FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MojaMalenkost
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MojaMalenkost » 12 dec 2020, 15:56

delinjo je napisao/la:
12 dec 2020, 15:52
LjoZee je napisao/la:
12 dec 2020, 15:50
delinjo je napisao/la:
12 dec 2020, 15:48
Ljudi prizivaju Misimovica sa kojim smo imali sve ovo isto,jebote kad ce ljudi shvatiti da je svejendo da samo ambalazu rotiras dok ne nafatamo pare i ne privatizujemo klub...
Nije isto imati dva covjeka koji hoce da mijesaju prste u sve i one koji ce za nesto reci da ne znaju i da nece mijesati se.
Sve je to Ljoze moj isto sranje samo drugacije upakovano,evo i jedan i drugi su imali sansu u ovoj situaciji,maksimum je 2 mjesto ako i to je to,vidjeli probali i okrenuti se sad drugim stvarima..
I zbog debila koji su im gluposti dosaptavali se posvadjali i sprijecili razvoj kluba u smjeru u kojem je trebao da ide..
Pročepit će negdje.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 12 dec 2020, 15:57

Nemamo para a braca Zec imaju ugovore a svaku petu utakmicu se nadju u zapisniku, Jamak mozda dva puta da je bio tu, Fejzic isto tako, doveli stopere raspalog Celika Vrhovca i Miletica, pored njih i Blazevica :urnebes: Koji **** pricamo, doveli golmana kojem je Asim Zec s centra zabio gol, vratili Kosorica koji je 2015.bio na vrhuncu forme i od tad landarao po egzoticnim destinacijama, vratili Hajdarevica iz Slobode gdje je bio manje bitan igrac, Mujezinovic iz federalne lige, Lendric donosio lopte u Zrinjskom, Bekric i Alispahic opet Sloboda...
Iz omladinskog pogona nam nastupaju trenutno samo Hajdarevic i Stilic jedan izasao iz juniora prije 3 godine drugi prije 15, ostalo nakupljeni skart iz raznih kurcevih klubova. Promasaj do promasaja, a nije ni da se nema. Pa pitari koriste maksimalno 16 igraca, zna se ko sta i kako igra, osim u slucaju povreda i kartona. Kod Sirokog, Borca i Zrinjskog slicno. Samo kod nas kokuza na platnom spisku desetine Jamaka i Fejzica. Nije ni cudo sto iz kola u kolo sve losije igramo, ne mogu se igraci povezati jedni s drugim, jedan dan nam je spic Juricic, drugi Lendric, a treci Zec. Tri totalno razlicita igraca. Pomjeris Alispahica na krilo da bi Hajdarevic bio organizator igre, lik koji ne moze 5 metara ispred sebe dodati loptu, da ne pricamo o njegovom sutu. Ljudi ga samo puste. Bojo ide njegovim stopama i iz dana u dan izgleda sve losije.

Opet smo dosli u istu situaciju i vratili se na pocetak. Ekipa goli ****, nemas kostura ekipe, nemas neki sistem, nemas oko cega graditi buducnost.
Fejzic, Jamak, Miletic, Vrhovac, Hajric, Kosoric, Milicevic, Lendric, Blazevic, Subasic, Mujezinovic, Veselinovic, Asim i Ermin Zec nemaju sta traziti u ovoj ekipi. Sve su to likovi koji primaju plate, koji imaju ugovore, a doprinos im je nikakav u najboljem slucaju. Onda se prica nema para! Kako? To je 14 igraca, a pored njih imas jos Erica, Sinisu, Sehica, Ikica, Alispahica, Boju, Hajdarevica, Juricica, Stilica, Bekrica...to je jos 10 igraca koji mogu biti tu. Pa zar nije logicnije umjesto onih gore 14 imati jos 4 kvalitetna igraca i ostalo popuniti juniorima koji svakako moraju biti u zapisniku, ali imati kostur ekipe i imati neku hemiju medju igracima gdje ce se znati ko kad i gdje igra, ko je iskusan, a ko je potencijal i ima sansu da se dokazuje. Samo kod nas je bolje imati Zeca, Mujezinovica, Veselinovica i Subasica umjesto jednog Zakarica :urnebes: Svaku utakmicu 2 od ta 4 idiota nisu u zapisniku, zajedno zabili 4-5 golova i to sve Mujezinovic dok ga je sralo zivotom.
Bolje imati Kosorica, Vrhovca i Miletica umjesto jednog normalnog stopera, a opet moras imati na klupi nekog mladog pa opet najmanje jedan od ovih idiota nije u zapisniku.

Definitivno pobjeda taktike i strategije kokuza je cinjenica da placamo toliko krilinih igraca, da placamo opet toliko veznih igraca, stopera i napdaca da bi nam na kraju Stilic igrao spica, Alispahic ili Hajdarevic krilo, Miletic ili Vrhovac veznog, a spicevi, krila i veznjaci ne budu u zapisniku :tokralju:
Cuva Bog Zelju svog!

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 12 dec 2020, 15:57

svrakino1921 je napisao/la:
12 dec 2020, 15:55
Evo citam vas i sram vas bilo
Ja ne mogu da vjerujem da ne vidite da smo pokradeni
Morali nas dobit jer u suprotnom bi ispali

Dobili smo crveni i sviran je penal protiv nas

I ostavite igrace i strucni stab na miru
Nisu oni mogli nista danas
Jedino poraz
Volio bih i ja da je to istina, al' budimo realni, zar smo spali na taj nivo da se zalimo na sudije protiv jedne Krupe!?
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 12 dec 2020, 15:58

Krupu ne moze niko spasiti ove godine , jer je u ligi vrlo mali broj ekipa koje su spremne prodati bodove. Mogu eventualno kupiti neku utakmicu protiv Slobode ili Tuzle ostalo su sve porazi.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 12 dec 2020, 15:58

Nisam gledao utakmicu hvala Bogu pa sam dan proveo u putu. Vidim samo rezultat i mogu samo reći da će nam Evropa biti jako teška za uhvatiti. Ovaj klub tek sad čeka pad, ovo sada je ništa šta nas čeka.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 12 dec 2020, 15:59

Ali sada je najjače kao napadati forumaše koji kritikuju, i spominjati neke bivše uprave i u njima tražiti krivicu, a ne komentarisati bruku koja nam se dešava trenutno.
Budimo realni i iskreni prema sebi samima. Amar je dvije godine u klubu. On ga je preuzeo. On je organizovao UO na čelu sa Selimovićem. On ga je pod pritiskom nagovorio da se povuče. On je rahmetli Džubura postavio. On hoda okolo i glumi vlasnika kluba, traži sebi novog predsjednika dok invalid Mema i ostale karikature u SŠ vode treninge. Iz toga proizilazi igra, rezultati, a prije svega skautiranje i priprema ekipe za protivnika. Ako većinu tekmi imaš lošu igru i loš rezultat na poluvremenu, pa onda nešto stižeš, znači da ti je postavka igre loša, priprema ekipe za utakmicu tanka, skautiranje protivnika nikakvo.
Za Amara uz svo poštovanje, respekt, osvojene trofeje ja nemam opravdanja trenutno. Smatram da je zastao negdje u vremenu i ne ide dalje. Nema kontrolu svlačionice, igrači ga ne poštuju, nema discipline u ekipi, mnogo je svađe, rasprava, nezalaganja, kur_cobolje, pa vidi se na TV-u sve. Bavi se svim i svačim osim ekipom. Željo gubi navijače, simpatizere, sponzori i Željovci koji mogu pomoći neće da rade sa Amarom. Ko to ne želi da zna, da shvati, nije realan.
Pa vi sada bujrum opletite, napadajte, pravdajte i branite neodbranjivo.
Zanosimo se cijelu polusezonu nakim napadom na titulu u 100-godišnjici kluba. Ja od početka govorim da nam je i plasman u Europu premija, a svakim vikendom, svakom utakmicom, svakom prezentacijom trenera i ekipe na terenu (kao i sudijskim lakrdijama) sve sam više mišljenja da ćemo i Europu popušiti na proljeće. Ne zbog licenci, nego plasmanom nećemo obezbjediti. Ozbiljno klizimo nizbrdo, ali nebitno je to, treba pravdati trenutno stanje, a krivce tražiti isključivo u onima od prije dvije godine. Golemo Boga mi...

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 12 dec 2020, 16:01

LjoZee je napisao/la:
12 dec 2020, 15:54
PlavaOfanziva je napisao/la:
12 dec 2020, 15:51
Al i dalje mi ne ide u glavu da neki ljudi prizivaju jednog ili brane sadasnjeg. I veci su od njih padali a niko ne treba da bude veci od Zelje tako je bilo kroz historiju kluba i tako treba da ostane nabijem na **** i jednog i drugog vise nadam se da svaku noc kad legnu sanjaju kako ih nabijaju krupe mladosti i ostali polu amaterski klubovi
100%
Nije Amar zasluzio da se otjera, ali sam nek sjede i nek shvati sta nama prezime znaci to. Bolje i sam da ode nego da se to prezime iskoristi u negativnom kontekstu sa tribina. I to vise nece biti podjele vec nezadovoljstvo ako bude publike. Nije dobro i treba rijesiti problem kad si vec titulu izgubio. Nisi na -2 , -3 pa i -6 pa da probamo nesto nazor.
Ove sezone je postao neprepoznatljiv sa potezima koje donosi. Ulazak u sezonu bez krila. Dovodjenje Asima Zeca koji ne znam ni jel minutu proveo na terenu. 3 napadaca od kojeg vecinom je koristio Lendrica. Evo danas ubacivanje Subasica dok je Gasal na klupi i samo igranje Veselinovica u ovom mecu mi nije jasno iako je vec vidjeno da kad na terenu imas Hajdarevica Veselinovica i eventualno Mujezinovica nista ne funkcionise al hajde vidio se evo rezultat.
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 dec 2020, 16:02

BeHighirly je napisao/la:
12 dec 2020, 15:57
svrakino1921 je napisao/la:
12 dec 2020, 15:55
Evo citam vas i sram vas bilo
Ja ne mogu da vjerujem da ne vidite da smo pokradeni
Morali nas dobit jer u suprotnom bi ispali

Dobili smo crveni i sviran je penal protiv nas

I ostavite igrace i strucni stab na miru
Nisu oni mogli nista danas
Jedino poraz
Volio bih i ja da je to istina, al' budimo realni, zar smo spali na taj nivo da se zalimo na sudije protiv jedne Krupe!?
Znaci ako sudije prave greske i to redovno, mi treba da sutimo i prastamo??
Jeste da smo slabi ali sudije nas pokose ko šarcom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 12 dec 2020, 16:03

VeteranSA je napisao/la:
12 dec 2020, 15:59
Ali sada je najjače kao napadati forumaše koji kritikuju, i spominjati neke bivše uprave i u njima tražiti krivicu, a ne komentarisati bruku koja nam se dešava trenutno.
Budimo realni i iskreni prema sebi samima. Amar je dvije godine u klubu. On ga je preuzeo. On je organizovao UO na čelu sa Selimovićem. On ga je pod pritiskom nagovorio da se povuče. On je rahmetli Džubura postavio. On hoda okolo i glumi vlasnika kluba, traži sebi novog predsjednika dok invalid Mema i ostale karikature u SŠ vode treninge. Iz toga proizilazi igra, rezultati, a prije svega skautiranje i priprema ekipe za protivnika. Ako većinu tekmi imaš lošu igru i loš rezultat na poluvremenu, pa onda nešto stižeš, znači da ti je postavka igre loša, priprema ekipe za utakmicu tanka, skautiranje protivnika nikakvo.
Za Amara uz svo poštovanje, respekt, osvojene trofeje ja nemam opravdanja trenutno. Smatram da je zastao negdje u vremenu i ne ide dalje. Nema kontrolu svlačionice, igrači ga ne poštuju, nema discipline u ekipi, mnogo je svađe, rasprava, nezalaganja, kur_cobolje, pa vidi se na TV-u sve. Bavi se svim i svačim osim ekipom. Željo gubi navijače, simpatizere, sponzori i Željovci koji mogu pomoći neće da rade sa Amarom. Ko to ne želi da zna, da shvati, nije realan.
Zanosimo se cijelu polusezonu nakim napadom na titulu u 100-godišnjici kluba. Ja od početka govorim da nam je i plasman u Europu premija, a svakim vikendom, svakom utakmicom, svakom prezentacijom trenera i ekipe na terenu (kao i sudijskim lakrdijama) sve sam više mišljenja da ćemo i Europu popušiti na proljeće. Ne zbog licenci, nego plasmanom nećemo obezbjediti. Ozbiljno klizimo nizbrdo, ali nebitno je to, treba pravdati trenutno stanje, a krivce tražiti isključivo u onima od prije dvije godine. Golemo Boga mi...
Teška srca ali se moram složiti s tobom

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 12 dec 2020, 16:03

Ma volim ja Želju svog da ne znam ti šta se dešava... izvlači on i više od maximuma iskreno sve ce to bit uredu drugi smo halo nismo peti.. sta vam je ? Sta smo sve prozivjeli ove sezone dobro ikako postojimo ba.. iduce polusezone vratit se na tribine i bodrit naš klub ne radi igraca nego radi ŽELJEZNIČARA ! Volim te Željo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 16:06

Nismo, ali cemo biti 5. ako ovako nastavimo. Vi ne shvatate da ovako igramo dvije godine i da ce isto biti u drugoj polusezoni. Necemo niz napraviti do kraja polusezone odjednom. Mi smo sezonu izgubili. Kad smo vec izgubili, a imamo dva mjeseca prazna idemo onda mijenjati jer ce promjena sama po sebi doci najkasnije na kraju sezone. Bolje prije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 12 dec 2020, 16:08

12 dec 2020, 15:47
I jedan i drugi su se vec dovoljno posrali na Zeljino ime, takvi nam ljudi ne trebaju u klubu vise. Ni zajedno ni odvojeno. Nek se oni ujedine ako hoce za rukicu nek se uhvate na tribinu i nek gledaju utakmice sto dalje od prostorija kluba
:clap:
Eno jednom Tuzla pa nek s Azmirom pravi pitu od govana, a drugom Otoka nek je usminka i dotjera malo.
Zeljo treba da ide dalje, uz neke nove, mlade, moderne snage.
Napraviti dugorocan plan, najmanje pet godina, ne odstupati od iste bez obzira sta se desi, stabilizovati klub, imamo svoju imovinu, prodati pomocni teren i izgraditi moderan kamp i akademiju, raditi na brendiranju imena, srediti istok i sjever, ima tu velikog potencijala da se izdaju prostori i da klub zaradjuje na tome. Mnogo je mjesta iza istoka, napraviti nesto gdje se navijaci mogu okupljati, urediti fan shop, modernizovati klub u svakom smislu i tek onda navaljivati na neke rezultate koji nam nece nista donjeti osim trenutnog zadovoljstva.
Cuva Bog Zelju svog!

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 12 dec 2020, 16:09

Znaci pitari na proljece u prvom kolu protiv nas mogu ovjeriti titulu. E bas ti HVALA AMARE

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 12 dec 2020, 16:09

Sta nam je to falilo prošle godine satirali smo podstanare dva put i nesretno zadnju tekmu izgubimo prvo mjesto.. o ovoj sezonu necu ni da pricam šta nam se dešavalo.. al hej penal i crveni pa de ko je ovdje lud ? Ne daju nam jednostavno da budemo u vrhu... mi slučajno eto u gostima dobijemo Zrinjskog itd ma daj..

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 12 dec 2020, 16:09

HongKong je napisao/la:
12 dec 2020, 16:08
12 dec 2020, 15:47
I jedan i drugi su se vec dovoljno posrali na Zeljino ime, takvi nam ljudi ne trebaju u klubu vise. Ni zajedno ni odvojeno. Nek se oni ujedine ako hoce za rukicu nek se uhvate na tribinu i nek gledaju utakmice sto dalje od prostorija kluba
:clap:
Eno jednom Tuzla pa nek s Azmirom pravi pitu od govana, a drugom Otoka nek je usminka i dotjera malo.
Zeljo treba da ide dalje, uz neke nove, mlade, moderne snage.
Napraviti dugorocan plan, najmanje pet godina, ne odstupati od iste bez obzira sta se desi, stabilizovati klub, imamo svoju imovinu, prodati pomocni teren i izgraditi moderan kamp i akademiju, raditi na brendiranju imena, srediti istok i sjever, ima tu velikog potencijala da se izdaju prostori i da klub zaradjuje na tome. Mnogo je mjesta iza istoka, napraviti nesto gdje se navijaci mogu okupljati, urediti fan shop, modernizovati klub u svakom smislu i tek onda navaljivati na neke rezultate koji nam nece nista donjeti osim trenutnog zadovoljstva.
:thumbup:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 dec 2020, 16:10

Previše mana ova ekipa ima. Što opet nije izgovor Amaru da ga 2 put Krupa dobije, Mladost kući, Sloboda bod, Široki koji jednu gostujuću pobjedu je imao prije prošlog vikenda ti tricu kući uvali itd. Amar je kriv jer sad će za koji dan 2 godine kako je zvanično postao naš trener, a nije uspio da riješi ovaj problem da stalno prvi primamo go i da se moramo vazda čupat. Dakle koliko god je zaslužan za neke dobre rezultate, toliko je zaslužan i za sve loše rezultate.

Što se tiče ekipe kao što sam nedavno napisao po meni jedine prave klase su Ikić i Štilić. Juričića tad nisam svrstao jer je često izostajao zbog povreda ove sezone ili bi na klupi počeo utakmicu ali s ovim što pruža možemo reći da polako i njega možemo svrstavat među naše top igrače. Problem je što nemamo mladih igrača u prvih 11 ove sezone ili imamo ali mali broj. Imamo previše starih igrača, a od onih koji su u najboljim godinama i koji bi trebali sada najbolje partije pružati nemamo nikakve koristi poput Mustafe, Veselog, Blaževića, Asima itd. da ne nabrajam dalje. Kod sviju možeš iz glave nabrojat prvih 11, a kod nas bukvalno svako kolo različit sastav.

Ponavljam, hvala svima zaslužnim što ćemo za našu stogodišnjicu gledati pitare kako dižu šampionski pehar.

Hvala svima što nam se svi smiju za plate u klubu.

Hvala svima što smo se doveli da smo nenosioci u prvom pretkolu.

Hvala svima što Željo više ne izaziva nikakvo strahpoštovanje kod protivnika i što nije iznenađenje da nas mali klubovi svako malo spuste na zemlju.

Hvala svima što će najveći klub u zemlji možda morati čekati i 10 godina da osvoji titulu u jednoj od najgorih liga europe.

Hvala svima što godinama ne proizvodimo mlade igrače od kojih ćemo zarađivati novac. Dovoljno je reći da smo Ferenc generacije pa nadalje samo Šabana uspjeli prodat od mlađih igrača iz našeg OP i to u klub preko očeve veze gdje smo sve pare na nekakve kredite spičkali. A skontajte koliko je godina prošlo od Ferenca do danas.

Jedina pozitivna stvar od 2013. do danas je gradnja našeg stadiona. Hvala i svima koji su nam bar to omogućili.

Hvala svima što zbog nekakvih sujeta i zbog velikih ega godinama ispašta naš klub.

Hvala što nam je u posljednjih 5 godina najveći domet u europi 2. pretkolo europa lige gdje si uspio izbaciti samo Zetu i Narvu.

Hvala svima koji su dopustili da nas drugi timovi preteknu ili izjednače se u broju trofeja. Nekad sam bio ponosan što smo bili najtrofejniji klub i jedini sa duplom krunom.

Nama navijačima samo ostaje da živimo u uspomenama i prisjećanjima na Videoton, Newcastle, Ferencvaroš, Zubandan i ostale derbije dok svi drugi idu naprijed. FK Nostalgija.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 16:10

MrAlemKa je napisao/la:
12 dec 2020, 16:09
Sta nam je to falilo prošle godine satirali smo podstanare dva put i nesretno zadnju tekmu izgubimo prvo mjesto.. o ovoj sezonu necu ni da pricam šta nam se dešavalo.. al hej penal i crveni pa de ko je ovdje lud ? Ne daju nam jednostavno da budemo u vrhu... mi slučajno eto u gostima dobijemo Zrinjskog itd ma daj..
Slucajno, nesretno bas gubimo utakmice na isti fazon evo dvije godine.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 12 dec 2020, 16:11

Dejan1921 je napisao/la:
12 dec 2020, 16:03
VeteranSA je napisao/la:
12 dec 2020, 15:59
Teška srca ali se moram složiti s tobom
Ma Brate hoću da umrem, samo što me srce ne opali, a oni meni oko Misimovića i Amara. Ma boli me racku za obojicu, ovo ne valja!!! Trener se bavi svim osim ekipom!!! Pa znamo to svi mi bolesnici koji smo na i oko stadiona, na treninzima, gledamo i ibretimo se. I sad to kao treba pravdati. Bruka se samo, i bruka prezime koje nosi ovim što radi i kako se ponaša. Ne može ovako!! Ili budi trener, ili budi predsjednik kluba!!! Ne može oboje nikako. Šprda se sa nama izjavama poslije tekmi, a mi bez zdravlja ostadosmo. Nije ba u redu nikako!!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 dec 2020, 16:13

braco je napisao/la:
12 dec 2020, 16:10
Previše mana ova ekipa ima. Što opet nije izgovor Amaru da ga 2 put Krupa dobije, Mladost kući, Sloboda bod, Široki koji jednu gostujuću pobjedu je imao prije prošlog vikenda ti tricu kući uvali itd. Amar je kriv jer sad će za koji dan 2 godine kako je zvanično postao naš trener, a nije uspio da riješi ovaj problem da stalno prvi primamo go i da se moramo vazda čupat. Dakle koliko god je zaslužan za neke dobre rezultate, toliko je zaslužan i za sve loše rezultate.

Što se tiče ekipe kao što sam nedavno napisao po meni jedine prave klase su Ikić i Štilić. Juričića tad nisam svrstao jer je često izostajao zbog povreda ove sezone ili bi na klupi počeo utakmicu ali s ovim što pruža možemo reći da polako i njega možemo svrstavat među naše top igrače. Problem je što nemamo mladih igrača u prvih 11 ove sezone ili imamo ali mali broj. Imamo previše starih igrača, a od onih koji su u najboljim godinama i koji bi trebali sada najbolje partije pružati nemamo nikakve koristi poput Mustafe, Veselog, Blaževića, Asima itd. da ne nabrajam dalje. Kod sviju možeš iz glave nabrojat prvih 11, a kod nas bukvalno svako kolo različit sastav.

Ponavljam, hvala svima zaslužnim što ćemo za našu stogodišnjicu gledati pitare kako dižu šampionski pehar.

Hvala svima što nam se svi smiju za plate u klubu.

Hvala svima što smo se doveli da smo nenosioci u prvom pretkolu.

Hvala svima što Željo više ne izaziva nikakvo strahpoštovanje kod protivnika i što nije iznenađenje da nas mali klubovi svako malo spuste na zemlju.

Hvala svima što će najveći klub u zemlji možda morati čekati i 10 godina da osvoji titulu u jednoj od najgorih liga europe.

Hvala svima što godinama ne proizvodimo mlade igrače od kojih ćemo zarađivati novac. Dovoljno je reći da smo Ferenc generacije pa nadalje samo Šabana uspjeli prodat od mlađih igrača iz našeg OP i to u klub preko očeve veze gdje smo sve pare na nekakve kredite spičkali. A skontajte koliko je godina prošlo od Ferenca do danas.

Jedina pozitivna stvar od 2013. do danas je gradnja našeg stadiona. Hvala i svima koji su nam bar to omogućili.

Hvala svima što zbog nekakvih sujeta i zbog velikih ega godinama ispašta naš klub.

Hvala što nam je u posljednjih 5 godina najveći domet u europi 2. pretkolo europa lige gdje si uspio izbaciti samo Zetu i Narvu.

Hvala svima koji su dopustili da nas drugi timovi preteknu ili izjednače se u broju trofeja. Nekad sam bio ponosan što smo bili najtrofejniji klub i jedini sa duplom krunom.

Nama navijačima samo ostaje da živimo u uspomenama i prisjećanjima na Videoton, Newcastle, Ferencvaroš, Zubandan i ostale derbije dok svi drugi idu naprijed. FK Nostalgija.
:thumbup:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 12 dec 2020, 16:15

Svako ko gura Sedada Subasica ne moze se nazvati fudbalskim trenerom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.