FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 15:43

Amar isti vazda i bas ce se on sad promijeniti, aha. Ne moze se graditi nesto sa nekim ko hoce da se pita vise nego sto mu je posao, zadatak. Fijasko je zato dozivljen sa Senadom, fijasko je i ovo. Amaru niko osporiti ne moze titule, proslost tacnije, ali sadasnjost itekako. Nije on malo ovdje da kazem daj mu vrijeme. Budite iskreni, da je bilo koji trener sad umjesto Amara i da je sve ostalo isto od bodova, igre, prelaznih rokova, dvije godine da je tu i sta znam da li bi trazili ostavku? Evo iskreno mi odgovorite.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 12 dec 2020, 15:46

PlavaOfanziva je napisao/la:
12 dec 2020, 15:32
Nadam se da ni Misimovic ni Osim vise nece biti blizu kluba
A ja se iskreno nadam da ce i jedan i drugi zajedno raditi u klubu, svako svoj dio posla.. To je tako realna i moguca opcija koju samo idolopoklonici i jedne i druge licnosti ne vide i ne zele da vide.. Eto u redovima stoje investitori koji zele da nas kupe i zeljovci koji imaju ozbiljnu lovu koju bi upumpali u klub..

Znaci i Vukotic i Badzak i Bajramovic i Amar i Misimovic i svi ostali koji su spremni da rade.. To je kombinacija od koje bi se tresle noge konkurentima..
Pročepit će negdje.

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 12 dec 2020, 15:46

Amare vakat je. Danas si pokazao da si se totalno pogubio. Pocinjati utakmicu sa Alispahicem, Kosoricem, Veselinovicem, jos u drugom poluvremenu prvo ubacivati Subasica i Mustafu, a ne Bekrica i Hajrica je ociti dokaz da ni sam ne znas kuda plovis.
Razumijem ja da se nema para, ali brate mili ne mozes ti biti broj 1 u klubu i za sve se pitati. Jesi donio si nam puno radosti i dominacija, ali zapamti jedan dobronamjeran savjet, DANAS SU DRUGA VREMENA.
Ovo nije Željo. Ovo nije klub, koji se voli i za koji se navija skoro 100 godina.
Amare klub je moj koliko je i tvoj, klub je nas koliko je i tvoj. Ovo danas nije moj i nas Zeljo, ovo je AMAROV ŽELJO.
U dublje diskusije necu da ulazim, ali mucnite malo glavom i dajte da se skupimo i pomognemo nasem klubu, jer nas ovo "zivo blato" guta vec dvije godine i sada vise nego ikad nam je potrebna slamka spasa.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 12 dec 2020, 15:47

Zasto mi se brise post gdje argumentovano tvrdim da je Krupi prodata utakmica?

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 dec 2020, 15:47

LjoZee je napisao/la:
12 dec 2020, 15:43
Amar isti vazda i bas ce se on sad promijeniti, aha. Ne moze se graditi nesto sa nekim ko hoce da se pita vise nego sto mu je posao, zadatak. Fijasko je zato dozivljen sa Senadom, fijasko je i ovo. Amaru niko osporiti ne moze titule, proslost tacnije, ali sadasnjost itekako. Nije on malo ovdje da kazem daj mu vrijeme. Budite iskreni, da je bilo koji trener sad umjesto Amara i da je sve ostalo isto od bodova, igre, prelaznih rokova, dvije godine da je tu i sta znam da li bi trazili ostavku? Evo iskreno mi odgovorite.
Realno ne bi tražili ostavku već bi bio napucan odavno znamo kako su neki odlazili Edisov primjer najbolji
mosa lošmi stićko tit-ula!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 12 dec 2020, 15:47

Ja kad se anam tamo u nekoj ligi poganjaju Željo i Čelik.. kako je krenulo... realna opcija

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 12 dec 2020, 15:47

I jedan i drugi su se vec dovoljno posrali na Zeljino ime, takvi nam ljudi ne trebaju u klubu vise. Ni zajedno ni odvojeno. Nek se oni ujedine ako hoce za rukicu nek se uhvate na tribinu i nek gledaju utakmice sto dalje od prostorija kluba
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 15:47

Semper je napisao/la:
12 dec 2020, 15:47
Zato sto ti je jak argument ko nasa odbrana.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 dec 2020, 15:48

Ljudi prizivaju Misimovica sa kojim smo imali sve ovo isto,jebote kad ce ljudi shvatiti da je svejendo da samo ambalazu rotiras dok ne nafatamo pare i ne privatizujemo klub...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 12 dec 2020, 15:49

sramota.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 12 dec 2020, 15:49

Imali su svoju priliku da pokazu sta znaju i jedan i drugi. Ako su nam oni jedina opcija veceras odma klub da ugasimo
Željezničar šampion

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 dec 2020, 15:49

Da li postoji neka opcija da neko od navijača bude izabran na neki način i da javno uđe u skupštinu i kaže sve što se ovdje spominje
Od igračkog kadra,trenera,terena,uprave i najvažnije rezultata ?
mosa lošmi stićko tit-ula!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 15:50

delinjo je napisao/la:
12 dec 2020, 15:48
Ljudi prizivaju Misimovica sa kojim smo imali sve ovo isto,jebote kad ce ljudi shvatiti da je svejendo da samo ambalazu rotiras dok ne nafatamo pare i ne privatizujemo klub...
Nije isto imati dva covjeka koji hoce da mijesaju prste u sve i one koji ce za nesto reci da ne znaju i da nece mijesati se.

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 12 dec 2020, 15:51

Al i dalje mi ne ide u glavu da neki ljudi prizivaju jednog ili brane sadasnjeg. I veci su od njih padali a niko ne treba da bude veci od Zelje tako je bilo kroz historiju kluba i tako treba da ostane nabijem na **** i jednog i drugog vise nadam se da svaku noc kad legnu sanjaju kako ih nabijaju krupe mladosti i ostali polu amaterski klubovi
Željezničar šampion

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 12 dec 2020, 15:51

LjoZee je napisao/la:
Semper je napisao/la:
Zato sto ti je jak argument ko nasa odbrana.
7 bodova Krupe u ostalim utakmicama 6 bodova protiv nas, Mladost nas je dobila prakticno su ljudi tek izasli iz bolnice. Kod nas se zna cjenovnik, ko god ima novca da plati moze nas dobiti. Amar ima najvecu platu u drzavi a vodi nas na nivou Slavke Petrovica.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 12 dec 2020, 15:52

Ove naše uprave (Misimović i ostali) su kao Bogičević

Ova trenutna uprava je kao Kosorić...

Ne zna se koja je gora bila po klub
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 dec 2020, 15:52

Kako je ovako limitirana ekipa sa groznom odbranom druga na tabeli ? to samo govori kakav je ostatak lige.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 dec 2020, 15:52

LjoZee je napisao/la:
12 dec 2020, 15:50
delinjo je napisao/la:
12 dec 2020, 15:48
Nije isto imati dva covjeka koji hoce da mijesaju prste u sve i one koji ce za nesto reci da ne znaju i da nece mijesati se.
Sve je to Ljoze moj isto sranje samo drugacije upakovano,evo i jedan i drugi su imali sansu u ovoj situaciji,maksimum je 2 mjesto ako i to je to,vidjeli probali i okrenuti se sad drugim stvarima..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 15:54

Kazem ja, jaki ti argumenti. Ovo za @Semper. :mrgreen:
PlavaOfanziva je napisao/la:
12 dec 2020, 15:51
Al i dalje mi ne ide u glavu da neki ljudi prizivaju jednog ili brane sadasnjeg. I veci su od njih padali a niko ne treba da bude veci od Zelje tako je bilo kroz historiju kluba i tako treba da ostane nabijem na **** i jednog i drugog vise nadam se da svaku noc kad legnu sanjaju kako ih nabijaju krupe mladosti i ostali polu amaterski klubovi
100%
Nije Amar zasluzio da se otjera, ali sam nek sjede i nek shvati sta nama prezime znaci to. Bolje i sam da ode nego da se to prezime iskoristi u negativnom kontekstu sa tribina. I to vise nece biti podjele vec nezadovoljstvo ako bude publike. Nije dobro i treba rijesiti problem kad si vec titulu izgubio. Nisi na -2 , -3 pa i -6 pa da probamo nesto nazor.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 dec 2020, 15:55

Evo citam vas i sram vas bilo
Ja ne mogu da vjerujem da ne vidite da smo pokradeni
Morali nas dobit jer u suprotnom bi ispali

Dobili smo crveni i sviran je penal protiv nas

I ostavite igrace i strucni stab na miru
Nisu oni mogli nista danas
Jedino poraz

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.