English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I ova liga i klubovi placaju igrace milionima, pa na 5 metara oni loptu ne znaju dodat.
Nezasluzen bod liverpoola.
Ovo kolo je epl za goli qrac.
Nezasluzen bod liverpoola.
Ovo kolo je epl za goli qrac.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Nisam imao mikroskop.Tesinhan je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:30Gledo si ti k.urac mojjapa je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:28Gledao sam Totenhem danas i mogu reci samo da koliko god dobru odbranu imao i branio se sa igracima tipa Aurier koji onako amaterski poklanjaju citavu utakmicu prekrsaje i poklanjaju lopte tesko ce im biti ma koliko konkurencija prosipala bodove. Kada sam vidio koliko samo Crystal Palace dobija jefitinih i glupih faulova i kornera a obzirom koliko su tu jaki znao sam da ce ga kad tad zabiti.
Mogli bi jer je vikend pun iznenađenja
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Aaa, ništa onda, vrijeme je da Willian pokaže svoj kvalitet.anell je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:27Ovako neznanje sam očekivo od quarteraPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:26Šlager večeri uzima Arsenal. U boljoj su formi, a i Pepe se vraća.![]()

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Chapman1886 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 18:03Nikad gori šampion,i onda se ljute simpatizeri engleskoh fudbala kad Španci kažu da su kvalitetniji pa normalno da jesu kad je ovo ko biva šampion

- Chapman1886
- Kontakt:
liga nikad gora nije bila, ja to već neko vrijeme pišemRajaz je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:39Chapman1886 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 18:03Nikad gori šampion,i onda se ljute simpatizeri engleskoh fudbala kad Španci kažu da su kvalitetniji pa normalno da jesu kad je ovo ko biva šampion![]()
Samo Sloboda | COYG
A šampion španske lige je kao dobar 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Chapman1886
- Kontakt:
ne zanimaju me ostale lige,to gledam kad nema nikakvih utakmica u 4 profesionalne lige engleske
Samo Sloboda | COYG
Ne zanimaju te, a ti si taj koji ih poredi sa špancima.
ako je epl aba liga, onda je la liga k1
ako je epl aba liga, onda je la liga k1
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Aman majstore ne gledamo fasisticku ligu gdje je real proteziran do frankove smrti a i poslije toga.Rajaz je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:39Chapman1886 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 18:03Nikad gori šampion,i onda se ljute simpatizeri engleskoh fudbala kad Španci kažu da su kvalitetniji pa normalno da jesu kad je ovo ko biva šampion![]()
Vise nam se svidjaju ovi kolonizatori

We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Pa i ovakav engleski sampion garantovano dere aktuelnog spanskog sampiona ako se sastanu. Kvaliteta fudbala jeste u velikom padu ali to nije samo slucaj u Engleskoj, u drugim drzavama je to jos i gore. Spanija je nekada imala bar te 2-3 ekipe koje su odskakale sada ni to.
ja ja jajapa je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:55Pa i ovakav engleski sampion garantovano dere aktuelnog spanskog sampiona ako se sastanu. Kvaliteta fudbala jeste u velikom padu ali to nije samo slucaj u Engleskoj, u drugim drzavama je to jos i gore. Spanija je nekada imala bar te 2-3 ekipe koje su odskakale sada ni to.

Treća ekipa Španije vs šampion Engleske
Bukvalno najsretnije utakmica nekog tima ikad u LS + Adrian.
Jel znaš zbog čega na temi Real Madrida već dugo ništa ne piše? Nije zajebancija, fakat me zanima

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Chapman1886
- Kontakt:
sad znate kako je bilo protivnicima liverpula u ligi prošle sezone
Samo Sloboda | COYG
3/3

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Poljuljani i istraumatizirani Barcinim uspjesima, preselili su kolektivno na RMB sada već davne 2014-te. Sjevernokorejski forum na kojem glavom klimaju vođi bez pogovora, za svaki napisani post.
A ne bi da su znali da će uzeti tri zaredom

Hvala

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."