FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je l' ovo bi protiv Posušja, kad se sjetim kiša lije 50 ljudi na jugu i 50 na sjeveru...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ja nigdje nisam napisao da sudija nam je oduzeo bodove. Sami sebi smo uzeli jer smo i sa igracem vise i manje imali dovoljno sansi da uzmemo tri boda, ali ne mogu reci perfektno sudjenje kad nije. Opravdanje niko nema nit ih pravdam. Daleko od toga. Ocigledno ovdje velike promjene trebaju ne samo u Upravi.plavousrcu je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:48Samo luzeri se vade na sudjenje. Problem je u nama, nasoj kvaliteti. Da li smo mogli imati bolji igracki kadar uz besparica. To bi trebali diskutovati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Podnesite ostavke kolektivno svi
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Nakon ovog spektakularnog govora i adekvatne proslave posvetili smo se footbooolu
Pročepit će negdje.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mene sramota da nas jbena Krupa naguzi 2 puta u sezoni
Ovo je dno dna!!!

-
- Kontakt:
Ne vrijedi ni pisati majke mi. Ovo je očajno. Tužno gledati koliko su neki igrčai nemoćni. Kao što neko reče, ostalo je samo ime...
Šefe upravu si 100% ,je.bo ove glupane na forumu, biće para mašala.
Nebi me čudilo da su i pitari uvezani sa jednim X-om.
Nebi me čudilo da su i pitari uvezani sa jednim X-om.
I sta imas od ovog nasladjivanjaMojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:51Nakon ovog spektakularnog govora i adekvatne proslave posvetili smo se footbooolu

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 12 dec 2020, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Dno dna definitivno.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovim u plavim dresovima **** nanu seljačku.
Ovim u bijelim dresovima želim da marke više ne zarade od fudbala.
U ovoj polusezoni samo čestitati mogu Bekriću i Ikiću. Kapa dole momci.
Vi ostali, ne dolazite na prozivku molim Vas.
Ovim u bijelim dresovima želim da marke više ne zarade od fudbala.
U ovoj polusezoni samo čestitati mogu Bekriću i Ikiću. Kapa dole momci.
Vi ostali, ne dolazite na prozivku molim Vas.
Ljudi su bolji od nas, dva puta nas uzeli, čestitam Krupi
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Sad ce pare od evrope, pa cemo dovesti Svraku da ima neko da objasni ovima sto dodju sta je Zeljo..
Pročepit će negdje.
Vidim li samo jednog u klubu od ovih trenutnih,od igraca do uprave ,samo jednog znaci treba ga nasamarati ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- plavousrcu
- Kontakt:
Samo mislim da ne treba skrecati na sudije. Takvi smo cijelu sezonu, od sjaja do ocaja. Nema se para za bolje igrace, ali je moj utisak da smo svakako mogli imati bolji igracki kadar. To zamjeram Amaru, a s druge strane mu se divim i na ovih 36 bodova. Mislim da je i on svjestan da se zajebao dobro na ljeto. Opet mislim da je privatizacija jedini spas.LjoZee je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:50Ja nigdje nisam napisao da sudija nam je oduzeo bodove. Sami sebi smo uzeli jer smo i sa igracem vise i manje imali dovoljno sansi da uzmemo tri boda, ali ne mogu reci perfektno sudjenje kad nije. Opravdanje niko nema nit ih pravdam. Daleko od toga. Ocigledno ovdje velike promjene trebaju ne samo u Upravi.plavousrcu je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:48Samo luzeri se vade na sudjenje. Problem je u nama, nasoj kvaliteti. Da li smo mogli imati bolji igracki kadar uz besparica. To bi trebali diskutovati.
Haha jesi saljivdjija ,jesi to sam skontao ?MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:55Sad ce pare od evrope, pa cemo dovesti Svraku da ima neko da objasni ovima sto dodju sta je Zeljo..
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 12 dec 2020, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste, mislim da je sezona 2007/2008. Sjecam se da smo zabili u 90+ za pobjedu. Sudija nadoknadio oko oko deset minuta, frajer navlacio dok nismo zabili

Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 12 dec 2020, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Levin, MoSaZeLjo1921, Orvel, Pablo11, Paromlinac i 39 gostiju.