FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 18:33

Dela, jesi li cestitao ekipi za hrabru igru u drugom? Cestitaj ako nisi pls.

I hoce li se iko oglasiti sto igraci glume mangupe i tuku se po Krupi?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 12 dec 2020, 18:35

Opijum je napisao/la:
12 dec 2020, 18:27
MojaMalenkost je napisao/la:
12 dec 2020, 18:05
Opijum je napisao/la:
12 dec 2020, 18:00

Dobro pitanje, klub na temeljima statuta kakav je nas, bazira se na prodaji mladih igraca koji iz omladinskog pogona idu u prvi tim pa se prodaju. Koliko smo takvih prodaja imali u periodu kad je sportski klub bio privatna firma na čelu sa tvojim idolima?
Ti zivis u zabludi da ja imam bilo kakve idole, al neda mi se ubjedjivati.. Ti klub gledas kroz Amara i to je porazavajuce za tebe.. Koja je trenutna strategija, imamo li jasne planove? Sta radimo po pitanju oporavka od te stete koju su nanijeli ti prethodnici, ako vec u njih upiremo prstom?
Nisi mi dao odgovor, ako si radio nesto kontra tri godine u tom segmentu ne mozes ocekivati da za jedan dan sve popravis, nije igrica niti privatna firma kao sto su prethodnici mislili. Uzmi ove trenere, posalji ih nek traze drugi posao, daj druge mladje, vise ce meda dati, znaju poslat mejl, kao da se radi o radu na nekoj mašini ili o skladištenju u hali.
Nisam ja uposlenik kluba pa da ti znam dati odgovore, ti isto dijete, i takodjer Amar nije Željo, ne znam uopce cemu ta druga recenica.
Guras me u rov u kojem nisam. Ok, tri godine kontra rada, mada se ja bas ne bi u potpunosti slozio sa tim, ali u kojem smjeru idemo ove zadnje dvije godine? Isto su pricali i oni koji su beskompromisno podrzavali proslu upravu. Krivili za sve one prije njih i osporavali sve sto se postiglo u vremenu kada smo uzimali titule.. Isto se radi i sada. Prebacuje se krivica na prethodnike. Do kad? Nije prosao dan. Prosle su dvije godine. Sta se konkretno uradilo povodom stabilizacije i napretka kluba?
Pročepit će negdje.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 dec 2020, 18:40

LjoZee je napisao/la:
12 dec 2020, 18:33
Dela, jesi li cestitao ekipi za hrabru igru u drugom? Cestitaj ako nisi pls.

I hoce li se iko oglasiti sto igraci glume mangupe i tuku se po Krupi?
Ma ja sam sa ovim debilima zavrsio nakon Slobode svakako,ostane li vise od 2 debila iz trenutne ekipe vjeruj necu utakmice pogledati,jer svoje zivce na ove amatere necu trositi,umorio sam se od svega...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 dec 2020, 18:44

Virtu4l je napisao/la:
12 dec 2020, 18:02
Opijum je napisao/la:
12 dec 2020, 18:00
Dobro pitanje, klub na temeljima statuta kakav je nas, bazira se na prodaji mladih igraca koji iz omladinskog pogona idu u prvi tim pa se prodaju. Koliko smo takvih prodaja imali u periodu kad je sportski klub bio privatna firma na čelu sa tvojim idolima?
Nula. Rastjerao trenere, uključujući i Dogana, nije djeci plaćao smještaj, džeparac, sve što valja otišlo u Sarajevo i Zrinjski, uništio najbolju školu fudbala u državi.
Super, koliko ih je prodato u zadnje 2 godine ??
Koliko ih igra u zadnje 2 godine ??
Jesu li do prije 2 godine djeca skupljala pare za loptu ili su protv Atletika igrali??
Jeb.eni kult licnosti, cim nesto hoces komentarisat odma si neciji na necijoj strani.
**** vas strane, i amar i misimovic. Dvije **** godine se cim se desi nesto lose spominje prosla uprava, svaki poraz svaka losa situacija prosla uprava.
Tipicni Bisnjo nasjeda na to.
Sta su ovi uradili ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 18:47

Brat Bekrica koji je u najboljoj formi od svih uvodi u 85. minuti :lol:

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 12 dec 2020, 18:52

Sta uradismo,sami sebi raku iskopali :facepalm:
23

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 18:53

slika

Igramo odlicno, nista ja tu ne bih mijenjao :kafa:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 dec 2020, 18:53

12 dec 2020, 18:35
Opijum je napisao/la:
12 dec 2020, 18:05

Ti zivis u zabludi da ja imam bilo kakve idole, al neda mi se ubjedjivati.. Ti klub gledas kroz Amara i to je porazavajuce za tebe.. Koja je trenutna strategija, imamo li jasne planove? Sta radimo po pitanju oporavka od te stete koju su nanijeli ti prethodnici, ako vec u njih upiremo prstom?
Nisi mi dao odgovor, ako si radio nesto kontra tri godine u tom segmentu ne mozes ocekivati da za jedan dan sve popravis, nije igrica niti privatna firma kao sto su prethodnici mislili. Uzmi ove trenere, posalji ih nek traze drugi posao, daj druge mladje, vise ce meda dati, znaju poslat mejl, kao da se radi o radu na nekoj mašini ili o skladištenju u hali.
Nisam ja uposlenik kluba pa da ti znam dati odgovore, ti isto dijete, i takodjer Amar nije Željo, ne znam uopce cemu ta druga recenica.
Guras me u rov u kojem nisam. Ok, tri godine kontra rada, mada se ja bas ne bi u potpunosti slozio sa tim, ali u kojem smjeru idemo ove zadnje dvije godine? Isto su pricali i oni koji su beskompromisno podrzavali proslu upravu. Krivili za sve one prije njih i osporavali sve sto se postiglo u vremenu kada smo uzimali titule.. Isto se radi i sada. Prebacuje se krivica na prethodnike. Do kad? Nije prosao dan. Prosle su dvije godine. Sta se konkretno uradilo povodom stabilizacije i napretka kluba?
Vidi brate sve si ti upravu ali ne trebaš da se nasladjujes.Mi imamo 8 strašnih sezona ne znaš koja je gora, najveći dusman nam ovo nebi poželio.Za ovo stanje su svi krivi bukvalno pa i taj Amar. Dok smo bili euforiji gdje je svaki Zeljovac bio ponosan (pravi se tribina, dolazile pare u klub itd) on je izigravao uvrijedjenog i vodao psa okolo umjesto da je prešao preko nekih stvari i da nas je poveo do trofeja :thumbdown:

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 12 dec 2020, 18:55

LjoZee je napisao/la:
12 dec 2020, 18:47
Brat Bekrica koji je u najboljoj formi od svih uvodi u 85. minuti :lol:
Ništa se ne dešava slučajno. Be li ga je Amar želio sačuvati u posljednjoj utakmici sezone.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 12 dec 2020, 18:59

Hajrić je za 5 minuta više pokazao od Lendrića
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 12 dec 2020, 19:00

Prije pocetka sezone pisem da se trebaju dovesti pojacanja jer se sa Ericem, Fejzicem, Sinisom, Sehicem, Veselinovicem, Hajdarevicem i ostalim polovnjacima ne moze uzeti titula. Tada @Irfo i mnogi drugi pisu da je sve idealno i da je to moguce. Brane se od pocetka ovi polovnjaci od igraca, brani se nesposobna uprava itd. Sto je jos gore i najgore u svemu, covjek poput Amara Osima ulazi u sezonu sa takvim igracima i mi se kao nalozimo i mislimo da jad jadni u vidu Veselinovica moze proigrati i zabiti mnogo golova, da ce Hajdarevic preko noci postati kvalitetan zadnji vezni, da ce Eric unositi sigurnost u odbranu, da ce Sinisa u 30 i nekoj nauciti da izvede aut itd..

Sa polovnjacima se nikad ne moze osvojiti nesto, moze se desiti neki bljesak, ponekad neka vazna pobjeda i na tome ostane. Sa polovnjacima koji su u dusi picke i imaju taj luzerski mentalitet ne postoji ni teoretska sansa..

Na ovo sve dodas i nesposobnu upravu koja pored toga sto ne zna da obezbjedi normalno funkcionisanje kluba nije zastitila klub u sportskon dijelu. Nakon one utakmice u BL trebalo se traziti izuzece Frane Jelica jer je direktno uticao na rezultat nego su tad sutili i na Jelica i na Njegomirovica itd, i danas te covjek opet hladno osteti i opet debil mrtvi nece biti suspendovan..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 19:03

I bolje sto nisu trazili jer bi ovi nas samo mogli izuzeti, sudiju nikako. Nek ih yebu kad sute na sve. Sta god da se desi od sudije, clanaka, naslova sute.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 12 dec 2020, 19:11

KANA je napisao/la:
12 dec 2020, 18:53
Vidi brate sve si ti upravu ali ne trebaš da se nasladjujes.Mi imamo 8 strašnih sezona ne znaš koja je gora, najveći dusman nam ovo nebi poželio.Za ovo stanje su svi krivi bukvalno pa i taj Amar. Dok smo bili euforiji gdje je svaki Zeljovac bio ponosan (pravi se tribina, dolazile pare u klub itd) on je izigravao uvrijedjenog i vodao psa okolo umjesto da je prešao preko nekih stvari i da nas je poveo do trofeja :thumbdown:
Moj Kana dobri svih ovih strašnih osam sezona su super šta nam slijedi. Svih ovih sezona smo bili u vrhu, borili se trofeje, izlazili uglavnom u Evropu. Ono sad što nam slijedi je totalni sunovrat našeg kluba. Dubioza iz koje se nećemo zadugo izvući, pa ćemo se ovih sezona za 5-6 godina sječati i kao uspješnih.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 12 dec 2020, 19:21

Odlicno je sve ovo, ne treba vjerovati svojim ocima.
Kakva smo mi sprdacina postala.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 19:22

WOLF20 je napisao/la:
12 dec 2020, 19:21
Ona gore statistika je odlicna. Ne znam sto si nezadovoljan. :kafa:

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 12 dec 2020, 19:25

LjoZee je napisao/la:
12 dec 2020, 19:22
WOLF20 je napisao/la:
12 dec 2020, 19:21
Ona gore statistika je odlicna. Ne znam sto si nezadovoljan. :kafa:
Vrhunska :) operacija football dala rezultate
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 12 dec 2020, 19:27

Gledajmo to sa pozitivnije strane, Hajduk je gori od nas
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 19:27

Joj, kad procepimo sljedece polusezone. Mijenjamo stil igre iz temelja.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 12 dec 2020, 19:30

KANA je napisao/la:
12 dec 2020, 18:53
12 dec 2020, 18:35
Opijum je napisao/la:

Nije ni sad kasno da prestane izigravati uvrijedjenog i malo povije rep. Da prizna samom sebi da ne zna sta radi. Ja se ne nasladjujem. Ja bi se Amaru posteno nasmijao u facu da imam kontakt sa njim. Sa svojim preseravanjem se doveo do toga da izgleda kao lik iz nekog crtanog filma. Ogromno postovanje sam imao prema njemu. I sam se zalagao za njegov povratak iako sam bio svjestan da su velike sanse da cemo docekati ovo sto imamo danas, jer se u startu vidjelo da se okruzio pogresnim likovima. Bio sam u fazonu "Amar zna". Bio sam na strani Amara protiv Misimovica, ali sam siguran da je danas i takav Misimovic tu da bi rezultatsi bili tu negdje, da bi bili u boljoj finansijskoj situaciji jer u goroj ne mozemo biti i da ne bi bilo onih rupa na terenu pred golovima. Za pocetak Amar treba traziti pomoc od svih koji su bilo sta dobro uradili za klub. Neka zove i Vukotica i Misimovica i sve ostale koji mogu pomoci.. Ovako ne ide. Svakim danom tonemo sve dublje i sve ce biti teze iscupati se. Nema vise prostora za kurcenja i egoizam, a ako cemo posteno nema vise ni osnove za tako nesto..

Svi mi znamo koja je trenutno najrealnija opcija za, kakvu takvu, konsolidaciju kluba. To su Amar i Misimovi zajedno, kao i ostali zeljovci. Nemamo puno izbora, niti prostora da se radi djecijih svadja odricemo ljudi koji imaju veliki kapacitet.. Price o nekim investitorima na danasnjem vremenu su obicne ublehe..

I Amar treba postaviti klub na prvo mjesto i napraviti prvi korak..
Pročepit će negdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 19:30

Mamba21 je napisao/la:
12 dec 2020, 19:27
Gledajmo to sa pozitivnije strane, Hajduk je gori od nas
Mi makar gubimo uvijek sa jednim golom razlike jel :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel, Paromlinac i 40 gostiju.