Zato što kažeš da ti je klub na prvom mjestu, a istovremeno kažeš da je Husref legenda i da ga treba poštovati. To rade samo jadovi. Kao da oženiš prostitku i kažeš nema veze, ona mene voli, a i fino zarađuje. Eto tako, to je karakteristika samo beskičmenjaka, ljigavaca i jadova.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 17:04Cuj jadovi. Cemu to??SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:39Šta mu objašnjavaš? On, poeta, emir79, kamuflirani i još par balavaca kojih više nema, su najveći jadovi ovog foruma. Više obraza ima balavurdija što više ne piše nego ovi matorci što i dalje jedu vnago i brane neodbranjivo. Nikad halaliti Husrefu i njegovim sljedbenicima! Nikad! Da su se oni pitali, sad bi imali titulu manje i vjerovatno u leđa gledali raspalom želješčaru! Redovno opimanjati i prozivati!JohnKeynes97 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:21
Ne, ne, ne. Nije to bilo prepucavanje, nego laganje sa Husrefove strane. Nikakvo dakle prepucavanje, nego cisto laganje.
Ja trenutno zivm svoj san ovako sam prizeljkivao da klub funkcioniše, nema mahale, nema amatera. Uzivam u rezultatima i uspjesima kluba.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
SarajevoJeBordo ziv i zdrav bio i svako dobro
, nema se dalje sta pisati.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Da imaš obraza i ne bi.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 17:19SarajevoJeBordo ziv i zdrav bio i svako dobro, nema se dalje sta pisati.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- robertkosar
- Kontakt:
Ne kontam zasto polemika oko kesoljuba on je zavrsena prica za FK Sarajevo i tacka 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Juce sam gledao Goricu i imaju puno igraca iz Afrike jako kvalitetni posebno prema naprijed , ne znam koliko placaju al mislim da nije to nesto spektakularno da i mi ne mozemo.
Nema nesto komentara kako treba dovest N. Hadzica 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Kockoglavi
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Jovo Lukic iz Borca i Cipetic iz SB...
Covjek koji je i kao fudbaler i trener uzimao titule sa klubom njemu nije legenda. Ovo kad bi rekao nekome u Njemackoj rekao bi da si retardiran.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 17:19SarajevoJeBordo ziv i zdrav bio i svako dobro, nema se dalje sta pisati.
Zato se opusti i ne daji svakome previse na znacaju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Moze, fino bi to bilo al se izvesti ne moze ni u snu.
Za Lukica bi Borac trazio minimum 350-400k necega.
A za Cipetica SB bi trazio 500k necega. Mi jos nemamo tu mogucnost da placamo tolika obestecenja, mozda cemo imati u skorije vrijeme.
Uglavnom evo i da ponudis 500k za Cipetica doci ce neki turci i dati vise od tebe i vecu platu Cipeticu i lik ode u Tursku.
jesi kontaktirao hodžu kojeg sam ti poslao?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 17:14Zato što kažeš da ti je klub na prvom mjestu, a istovremeno kažeš da je Husref legenda i da ga treba poštovati. To rade samo jadovi. Kao da oženiš prostitku i kažeš nema veze, ona mene voli, a i fino zarađuje. Eto tako, to je karakteristika samo beskičmenjaka, ljigavaca i jadova.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 17:04Cuj jadovi. Cemu to??SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 16:39
Šta mu objašnjavaš? On, poeta, emir79, kamuflirani i još par balavaca kojih više nema, su najveći jadovi ovog foruma. Više obraza ima balavurdija što više ne piše nego ovi matorci što i dalje jedu vnago i brane neodbranjivo. Nikad halaliti Husrefu i njegovim sljedbenicima! Nikad! Da su se oni pitali, sad bi imali titulu manje i vjerovatno u leđa gledali raspalom želješčaru! Redovno opimanjati i prozivati!
Ja trenutno zivm svoj san ovako sam prizeljkivao da klub funkcioniše, nema mahale, nema amatera. Uzivam u rezultatima i uspjesima kluba.
NEMA NAZAD
Ne znam koliko bi ko tražio, ali Lukić bi bar duplo više trebao da vrijedi od Cipetića.ado-hz je napisao/la: ↑13 dec 2020, 17:48Moze, fino bi to bilo al se izvesti ne moze ni u snu.
Za Lukica bi Borac trazio minimum 350-400k necega.
A za Cipetica SB bi trazio 500k necega. Mi jos nemamo tu mogucnost da placamo tolika obestecenja, mozda cemo imati u skorije vrijeme.
Uglavnom evo i da ponudis 500k za Cipetica doci ce neki turci i dati vise od tebe i vecu platu Cipeticu i lik ode u Tursku.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To bi bili vrhunski potezi, prvo sto su dobri igraci, pozicije koje nam škripe, a pokazali bi i konkurenciji da mozemo dovesti sto zelimo iz lige.
Ma da sumnjam da mozemo Lukica dovesti Borac ce probati za njeg uzeti veliku lovu i pokusat ce ga vani prodati.
Pa dobro bez njega je moguce, ali opet ne ove sezone
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PAULUS1234
- Kontakt:
Svasta vamo genijalava sta pisu...kaka sranja liga ima 6 timova koje se bore za evropu sve u bod , bolje je bili kad smo imali travnik zepce i 16 klubova . nema 8 keca i sta se kupi vani , Ovo Sarajevo sa napadacem mljece sve , . Ne znam sta kukate ima dobrih tekmi,. liga je ored grupom iako ma, urefa itezava godinama , neko dpbije liberec u predkoli , cuj lose , siroki velez tuzla zeljo zrinski borac u 3 4 boda. Svata majke mi , eno Hrvati su na 3 kluba. Ma to bahilima miko lk je Sa skocilo pa liga sad ne valja
Zadnja izmjena: PAULUS1234, dana/u 13 dec 2020, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
PAULUS1234 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 18:00Dvasta vamo genijalava sta pisu...kaka sranja liga ima 6 timova koje se bore za evropu sve u bod , bolje je bili kad smo imali travnik zepce i 16 klubova . nema 8 keca i sta se kupi vani , Ovo Sarajevo sa napadacem mljece sve , . Ne znam sta kukate ima dobrih tekmi,. liga je ored grupom iako ma, urfa itezava godinama , neko dpbije liberec u predkoli , cuj lose , siroki velez tuzla zeljo zrinski borac u 3 4 boda. Svata majke mi , eno Hrvati su na 3 kluba. Ma to bahilima miko lk je Sa skocilo pa liga sad ne valja

Definitivno sve si u pravu...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 13 dec 2020, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.