Ne, promo period završava 1.3.
Sport i TV
Re: Sport i TV
A Total hoce li tu biti ukinute Arene,posto je total u vlasnistvu Telemaha?
Ma pusi ga i total tu ocito. Kao i mtel sportklubove.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jos nista nije zvanicno. Uglavnom sukob na relaciji Vucic > United media citaj Telemach. Nekad je United media mogla diktirat, nakon sto je NBA otisao na Arenu pa zatim i spanci, to vise nije slucaj. Vidjet cemo sta ce bit, Telecomo upade kasika u med.
Max Allegri
Malo sam se raspitao oko Arena na Telemahu i Totalu i neki su mi ljudi rekli da Telemah ima ugovor potpisan sa Arenom do 2023 godine,ehh sad da li me lazu ili ne vidjet cemo iza nove godine.
- legenda reala
- Kontakt:
ma nece Mtel mozda izgubiti SK pa tek prosle godine su oni potpisali SK ne vjerujem da im je istekao ugovor jos
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Misliš na BH Telecom?legenda reala je napisao/la: ↑11 dec 2020, 21:30ma nece Mtel mozda izgubiti SK pa tek prosle godine su oni potpisali SK ne vjerujem da im je istekao ugovor jos

https://www.capital.ba/mtel-u-ponudi-sp ... rt-kanali/
A zanimljivo je da mtel provlači SK po konkurencijskom vijeću, jer im ne daju SK-ove na Logosoft. Dok je Telemach nedavno uletio sa ponudom u Banja Luku, ali nema Arene tamo. Težak cirkus se sprema izgleda.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa dobro, nije belaj. Umjesto da se placa Telemachu taj arena paket, placati Arena Cloud.
Nadam se da ce nesto skontati i za PC.
Nadam se da ce nesto skontati i za PC.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Znam da ima za SmartTV, al dzaba kad ja nemam Smart

Imam instaliran onaj NOX na PCu. Jutros sam probao Arene, moze se gledati bez problema. Al eto, ipak bi bilo bolje da naprave nesto ko EON.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- legenda reala
- Kontakt:
Nema jace televizije od SK sa jadnijim komentatorima za fudbal i kosarku, na hrvatskom SK su fudbalski bolji makar su življi kosarkaski su i tamo losi, tako da ne pomaze ni mjenjanje zvuka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Radojević jedino valja za košarku.legenda reala je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:21Nema jace televizije od SK sa jadnijim komentatorima za fudbal i kosarku, na hrvatskom SK su fudbalski bolji makar su življi kosarkaski su i tamo losi, tako da ne pomaze ni mjenjanje zvuka
Za SK iskreno i Baho je osvjezenje,upravo sam sada upalio tv sa namjerom da gledam Real-Atletiko i sto kazes prvo HR komentator uspavanka,presaltam na Srpskog ovaj jos gori, i jednostavno nemam volju za gledat iako je bolja utakmica ali ovi ti bas volju ubiju taman da moje Sarajevo igra negledljivo je pratiti uz mrtve komentatore,i prebacim skroz na drugu tekmu slusam Bahu kako komentarisr Celzi-Everton ako nista ima neku emociju uz sve eventualne lapsuse za ove je Bajram.legenda reala je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:21Nema jace televizije od SK sa jadnijim komentatorima za fudbal i kosarku, na hrvatskom SK su fudbalski bolji makar su življi kosarkaski su i tamo losi, tako da ne pomaze ni mjenjanje zvuka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- legenda reala
- Kontakt:
Za ovako jadnu komentatorsku postavu SK-a i Baho je premija.
Ovi srpski su mi najgori, sto citavu tekmu prenose u jednom tonu, neku vece sam gledo Euroligu i ono je dno dna prebacim na hrvate isto katastrofa, ljudi ubijaju volju za kosarkom koliko su mrtvi
Ovi srpski su mi najgori, sto citavu tekmu prenose u jednom tonu, neku vece sam gledo Euroligu i ono je dno dna prebacim na hrvate isto katastrofa, ljudi ubijaju volju za kosarkom koliko su mrtvi
Ma daj legendo ne zejabaji! Koji baho je.bo te. Taj dole dio ima smisla.legenda reala je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:39Za ovako jadnu komentatorsku postavu SK-a i Baho je premija.
Max Allegri
jel tebi Gojko radi vecinu derbija znas na cemu si, Lončarevic moze samo uspavanke djeci citat
Plavsic zadnji put pokazao emocije 2015.
sve sto vrijedi su 2 Srdjana i Visko kad radi tenis, Dragan Čiča isto moze proci
Plavsic zadnji put pokazao emocije 2015.
sve sto vrijedi su 2 Srdjana i Visko kad radi tenis, Dragan Čiča isto moze proci
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Tu se može ugurati i Jimmy za NFL, a Čiču je nekad neprijatno slušati.
Ivan Hodoba je, uz Velu, jedan od najboljih za fudbal generalno na SK.
Pa upalite španske komentatore ili Ray Hudsona
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.