Ja mislim da nema potrebe da dovodjenjem napadaca
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ako Zrinjski dobije ima pozitivnih strana. Bilo bi odlicno da krenu u 3. dio sezone sa drugog mjesta.
Evo ja cu...
Onaj kome je lični interes ispred interesa kluba, taj nije naš i nije moj. Yebale vas legende u pakaš koje su takvima proglasili polupismeni novinari.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 14:50Naravno da smatram Husref je nas kao i Čala, Sušić, Pašić, Obuca, Turkovic, Skoro, Usćuplic, kao sto su sad nasi Krste, Dupovac, Handzic, svako ko provede u klubu vise od 5 god zasluzuje postvanje. Ne moras ga voliti to shvatam ne svidja ti se neko i to je ok al mrznnja i da su ti ljudi dušmani ja to ne mogu shvatiti.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:58Ako ga smatraš svojim, pod ruku i vodi ga kući. Vas nekoliko jadnika ne treba zaboraviti nit vam halaliti kako ste ga branili. Đe li nam je brat Kamuflirani, garant neđe na psihičkoj rehabilitaciji kad vidi ovaj rezultat.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:48
Uprava je pokazala da znaju svoj posao i svaka im cast na tome, svi trebamo da im damo podrsku sad kad je dobro a i kad ne bude. Takodje Emir je pokazao da zna svoj posao kao i Vinko, pokazalo se da smjena Husrefa pravi potez al reci da je najveci dušman je velika glupost. Ponovit cu neki dan sam pisao trebamo mi navijaci postovati bivse igrace i trenere koji su ostavili trag u klubu, ne trebaju sad klubu posto imamo bolje i sposobnije trenutno al ne treba kaljati svoje ljude, sami po sebi pljujemo.
Bravo FK Sarajevo samo naprijed nema nazad
Obraz mu k’o u KomsicaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 14:43Znaš ti dobro šta je poenta. Ja samo ne znam kako imaš više obraza.
Ćala, Susic, Pasic, Obuca, Skoro i Uscuplic se nikad nisu toliko posrali po klubu k’o kesoljub i zvaljo turkovicbordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 14:50Naravno da smatram Husref je nas kao i Čala, Sušić, Pašić, Obuca, Turkovic, Skoro, Usćuplic, kao sto su sad nasi Krste, Dupovac, Handzic, svako ko provede u klubu vise od 5 god zasluzuje postvanje. Ne moras ga voliti to shvatam ne svidja ti se neko i to je ok al mrznnja i da su ti ljudi dušmani ja to ne mogu shvatiti.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:58Ako ga smatraš svojim, pod ruku i vodi ga kući. Vas nekoliko jadnika ne treba zaboraviti nit vam halaliti kako ste ga branili. Đe li nam je brat Kamuflirani, garant neđe na psihičkoj rehabilitaciji kad vidi ovaj rezultat.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:48
Uprava je pokazala da znaju svoj posao i svaka im cast na tome, svi trebamo da im damo podrsku sad kad je dobro a i kad ne bude. Takodje Emir je pokazao da zna svoj posao kao i Vinko, pokazalo se da smjena Husrefa pravi potez al reci da je najveci dušman je velika glupost. Ponovit cu neki dan sam pisao trebamo mi navijaci postovati bivse igrace i trenere koji su ostavili trag u klubu, ne trebaju sad klubu posto imamo bolje i sposobnije trenutno al ne treba kaljati svoje ljude, sami po sebi pljujemo.
Bravo FK Sarajevo samo naprijed nema nazad
A ti koju su osvojili titule imaju pravo pljuvati? Imaju pravo izaci na tv i reci nesto za sto se poslije ispostavi da je laz?bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:02Ponavljam imamo trenutno dobre i kvalitetne ljude u klubu. Ne prizivam nikog da se vraca i ne radi se o tome. Kapa do poda upravi, igracima, treneru, svima. I ovo što se desilo s Husrefom je jedan vid naseg napredka kako klub raste, sve smo ozbiljni i profesionalni i to svako ko voli ovaj klub mora reci i priznati. Samo kazem da treba postovati historiju kluba, sve pobjede i titule koje su prije ostvarene ne treba pljuvati po svojim ljudima po svojoj historiji. SARAJEVO ide naprijed.
Bio klasa i majstor od igraca, dao puno golova komšijama. Nema kvalifikacije ni znanja da bude nesto u klubu ni za trenera nije, baljezga previse, mahalaš al majstor i igracka legenda, jedan od najbolji poslje rata. Dokazao se i u Hajduku, Osijeku, Japanu. Postovanje za našeg zeku kao igraca FKS
Dobar igrac - Dabordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:09Bio klasa i majstor od igraca, dao puno golova komšijama. Nema kvalifikacije ni znanja da bude nesto u klubu ni za trenera nije, baljezga previse, mahalaš al majstor i igracka legenda, jedan od najbolji poslje rata. Dokazao se i u Hajduku, Osijeku, Japanu. Postovanje za našeg zeku kao igraca FKS
Ruku na srce, Zeka jeste dao veliki doprinos u osvajanju našeg prvog trofeja u nezavisnoj BiH, kupa 1997, a također ima velike zasluge za titulu 2007 i izboreno trece pretkolo Lige prvaka iste godine.Meni je recimo bilo nenormalno kada su pojedini mediji Mirzu Varešanovića proglasili legendom kluba, tada sam plakao od smijeha.
Pa uglavnom je to prepucavanja bilo prema upravi, pošto je smjenjen on je mislio da ne zasluzuje to, pokazalo se da uprava radi dobro i vuce dobre poteze tako da ta ljutnja pojedinaca je puhanje u prazno. Pokazalo se kao dobar potez a njegova ljutnja njemu ostaje, ne znam bas da je pljuvao klub. Kako god Sarajevo ide daljeJohnKeynes97 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:09A ti koju su osvojili titule imaju pravo pljuvati? Imaju pravo izaci na tv i reci nesto za sto se poslije ispostavi da je laz?bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:02Ponavljam imamo trenutno dobre i kvalitetne ljude u klubu. Ne prizivam nikog da se vraca i ne radi se o tome. Kapa do poda upravi, igracima, treneru, svima. I ovo što se desilo s Husrefom je jedan vid naseg napredka kako klub raste, sve smo ozbiljni i profesionalni i to svako ko voli ovaj klub mora reci i priznati. Samo kazem da treba postovati historiju kluba, sve pobjede i titule koje su prije ostvarene ne treba pljuvati po svojim ljudima po svojoj historiji. SARAJEVO ide naprijed.
Lik odigrao 22 utakmice u sezoni 06/07, zabio 5 golova, izvaljao igrače Maršakloka, i legenda. HAHAHA, strašno. De vratite Nedima Hadžića još sezonu da odigra i da ga proglasimo legendom. Šta mi imamo od toga što se dokazivao po Hrvatskoj? Kad čujem "legenda" naježim se.joker90 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:10Dobar igrac - Dabordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:09Bio klasa i majstor od igraca, dao puno golova komšijama. Nema kvalifikacije ni znanja da bude nesto u klubu ni za trenera nije, baljezga previse, mahalaš al majstor i igracka legenda, jedan od najbolji poslje rata. Dokazao se i u Hajduku, Osijeku, Japanu. Postovanje za našeg zeku kao igraca FKS
Legenda - Ne
Ne, ne, ne. Nije to bilo prepucavanje, nego laganje sa Husrefove strane. Nikakvo dakle prepucavanje, nego cisto laganje.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:18Pa uglavnom je to prepucavanja bilo prema upravi, pošto je smjenjen on je mislio da ne zasluzuje to, pokazalo se da uprava radi dobro i vuce dobre poteze tako da ta ljutnja pojedinaca je puhanje u prazno. Pokazalo se kao dobar potez a njegova ljutnja njemu ostaje, ne znam bas da je pljuvao klub. Kako god Sarajevo ide daljeJohnKeynes97 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:09A ti koju su osvojili titule imaju pravo pljuvati? Imaju pravo izaci na tv i reci nesto za sto se poslije ispostavi da je laz?bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:02Ponavljam imamo trenutno dobre i kvalitetne ljude u klubu. Ne prizivam nikog da se vraca i ne radi se o tome. Kapa do poda upravi, igracima, treneru, svima. I ovo što se desilo s Husrefom je jedan vid naseg napredka kako klub raste, sve smo ozbiljni i profesionalni i to svako ko voli ovaj klub mora reci i priznati. Samo kazem da treba postovati historiju kluba, sve pobjede i titule koje su prije ostvarene ne treba pljuvati po svojim ljudima po svojoj historiji. SARAJEVO ide naprijed.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, Bosanac1991, budzak, dacco, istokzeljo, itatabisine, mosarajvosa83, NazorUso, relativizam, Riziko, seha77, Sinfoc1986, strahmeipomisliti, zagorski i 194 gosta.