Ne bih se slozio da je Hakan na krilu igrac manje,mozda u napadu ne moze ponuditi puno kao krilo,ali definitivno u odbrani puno pomaze,vise nego i jedno nase krilo.Ne mogu da vjerujem da je Hauge,koji ima 21 godinu,umoran nakon 90 minuta odigranih u cetvrtak.Sta je onda sa Tonalijem?Na stranu sve,ja ne vidim Diaza kao igraca koji moze organizovati nasu igru,jer previse cuva loptu i uvijek ima potez vise.On je vise kao joker sa klupe,bar u ovom trenutku.Ali kao sto sam ranije pisao,Pioli radi dobar posao i treba mu vjerovati.Ja sam samo dugogodisnji navijac Milana,koji zeli da se klub vrati na staze stare slaveFantasista je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:09Hauge opet klupa iako igra sve bolje i bolje, nije mi jasno nikako. Hakan na krilu je igrač manje.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Forza Milan!
Opustite se ljudi na istoj smo strani
Naravno da treba svako iznijeti svoje mišljenje. Forum i služi za to. Al isto tako treba prihvatiti tudje mišljenje. Nebi valjalo da svi isto mislimo 
Il Club più titolato al mondo!
Hakan je goli qrac na krilu i to če večeras po 100. put dokazati.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Zlatan will be a spectator today in the San Siro during the match against Parma. Worst case scenario for him is a return on Sunday against Sassuolo.
Znaci u srijedu bi mogli biti kompletni
Salemakers za vcrs nije ni pozvan jer se ne osjeca dobro nesto,sta je u pitanju ne zna se,ali kazu da nije nista ozb i da bi do srijede trebao biti fit.
@Muxa
Ma.pusti ga,nebitan lik,ja ne znam da li je iko od nas ovdje ove sezone spominjao titulu,kakvu titulu pobogu da ocekujm nakon ovih 10 uzasnih sezona,nismo se kvalifikovali za LP vec 7 sezona.
Mozda i osvojimo skudeto ali to je jos uvijek misaona imenica
meni je hakan prosjecan igrac, stovise vise smrdi nego mirise, volio bih da ode iz milana jer ovo natezanje sa ugovorom sigurno kvari atmosferu, a vala nije neki igrac, nikad ne znas kako ce odigrat.... 
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma nema on šta nama u odbrani nuditi protiv Parme. Nama je on protiv ovakvih ekipa napadački potreban. A svi znamo kako je 2 godine igrao na ovoj poziciji. Sad imamo samo igrača manje na krilu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ne znam sto se svađate. Do 25. kola ako Milan izdrzi ovako onda se moze reci da je kandidat za Scudeto. Inter je zavrsavao prvi prijasnjih sezona pred novu godinu pa kako je to zavrsavalo, da ne zaboravimo onu Romu sto je imala 10 od 10.
I druga stvar kao navijač ne dajes doprinos tako da budes član nekog xy foruma vec kupovinom karti,merchendisa itd koji ce financijski pomoci klubu.
I druga stvar kao navijač ne dajes doprinos tako da budes član nekog xy foruma vec kupovinom karti,merchendisa itd koji ce financijski pomoci klubu.
Ja licno gotivim Hakana,pratio sam ga dok je jos igrao u HSV-u i za mene je odlican igrac,sa sjajnim sutem i odlicnim osjecajem za asistenciju.To se naravno najbolje vidi kad igra na poziciji 10-ke,iza napadaca,a ne krila ili lijevog veznog.Ali i na tim pozicijama,ako nista je trcao i trudio se.Isto tako se sada moze reci za Rebica,kad igra na poziciji 9-ke,los je,trudi se,ali nije to njegova pozicija.Druga stvar je sa ugovorom,tu ima i do agenta koliko i do igraca,ociti primjer je Donnarumma.Protiv ekipa kao sto je Parma,definitivno nam je potrebna pomoc krila u odbrani,jer Parma ima Gervinha,koji je prebrz,a svi znamo da Theo voli ici naprijed.U svakom slucaju,slazem se sa Muxa-om,svi smo na istoj strani i ovdje smo da iznosimo svoja misljenja i da raspravljamo o omiljenom nam klubu,uz uvazavanje misljenja svih ostalih.Nemoj te molim vas da se vracamo na pricu o kardanima i sl.
Forza Milan!
- OldFashioned
- Kontakt:
Baš zato što je Rebić jako loš na poziciji napadača, fali nam što više dobrih opcija u napadu.
Sad imaš dva igrača koja će vjerovatno početni na neprirodnim pozicijama i sam sebi umanjuješ opcije napadački. Plus nije baš da igramo protiv Juventusa, gdje bi ovaj sastav više imao smisla pa da moramo pošto-poto gledati na odbrambene zadatke. Ovdje smo mi favoriti.
Sad imaš dva igrača koja će vjerovatno početni na neprirodnim pozicijama i sam sebi umanjuješ opcije napadački. Plus nije baš da igramo protiv Juventusa, gdje bi ovaj sastav više imao smisla pa da moramo pošto-poto gledati na odbrambene zadatke. Ovdje smo mi favoriti.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Zbog agenata fudbal i ide u neku stvar. Raiola mi se posebno gadi , ali opet nije sve ni do agenta i igrač se tu pita ako me sjećanje dobro služi Hamsik je prije par sezona prekinuo s Raiolom jer je ovaj htio da ga vodi iz Napolija.
- OldFashioned
- Kontakt:
To je to. Agent je samo izgovor. Igračeva je zadnja.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan mora samo raditi ono što radi već godinu dana skoro, a to je ići meč po meč. A onda uz malo sreće sve je moguće.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
https://sempremilan.com/cm-it-e70m-man- ... brahimovic
S obzirom da se na Piateka i Silvu dalo 70-80 M ne vidim sto se za Haalanda ne bi moglo iskesirati 70 M na ljeto
S obzirom da se na Piateka i Silvu dalo 70-80 M ne vidim sto se za Haalanda ne bi moglo iskesirati 70 M na ljeto
- OldFashioned
- Kontakt:
Dobiše svi favoriti cc...
Lazio je kiksao,a ima jos Juve igrati
Samo da mi dobijamo,a manje druge gledati,ali doce i njihovi kiksevi. Iduce kolo koje se vec igra utorak-srijeda imas medjusobne Juve-atalanta i Inter - Napoli,zato je bitno dobiti vcrs i Genovu u srijedu
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma mislim danas.
Valjda i Juve zapne opet... Nadao sam se da će Sampdoria do boda ali ne dade im se.
Idemo mi na pobjedu svakako!
Valjda i Juve zapne opet... Nadao sam se da će Sampdoria do boda ali ne dade im se.
Idemo mi na pobjedu svakako!
Milanu je uvijek isto i skroz je svejedno da li su konkurenti pobjedili ili izgubili... utakmice se moraju dobijati, ako se misli izboriti bar top 4.
Bar ove gdje su favorit na papiru, da se ne desi još jedna Verona.
Bar ove gdje su favorit na papiru, da se ne desi još jedna Verona.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je druze toliko besmisleno, al' ono stvarno besmisleno.
Svaki rezultatski kiks konkurencije moze biti bitan kad-tad. Valjda se tako i osvajaju tutule ili uzlazu u Evropu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma ne kažem da nije bitno kad ostali prosipaju bodove, ali mi je isto tako besmisleno svako kolo pratiti tuđe rezultate i pričati kako se to "mora iskoristiti" jer bez obzira na druge rezultate, Milan svejedno mora pobjeđivati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma samo sebe gledati, sedam godina gledamo druge i vazda ispušimo na kraju 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.