mujoisuljo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:47
collector je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:39
Sto opet ne znaci da je validno i to sto vi pricate da mi ne bi mogli ovo ili ono... Mi barem pokusavamo, statut, akademija, investitor, pa i vec bolja imena u ekipi poput Tine, ulaganje u ekipu, pa sta Bog da, a sve dok nas neko ne nadmaši ostaje prazna prica..
Na kraju dok ne bude susreta u evropi ostaje sve na bazi pretpostavke, ali svi prvo svoje dvorište trebaju gledati, pa onda drugim drobiti...
Uz duzno postovanje, a zelim vam evropu od svega srca, u zadnje vrijeme sam dosta bio u Mostaru poslom i sreo odlicne ljude i navijače Veleza zbog čega vam tu evropu i zelim...
Vama svaka čast, ja sam samo rekao da nam je liga u kurcu a bez jake lige ni Sarajevo nemože nešto posebno napraviti vani.Željo odavno nije bio lošiji pa 2+drugi na tabeli, Široki sa svojim igračima i nikad lošijom ekipom treći.Potrebna je jaka konkurencija da bi klubovi i igrači napredovali a sad je nema.Nije to da je Sarajevo toliko odskočilo koliko su drugi propali.
Nisu drugi propali prijatelju, to je prica neuspješnih... Zrinjski nikad vise u ekipu nije ulozio, dosli maltene do play offa Europa lige, i napravili nekoliko odlicnih skalpova, mi bili u play offu (a nece niko da spomene sada one price, da ce nam se igraci raspasti jer je liga zavrsena na način na koji jeste, da cemo svi propasti, a nikad bolje rezultate nismo imali.
Borac brdo love ulozio u ekipu, odlicni igraci, Vranješ, Zakaric, Jovo, Pavlović (odlicno odigrali evropu, samo ih handri los trener)
Zeljo uvijek zeznut sa Osimom pa i kad imaju odredjenih finansijskih problema, vadi cupa sve iz njih...
Velez nikad bolji, infrastruktura, dobar predsjednik kluba, o kojem sam cuo fine stvari kada sam bio u Mostaru, mada ima jos jedan covjek iznad njega sa ogromnom lovom i koji ih gura... Znaci rade, ne srljaju...
Siroki se vratio korijenima, ponovo su poceli forsirati svoje mlade igrace kao nekad i odmah se vide rezultati, sigurno ce odlicno i unovčiti nekolicinu njih, okanili se dovodjenja kojekakvih igraca iz Hrvatske koje su usput i preplacivali...
Tuzla na Azmirov pogon, finansira covjek i ulaze, moze se svašta za njega reci, ali ulaze u ligu koja navodno stagnira, isto kao i Musija u Mladosti...
Sloboda povukla odlican potez sa Crnogorcem, dali omladini sansu, a imaju najveću i najbolju bazi mladih i talentovanih igraca i sto se vidi po rezultatima, finansije sredjuju idu naprijed..
Ostali se bore...
Tako da ta prica pada u vodu o stagniraju...