal za nba, druga stvar je na kom je to nivou, al upravo iz tog razloga igraci rade na sebi, razvijaju se fizicki i igracki da bi postali sto bolji igraci, npr musa kad razvije svoje tijelo, lakse ce napadati obruc i zavrsavati na istom, tj lakse ce iznijeti kontakt i nece sutirati van balansa neke divlje suteve i nece ga lijepiti kao do sada... to je proces jbg
najveca misterija mi je njegov sut, sto se tice napadanja obruca i pas igre, pa i odbrane, apsolutno ne sumnjam da ce biti dobar u tome, pa njemu je odbrana bila najbolji segment u nba, koliko god to nevjerovatno zvucalo
uglavnom, ova epizoda u detroitu ce sve reci o njegovom sutu, dal je problem u istom il ga je pojeo pritisak u brooklynu, a mozemo se samo nadati da je marljivo radio na sutu tokom pauze, jer zaista ima dobru priliku, obzirom da se uklapa u caseyjev sistem, a to je sutiranje trojki, napadanje obruca i pas igra, a on je igrac koji voli dodati
musa itekako ima napadacki arsenal za nba, druga stvar je na kom je to nivou, al upravo iz tog razloga igraci rade na sebi, razvijaju se fizicki i igracki da bi postali sto bolji igraci, npr musa kad razvije svoje tijelo, lakse ce napadati obruc i zavrsavati na istom, tj lakse ce iznijeti kontakt i nece sutirati van balansa neke divlje suteve i nece ga lijepiti kao do sada... to je proces jbg
najveca misterija mi je njegov sut, sto se tice napadanja obruca i pas igre, pa i odbrane, apsolutno ne sumnjam da ce biti dobar u tome, pa njemu je odbrana bila najbolji segment u nba, koliko god to nevjerovatno zvucalo

Uvijek se nasmijem kad pročitam tvoj komentar. Raznih likova ima, al' ti si onako baš poseban. Znači trenerova izjava/mišljenje nisu bitni, al' zato jesu tvoje?

On je prekucao Nba,sta njemu igra ulogu misljenje tamo nekog trenercica iz neke zabiti ko sto je Detroit.Aspect je napisao/la: ↑10 dec 2020, 23:45![]()
Uvijek se nasmijem kad pročitam tvoj komentar. Raznih likova ima, al' ti si onako baš poseban. Znači trenerova izjava/mišljenje nisu bitni, al' zato jesu tvoje?![]()
Dan tmuran ja mahmuran
Ma svega se ovdje napiše, dosta nerealnih stvari i od ovih što se nadaju da će Musa uspjeti (ja sam jedan od tih naravno), al' onda sa druge strane kad vidiš šta ovi pojedinci pišu zapitaš se dobro na koji način razmišljaju, i zašto ustvari priželjkuju te neke "najgore" scenarije.Zagor121 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 11:29On je prekucao Nba,sta njemu igra ulogu misljenje tamo nekog trenercica iz neke zabiti ko sto je Detroit.

Ne sumnjam da bi voljeli da imaju tu "moć", da ih se pita o nečijoj sudbini, pa pošto nemaju, daj onda bilo šta, bar da popljujem nekoga ovako.

Al' dobro, čitao sam isto i za Jusufa, i za Mirzu, nije to ništa čudno. Što bi reko BĆ: Znam ja nas, **** ti nas.

Zao mi je sto ne znas da razumijes ono sto je napisano, nemam stvarno zivaca da tebi crtam znacenje sablonskih izjava trenera, uzmi malo procackaj historiju i vidjeces da i na pitanja o onim najgorim igracima treneri su davali slicne izjave, sto je i logicno, pa neces otici na press konferenciju i reci on je drvo, nece on dobiti ni minute.Aspect je napisao/la: ↑10 dec 2020, 23:45![]()
Uvijek se nasmijem kad pročitam tvoj komentar. Raznih likova ima, al' ti si onako baš poseban. Znači trenerova izjava/mišljenje nisu bitni, al' zato jesu tvoje?![]()
Naravno.japa je napisao/la: ↑11 dec 2020, 18:05Zao mi je sto ne znas da razumijes ono sto je napisano, nemam stvarno zivaca da tebi crtam znacenje sablonskih izjava trenera, uzmi malo procackaj historiju i vidjeces da i na pitanja o onim najgorim igracima treneri su davali slicne izjave, sto je i logicno, pa neces otici na press konferenciju i reci on je drvo, nece on dobiti ni minute.

U međuvremenu Džanan Musa još u NBA, a uz malo sreće i ostaje tamo.

Previse se zamarate izjavama trenera.
Uskoro cemo sve saznati kada Dzanan kroci na teren.
Imat ce sansu. Da li ce je iskoristiti do njega je.
Prosle sezone je isto imao pa nije iskoristio.
Nadam se da ce ovaj put uspjeti.
Uskoro cemo sve saznati kada Dzanan kroci na teren.
Imat ce sansu. Da li ce je iskoristiti do njega je.
Prosle sezone je isto imao pa nije iskoristio.
Nadam se da ce ovaj put uspjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.