FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko je manager tom Subašiću?
Ja sam sve mislio skontaće da ne može sve sam, znam koliki je majstor za loptu i koliko o njoj zna, ali evo doći će do toga da ga ljudi neće pamtiti po svim onim trofejima nego nečem totalno lošem...VeteranSA je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:11Ma Brate hoću da umrem, samo što me srce ne opali, a oni meni oko Misimovića i Amara. Ma boli me racku za obojicu, ovo ne valja!!! Trener se bavi svim osim ekipom!!! Pa znamo to svi mi bolesnici koji smo na i oko stadiona, na treninzima, gledamo i ibretimo se. I sad to kao treba pravdati. Bruka se samo, i bruka prezime koje nosi ovim što radi i kako se ponaša. Ne može ovako!! Ili budi trener, ili budi predsjednik kluba!!! Ne može oboje nikako. Šprda se sa nama izjavama poslije tekmi, a mi bez zdravlja ostadosmo. Nije ba u redu nikako!!!
Kaze dobro je drugi smo a imamo 6 bodova manje od prvog i 5 vise od petog mjesta. Utakmicu vise od svih.
Niko nas se ne boji, svi igraju protiv nas na pobjedu, nemamo nista uigrano.
Fudbol.
Niko nas se ne boji, svi igraju protiv nas na pobjedu, nemamo nista uigrano.
Fudbol.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Eto na šta si spao da te uhljupi ismijavaju
Povedi nas Vukotiću Vedraneeeeee
Povedi nas Vukotiću Vedraneeeeee
mosa lošmi stićko tit-ula!
Vakat je!
Zato i kazem da se sam povuce. Mnogo vise bi navijaci cijenili da sad prepozna momenat i kaze da je kriv i da nece dalje nastaviti, neka klub proba sa necim novim. Pricao sam za Bogicevica neku noc, a isto vazi za njega sad. Najtuznije je da uradis mnogo u proslosti, a navijaci te ne postuju dovoljno zbog sadasnjosti, nekog poteza, tvrdoglavosti kako god. Amare, nemoj to sebi dozvoliti! Nemoj zbog sebe, nemoj zbog Ivice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ja mislim da smo mi jedini klub u evropi a koji je kao profesionalni a ne amaterski u kome se trener pita za ama bas sve , dok toga bude nema nama hajra jer apsurd je da se amar za sve zivo pita i da uprava dodje kao fikus i ocekujes sad da neko dodje i da bude treneru podredjen a treba biti obrnuta situacija hahahahhaha 
sta cekaju predstavnici navijaca? postoji li ikakav dijalog izmedju navijaca i kluba? dokle vise?
HongKong je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:08PlavaOfanziva je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:47I jedan i drugi su se vec dovoljno posrali na Zeljino ime, takvi nam ljudi ne trebaju u klubu vise. Ni zajedno ni odvojeno. Nek se oni ujedine ako hoce za rukicu nek se uhvate na tribinu i nek gledaju utakmice sto dalje od prostorija kluba![]()
Eno jednom Tuzla pa nek s Azmirom pravi pitu od govana, a drugom Otoka nek je usminka i dotjera malo.
Zeljo treba da ide dalje, uz neke nove, mlade, moderne snage.
Napraviti dugorocan plan, najmanje pet godina, ne odstupati od iste bez obzira sta se desi, stabilizovati klub, imamo svoju imovinu, prodati pomocni teren i izgraditi moderan kamp i akademiju, raditi na brendiranju imena, srediti istok i sjever, ima tu velikog potencijala da se izdaju prostori i da klub zaradjuje na tome. Mnogo je mjesta iza istoka, napraviti nesto gdje se navijaci mogu okupljati, urediti fan shop, modernizovati klub u svakom smislu i tek onda navaljivati na neke rezultate koji nam nece nista donjeti osim trenutnog zadovoljstva.

Da se svi hoce izgubiti negdje u putu samo Juricic da dodje do stadiona pravim putem. Ako ima ponuda za Ikica prodati i njega. Makar pare da se sad uzmu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Šta da urade,reci mi?
Da lupaju,ruše,prijete,itd?
Navijači F.K.Željezničar,a ne rušioci istog!
Oglasit će se sigurno,nešto će se promijeniti,jer jednostavno mora,a od mafijanja i lupanja nema ništa.
Bit' će Željo opet šampion!
1921
Ako bi on otišao a sve ostalo isto njegov odlazak bi značio da bi se od pretendenta za Evropu pretvorili u ekipu iz donjeg dijela tabele, jer on iz ovog nakaradnog sistema stvarno izvlači maksimum. Ali ako bi to značilo da će klub krenuti u skroz drugom pravcu, onda potpisujem odma. Ali teško je sada o svemu pričati, vruće smo svi glave. Ono što je svima jasno da su nam potrebne promjene i to iz temelja.LjoZee je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:22Zato i kazem da se sam povuce. Mnogo vise bi navijaci cijenili da sad prepozna momenat i kaze da je kriv i da nece dalje nastaviti, neka klub proba sa necim novim. Pricao sam za Bogicevica neku noc, a isto vazi za njega sad. Najtuznije je da uradis mnogo u proslosti, a navijaci te ne postuju dovoljno zbog sadasnjosti, nekog poteza, tvrdoglavosti kako god. Amare, nemoj to sebi dozvoliti! Nemoj zbog sebe, nemoj zbog Ivice.
Vidis kako ti neke stvari znas ,pa sto se nasladjujesMojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:56I zbog debila koji su im gluposti dosaptavali se posvadjali i sprijecili razvoj kluba u smjeru u kojem je trebao da ide..

Naša jedina opcija u ovom momentu je totalna rekonstrukcija ekipe. Duraković, Gasal, Sehic, Mujić, eventualno još neki od mlađih igrača. Vidjeti iz manjih sredina kakve djece. Šta god da se desi na zimu, para neće biti, ne zanosite se. Mi moramo totalni reset napraviti druga opcija NE POSTOJI. Od postojećeg kadra probrati, šta god se može prodati, neka ide. Raznorazne Veselinoviće, Kosoriće, Jamake, Alispahiće, ove iz Zenice, sve raskinuti ugovore, dati im čiste papire. Znam da im se dužno nije lako, ali lakše je nego ovo što nam rade cijelu jesen.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nece nas Zeljo biti ssmpion nikada ukoliko klub ne bude privatizovan. Ako to ne mozete da shvatite onda s vama nesto nije u redu.
Danas u toku meča mi je sve vrijeme u glavi bila ova utakmica od prije 2 godine u onom crnom nizu. Isti scenario, mi u lošoj formi, isto doba godine, domaćin poveo iz penala preko Crnova, u isti vakat smo izjednačili i onda opet primili na kraju.
Jel vrijeme da šsš sam podnese ostavku za sramotnu polusezonu?
Cijeli strucni stab i uprava moraju otici. Nema druge. Sramotno sta su uradili od Zeljeznicara u manje od dvije godine dana.

@igrajlopte 🐦
Braconibraco je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:10Previše mana ova ekipa ima. Što opet nije izgovor Amaru da ga 2 put Krupa dobije, Mladost kući, Sloboda bod, Široki koji jednu gostujuću pobjedu je imao prije prošlog vikenda ti tricu kući uvali itd. Amar je kriv jer sad će za koji dan 2 godine kako je zvanično postao naš trener, a nije uspio da riješi ovaj problem da stalno prvi primamo go i da se moramo vazda čupat. Dakle koliko god je zaslužan za neke dobre rezultate, toliko je zaslužan i za sve loše rezultate.
Što se tiče ekipe kao što sam nedavno napisao po meni jedine prave klase su Ikić i Štilić. Juričića tad nisam svrstao jer je često izostajao zbog povreda ove sezone ili bi na klupi počeo utakmicu ali s ovim što pruža možemo reći da polako i njega možemo svrstavat među naše top igrače. Problem je što nemamo mladih igrača u prvih 11 ove sezone ili imamo ali mali broj. Imamo previše starih igrača, a od onih koji su u najboljim godinama i koji bi trebali sada najbolje partije pružati nemamo nikakve koristi poput Mustafe, Veselog, Blaževića, Asima itd. da ne nabrajam dalje. Kod sviju možeš iz glave nabrojat prvih 11, a kod nas bukvalno svako kolo različit sastav.
Ponavljam, hvala svima zaslužnim što ćemo za našu stogodišnjicu gledati pitare kako dižu šampionski pehar.
Hvala svima što nam se svi smiju za plate u klubu.
Hvala svima što smo se doveli da smo nenosioci u prvom pretkolu.
Hvala svima što Željo više ne izaziva nikakvo strahpoštovanje kod protivnika i što nije iznenađenje da nas mali klubovi svako malo spuste na zemlju.
Hvala svima što će najveći klub u zemlji možda morati čekati i 10 godina da osvoji titulu u jednoj od najgorih liga europe.
Hvala svima što godinama ne proizvodimo mlade igrače od kojih ćemo zarađivati novac. Dovoljno je reći da smo Ferenc generacije pa nadalje samo Šabana uspjeli prodat od mlađih igrača iz našeg OP i to u klub preko očeve veze gdje smo sve pare na nekakve kredite spičkali. A skontajte koliko je godina prošlo od Ferenca do danas.
Jedina pozitivna stvar od 2013. do danas je gradnja našeg stadiona. Hvala i svima koji su nam bar to omogućili.
Hvala svima što zbog nekakvih sujeta i zbog velikih ega godinama ispašta naš klub.
Hvala što nam je u posljednjih 5 godina najveći domet u europi 2. pretkolo europa lige gdje si uspio izbaciti samo Zetu i Narvu.
Hvala svima koji su dopustili da nas drugi timovi preteknu ili izjednače se u broju trofeja. Nekad sam bio ponosan što smo bili najtrofejniji klub i jedini sa duplom krunom.
Nama navijačima samo ostaje da živimo u uspomenama i prisjećanjima na Videoton, Newcastle, Ferencvaroš, Zubandan i ostale derbije dok svi drugi idu naprijed. FK Nostalgija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.