Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Handzic je odigro nema dalje sta sam ja ocekivo , problem je sti nam za Evropu treba neko ko zna priimit loptu zadrzat je , da mu je zicer go , za nase lige ok , al brate gledam spiceve i komsija koje mi mozemo sanjat. Onda za akadenihu se treba dovest neko ko zna iskopat i napadaca vrhunskog, Jebote Bilbija hara ligom godinama , zar e moze nei od onih nigera sto igraju po kazastanu zvjeri , ili nac mladju verziju Benke
Bas sam to pisao na temi Premijer liga. Za mene najbolji golman u ligi.
Nije njegov gol u svakom slucaju. Imao je par odlicnih odbrana i veceras, posebno onom Pervanu, koji je, kad smo vec kod toga, takodjer dobar igrac.
Ligu skratiti na 10 klubova i još bolje bi bilo.PAULUS1234 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 18:00Svasta vamo genijalava sta pisu...kaka sranja liga ima 6 timova koje se bore za evropu sve u bod , bolje je bili kad smo imali travnik zepce i 16 klubova . nema 8 keca i sta se kupi vani , Ovo Sarajevo sa napadacem mljece sve , . Ne znam sta kukate ima dobrih tekmi,. liga je ored grupom iako ma, urefa itezava godinama , neko dpbije liberec u predkoli , cuj lose , siroki velez tuzla zeljo zrinski borac u 3 4 boda. Svata majke mi , eno Hrvati su na 3 kluba. Ma to bahilima miko lk je Sa skocilo pa liga sad ne valja
Ma salim se, nije mogao nista kod ova 2 gola veceras... S druge strane u listici jedino jurilj mi nekako mirise na dobrog igraca
Pidro među najboljim igračima, zadnjih 5-6 utakmica.Mokes je napisao/la: ↑13 dec 2020, 18:31Pored živog Oremuša, ni Dani Alves ne bi mogao igrati.
Ne razumijem potrebu za desnim bekom. Tu imamo top5 igrača ekipe. Ako se već govori o bekovima, puno je potrebniji lijevi bek. Pidro nije ni blizu one forme ptije povrede, a Đani je na tu poziciju zavaljen. Kako sam i ranije pisao, samo nam je napadač potreba i eventualno lijevi bek. Ostalo je sve popunjeno. Pojačavati se samo u slučaju odlazaka.
Ovu ekipu treba sačuvati do Europe najmanje. Cilj treba biti grupna faza novog takmičenje. Da se ove sezone tako igralo, plasirali bismo se.
Ovaj mali iz ubica meni bolji
sreca ode na vrijeme da nam oci ne krvare tokom utakmica
Jesam, reko sam da si me ti poslo, čovjek se počeo krstiti lijevom rukom.holyman je napisao/la: ↑13 dec 2020, 17:52jesi kontaktirao hodžu kojeg sam ti poslao?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 17:14Zato što kažeš da ti je klub na prvom mjestu, a istovremeno kažeš da je Husref legenda i da ga treba poštovati. To rade samo jadovi. Kao da oženiš prostitku i kažeš nema veze, ona mene voli, a i fino zarađuje. Eto tako, to je karakteristika samo beskičmenjaka, ljigavaca i jadova.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 17:04
Cuj jadovi. Cemu to??
Ja trenutno zivm svoj san ovako sam prizeljkivao da klub funkcioniše, nema mahale, nema amatera. Uzivam u rezultatima i uspjesima kluba.
Ovo nije istina. Pidro treba da shvati da je isključivo defanzivno orijentisan lijevi bek, da ne zna driblati i da izaziva mučninu kad pokušava neke poteze koji ne prolaze, jer nema kvalitet za nešto takvo.fks74 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 18:53Pidro među najboljim igračima, zadnjih 5-6 utakmica.Mokes je napisao/la: ↑13 dec 2020, 18:31Pored živog Oremuša, ni Dani Alves ne bi mogao igrati.
Ne razumijem potrebu za desnim bekom. Tu imamo top5 igrača ekipe. Ako se već govori o bekovima, puno je potrebniji lijevi bek. Pidro nije ni blizu one forme ptije povrede, a Đani je na tu poziciju zavaljen. Kako sam i ranije pisao, samo nam je napadač potreba i eventualno lijevi bek. Ostalo je sve popunjeno. Pojačavati se samo u slučaju odlazaka.
Ovu ekipu treba sačuvati do Europe najmanje. Cilj treba biti grupna faza novog takmičenje. Da se ove sezone tako igralo, plasirali bismo se.