FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovo je katastrofa. **** im majku.
Treba ih docekati na stadionu kad se vrate... ali.
Jedino sam na Ericu uspio da vidim da mu je malo krivo zbog sudjenja,ovih seljaka, ostali bolikurci teski.
Kako su ovakvi u pm.
Treba ih docekati na stadionu kad se vrate... ali.
Jedino sam na Ericu uspio da vidim da mu je malo krivo zbog sudjenja,ovih seljaka, ostali bolikurci teski.
Kako su ovakvi u pm.
-
- Kontakt:
Ma ja sam bijeda, vi ste Zeljo.. Uzivajte u onome sto ste napravili..KANA je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:53I sta imas od ovog nasladjivanjaMojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:51Nakon ovog spektakularnog govora i adekvatne proslave posvetili smo se footbooolu
kakva bijeda moras biti od navijaca
Pročepit će negdje.
Da, Daka Rovčanin ga zabio ja msm, cijeli stadion sudiji mater yebo a onaj trener Posušja bio Boris Gavran, aplaudirao nama što zviždimo na lakrdiju

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Normalno da si bijeda ,ja sam svakog podrzavao i uvijek cu .MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:57Ma ja sam bijeda, vi ste Zeljo.. Uzivajte u onome sto ste napravili..KANA je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:53I sta imas od ovog nasladjivanjaMojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:51
Nakon ovog spektakularnog govora i adekvatne proslave posvetili smo se footbooolu
kakva bijeda moras biti od navijaca
Pa hajde ima li nas dovoljno jebote,sta smo picke ,hajde da odemo ispred stadiona i samaramo ova ****,samo lajemo iza tastatura a jebu nas u zdrav mozak...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne, ja sam maloprije napisao da nam se ovo desava dvije godine za redom. Isto smo ovakvo izgubili prednost i sansu prosle polusezone. To su Amarove greske jer nije sastav isti bio svaku utakmicu prosle i ove sezone. Mora i Amar odgovarati koliko god vi govorili da izvlaci maksimum. Bolje mu je i sam da se povuce jer je i pauza sad nego da dozvoli da u bilo kojem momenta sa tribina ga neko tjera jer nije zbog svega u proslosti zasluzio to. A moze doci taj momenat jer ovo nije dobro.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pokazali su karakter i hrabrost u drugom poluvremenu
On nas zajebava, nema sta drugo bit

On nas zajebava, nema sta drugo bit
Sada je bar definitivno da ce ova sezona biti grcevita borba za Evropu. Amar se pogubio. Sta je u pitanju, ne znam, Ali znam da nije logicno da se forsira nekakav Subasic pored Gasala i Hajrica.
Zalosno da nas preslusaju ekipe koje se bore za opstanak.
Zalosno da nas preslusaju ekipe koje se bore za opstanak.
-
- Kontakt:
Hej bolan on nama rece da jos trebamo bit zadovoljni sa ovom polusezonom
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
- plavousrcu
- Kontakt:
Rezultatski nije ni slicna situacija. Mi opet pretjerujemo kao i vazda. Moramo se pomiriti da ce situacija iz sezone u sezonu biti gora ukoliko ne dodje do privatizacije kluba. Ne puca iz prazne, toga moramo biti svjesni.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Po izjavi Amar se pravo nasekiro.Cestita igracima na današnjoj igri i polusezoni.Frajer se zajebava sa nama a rekao bih i klubom.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 12 dec 2020, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Imamo bod više nego prošle sezone u ovo isto vrijeme nije sve tako crno
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Oj majku vam yebem svima ojjjjjjjj
- Merakk1921
- Kontakt:
Mislim da svi kolektivno trebaju da idu, i Amar svi svi
Ma Amar je cudan skroz,ne znam sta se desava sa njim.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ako gledas realno, nista nije slagao. Mi smo po organizaciji, po parama i igracki peti klub u ligi, a na tabeli smo drugi. Problem je sto cemo dogodine biti osmi po ovim gore parametrima. Izuzev ukoliko se ne desi privatizacija ili prodaja pomocnog terena.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:00Hej bolan on nama rece da jos trebamo bit zadovoljni sa ovom polusezonom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.