Extra

Kako se ovo moze download?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ni meni to nije jasno jedna osoba ispred kluba.Zip je napisao/la: ↑13 dec 2020, 12:58Najveci dusman kluba je Husref Musemic.
Svi oni koji su stali uz njega a ne uz klub ne smatram ozbiljnim niti njihovo radovanje ovim rezultatima kao istinsko radovanje. Kiselo je to vase radovanje. Zalim vas, jer ste stavili jednu osobu iznad kluba. A ponosan na osobe koji su izdrzale sve vase napade, da bi danas imali ovo sto imamo.
Uprava FKSsve pohvale sto niste pali pod pritisak
NAMljudina
Al ovo nista nebi bilo bez TANA.
Dusmane kluba mozes samo ovako usutkati, rezultatima.amypitar je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:12Ni meni to nije jasno jedna osoba ispred kluba.Zip je napisao/la: ↑13 dec 2020, 12:58Najveci dusman kluba je Husref Musemic.
Svi oni koji su stali uz njega a ne uz klub ne smatram ozbiljnim niti njihovo radovanje ovim rezultatima kao istinsko radovanje. Kiselo je to vase radovanje. Zalim vas, jer ste stavili jednu osobu iznad kluba. A ponosan na osobe koji su izdrzale sve vase napade, da bi danas imali ovo sto imamo.
NAMljudina
Ne bitno bio Musemic, Pape, Paja. Pa nismo anamo oni da jedna familija je iznad svega. Bilo prošlo, al da imamo dušmana u svojim redovima imamo.
Ma razumijem sta je htio reci, ali nekako smatram da se na to moze cekati ljeto...Na zimu lijevi bek, a na ljeto kad odu aBd Hodzic i Hebibovic, dovesti desnog beka za prve postave, a Mirko da uvijek moze upasti ako se povrijedi prvi bek ekipe..ElCartel11 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 12:15Nije se zaboravilo Mirko je vrh na beku. Ali vjerovatno je mislio nekog kao backup Mirku, jer Hodzic, Dusan i Sabanovic kad se vrati ne mogu Mirku kopacke čistiti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 dec 2020, 11:28Po meni, puno je potrebniji lijevi bek, ocigledno se brzo zaboravilo na fenomenalnog Mirka, vratit ce se on jos jaci...
Po mom nekom mišljenju prioritet:
Napadac kapitalac (ova rijec @Alfreda iritira zato je stavljam uvijek)
Onda potraziti ako to finansije dopustaju stopera kapitalca i imaš u svim linijama po jednog kapitalca. U sredini je to Tino vec.
Bekove onda potraziti zamjene Mirku i Pidri.
Uvijek se sjetim prosle proslave titule, Krste snima live na insta iz busa, krenuli prema Vjecnoj i dere se HOCE LI BITI 100 HILJADA LEMDARAAALegendKiller je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:24Samo neka Krste ne zeza kone i sve će biti dobro. Čim on zeza kone mi to dobro iskišemo. Kapitenu pusti kone.
Ima nas armija koja će ih zezati, mada su više za saučešća nego za zezancije.
Tako je brate ostavili nas same u borbi prsa u prsa sa hejterima kluba!
Uprava je pokazala da znaju svoj posao i svaka im cast na tome, svi trebamo da im damo podrsku sad kad je dobro a i kad ne bude. Takodje Emir je pokazao da zna svoj posao kao i Vinko, pokazalo se da smjena Husrefa pravi potez al reci da je najveci dušman je velika glupost. Ponovit cu neki dan sam pisao trebamo mi navijaci postovati bivse igrace i trenere koji su ostavili trag u klubu, ne trebaju sad klubu posto imamo bolje i sposobnije trenutno al ne treba kaljati svoje ljude, sami po sebi pljujemo.Zip je napisao/la: ↑13 dec 2020, 12:58Najveci dusman kluba je Husref Musemic.
NAMljudina
Ako ga smatraš svojim, pod ruku i vodi ga kući. Vas nekoliko jadnika ne treba zaboraviti nit vam halaliti kako ste ga branili. Đe li nam je brat Kamuflirani, garant neđe na psihičkoj rehabilitaciji kad vidi ovaj rezultat.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:48Uprava je pokazala da znaju svoj posao i svaka im cast na tome, svi trebamo da im damo podrsku sad kad je dobro a i kad ne bude. Takodje Emir je pokazao da zna svoj posao kao i Vinko, pokazalo se da smjena Husrefa pravi potez al reci da je najveci dušman je velika glupost. Ponovit cu neki dan sam pisao trebamo mi navijaci postovati bivse igrace i trenere koji su ostavili trag u klubu, ne trebaju sad klubu posto imamo bolje i sposobnije trenutno al ne treba kaljati svoje ljude, sami po sebi pljujemo.Zip je napisao/la: ↑13 dec 2020, 12:58Najveci dusman kluba je Husref Musemic.
NAMljudina
Bravo FK Sarajevo samo naprijed nema nazad
Škoro i ja vas opet napuštamo do kraja februara, prelazimo malo na temu drugoplasiranog tima.ElCartel11 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:34Tako je brate ostavili nas same u borbi prsa u prsa sa hejterima kluba!
Ma samo idioti pljuju po legendama kluba. Ima ih odavde koliko hoces koji su i po Safetu se ispljuvali dok je bio selektor, strumfovi su bili mala maca. **** ostaje **** i to radi za neke vlastite interese.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:48Uprava je pokazala da znaju svoj posao i svaka im cast na tome, svi trebamo da im damo podrsku sad kad je dobro a i kad ne bude. Takodje Emir je pokazao da zna svoj posao kao i Vinko, pokazalo se da smjena Husrefa pravi potez al reci da je najveci dušman je velika glupost. Ponovit cu neki dan sam pisao trebamo mi navijaci postovati bivse igrace i trenere koji su ostavili trag u klubu, ne trebaju sad klubu posto imamo bolje i sposobnije trenutno al ne treba kaljati svoje ljude, sami po sebi pljujemo.Zip je napisao/la: ↑13 dec 2020, 12:58Najveci dusman kluba je Husref Musemic.
NAMljudina
Bravo FK Sarajevo samo naprijed nema nazad
Ništa nije gotovo, poraz u derbiju i uz kiks u Širokom Brijegu imamo egal u borbi za titulu. Nema opuštanja niti uigravanja za evropu dok se matematički ne osvoji titula. Ne smijemo pasti na taj mahalski pristup igranju utakmica, neki su se žestoko opekli kad su tako pristupali utakmicama , znaju ko su, ne moramo ih imenovati, niti ponavljati njihove greške.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:02Čestitam svima u klubu i svim našim navijačima jesenju titulu i kalendarsku godinu bez poraza![]()
Ovo +9 nam je dalo veliki mir pred nastavak prvenstva i ja mislim da mi trebamo iskoristit i počet uigravat ekipu za Evropske kvalifikacije, možda najbolje vrijeme za uraditi mini remont ekipe. Igrači koji su iznijeli ove 3 godine treba pustiti da se okušaju u jačim ligama na prvu mislim o Kovačeviću, Tataru i Rahmanu. Ovo govorim u slučaju da oni imaju baš veliku želju da idu dalje. Jer svejedno nam ili sad otišli ili na ljeto prije Evrope.
juce sam malo provirio tamo ti je gora situacija nego kod nas na startu sezone.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 dec 2020, 14:05Škoro i ja vas opet napuštamo do kraja februara, prelazimo malo na temu drugoplasiranog tima.ElCartel11 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:34Tako je brate ostavili nas same u borbi prsa u prsa sa hejterima kluba!
Trenutno korisnika/ca: budzak, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, NeSamSafetee, Rodman, Tarapi i 43 gosta.