Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Denchi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2020, 22:18

mujoisuljo je napisao/la:
13 dec 2020, 22:03

Haj mi nabroj molim te pregršt tih igrača koji su lani otišli iz PL i igraju u top 6 klubova HNL-a.Kakav Novi Pazar, gori od naših premierligaša.Haj mi nađi 2-3 igrača iz naše lige da bi odma upali u top 6 klubova HNL-a.Mogu možda pojedini u Istru ili Slaven i to je vrh.
Menalo, loncar, osmankovic

Sad igraju

Za novi pazar sam spomenuo juniore koji nemaju mjesta kod nas, igraju bez problema tamo, dobiju partizana, eh sad ako ti mislis da bi neko od klubova ispod Sarajeva dobio partizana, onda imas neke iluzije....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 13 dec 2020, 22:23

Denchi je napisao/la:
13 dec 2020, 22:18

Haj mi nabroj molim te pregršt tih igrača koji su lani otišli iz PL i igraju u top 6 klubova HNL-a.Kakav Novi Pazar, gori od naših premierligaša.Haj mi nađi 2-3 igrača iz naše lige da bi odma upali u top 6 klubova HNL-a.Mogu možda pojedini u Istru ili Slaven i to je vrh.

Sad igraju

Za novi pazar sam spomenuo juniore koji nemaju mjesta kod nas, igraju bez problema tamo, dobiju partizana, eh sad ako ti mislis da bi neko od klubova ispod Sarajeva dobio partizana, onda imas neke iluzije....
Partizan CZ Dinamo Rijeka su za sve nase klubove klasa iznas. Cak ni Sarajevo koji je nas najaci tim ne bi moglo im ni zapeti, mozda bi na 10 odigranih partija izvukli bod ili slucajno pobjedu. Jednostavno, drugi nivo i tjt.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 dec 2020, 22:27

Kakvi su ovdje se skupili mozgovi majko mila. Ne mogu prismrditi tituli pa hajmo pljucnut po ligi 😎😎😎

Na pripremnoj smo mlatnuli hladno partizana 😎 hocete da ih opet mlatnemo?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 13 dec 2020, 22:28

Pantelija je napisao/la:
13 dec 2020, 22:27
Kakvi su ovdje se skupili mozgovi majko mila. Ne mogu prismrditi tituli pa hajmo pljucnut po ligi 😎😎😎

Pa neko je lijepo usporedio, da je ovaj jedan, neimenovami klub kao lik koji sa planine sidje u grad. Prvo vrijeme bude sutljiv, ali onda poslije pokaze svoje pravo lice.
PSPHM

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 13 dec 2020, 22:32

Pantelija je napisao/la:

Jedini koji su ovdje mozgovi su ti i takvi poput tebe ako mislite i pokusavate da se vi poredite sa Partizanom. Pobjeda u pripremnoj ne znaci apsolutno nista osim moralne neke satisfakcije.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 13 dec 2020, 22:33

Denchi je napisao/la:

Sad igraju

Jedini je Lončar odma upao kod Rijeke i to je to, a bilo je prije 2-3 godine koliko se sjećam.Menalo je stalno po pozajmicama, pa evo ni ove godine nije u prvih 11 kod Rijeke.Osmankovic na klupi u ekipi koja se bori za opstanak, nemam šta dalje reći.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 13 dec 2020, 22:35

nekoIzMostara je napisao/la:
13 dec 2020, 22:32
Pantelija je napisao/la:

Jedini koji su ovdje mozgovi su ti i takvi poput tebe ako mislite i pokusavate da se vi poredite sa Partizanom. Pobjeda u pripremnoj ne znaci apsolutno nista osim moralne neke satisfakcije.
Neko Partizana, neko Jedinstvo iz Bihaca
PSPHM

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 dec 2020, 22:36

Pantelija je napisao/la:

Vidjecemo sljedece godine sampion ima 3 sanse minimalno u 3 razlicita takmicenja i nikad vise para u opticaju od evrope a ostali ucesnici u evropi nikad manje para al zato imaju vece sanse za grupe

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 dec 2020, 22:38

Ma iskreno me zaboli ona stvar i za Goricu i za Partizan i za Zvezdu i Dinamo ...

Za sve vas ostale, Sarajevo je i Zvezda i Partizan i Dinamo...

Pa vi i dalje uporedjujte ako vam nesto znaci...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 13 dec 2020, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 dec 2020, 22:39

Sto opet ne znaci da je validno i to sto vi pricate da mi ne bi mogli ovo ili ono... Mi barem pokusavamo, statut, akademija, investitor, pa i vec bolja imena u ekipi poput Tine, ulaganje u ekipu, pa sta Bog da, a sve dok nas neko ne nadmaši ostaje prazna prica..

Na kraju dok ne bude susreta u evropi ostaje sve na bazi pretpostavke, ali svi prvo svoje dvorište trebaju gledati, pa onda drugim drobiti...

Uz duzno postovanje, a zelim vam evropu od svega srca, u zadnje vrijeme sam dosta bio u Mostaru poslom i sreo odlicne ljude i navijače Veleza zbog čega vam tu evropu i zelim...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 dec 2020, 22:44

Pantelija je napisao/la:

Zamisli da ti držiš lokalnu piljaru od 10 kvadrata i onda pametuješ vlasniku Amko Komerca kako on i njegova firma ne mogu prismrditi Bingu i Konzumu. Tako otprilike izgleda kad navijači VHS velikana pričaju o Sarajevu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 13 dec 2020, 22:47

collector je napisao/la:
13 dec 2020, 22:39
Sto opet ne znaci da je validno i to sto vi pricate da mi ne bi mogli ovo ili ono... Mi barem pokusavamo, statut, akademija, investitor, pa i vec bolja imena u ekipi poput Tine, ulaganje u ekipu, pa sta Bog da, a sve dok nas neko ne nadmaši ostaje prazna prica..

Na kraju dok ne bude susreta u evropi ostaje sve na bazi pretpostavke, ali svi prvo svoje dvorište trebaju gledati, pa onda drugim drobiti...

Uz duzno postovanje, a zelim vam evropu od svega srca, u zadnje vrijeme sam dosta bio u Mostaru poslom i sreo odlicne ljude i navijače Veleza zbog čega vam tu evropu i zelim...
Vama svaka čast, ja sam samo rekao da nam je liga u kurcu a bez jake lige ni Sarajevo nemože nešto posebno napraviti vani.Željo odavno nije bio lošiji pa drugi na tabeli, Široki sa svojim igračima i nikad lošijom ekipom treći.Potrebna je jaka konkurencija da bi klubovi i igrači napredovali a sad je nema.Nije to da je Sarajevo toliko odskočilo koliko su drugi propali.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 13 dec 2020, 22:54

Merakk1921 je napisao/la:
13 dec 2020, 21:43
hordasDoboj je napisao/la:
13 dec 2020, 21:16
13 dec 2020, 20:50

Ja se bojim da stagnira.Evo neke činjenice, Benjo Tatar koji je možda najbolji igrač lige (izuzet ću Štilića i Sušića i njihove igre ranije) je došao iz Slaven Belupa, kluba koji je donji dio tablice HNL-a, a koliko se sjećam ni tamo nije bio standardan.Nevidim ni jednog igrača iz PL koji bi mogao upasti u prvih 11 nekoh kluba iz top 6 HNL-a.Oni jesu možda dosta napredovali, ali su opet negdje 20ta liga evrope.Moramo srediti ove terene koji su u kurcu i malo poraditi na poštenju, ovako nećemo nigjde dogurati.
Nemoj da se vrijeđamo sad, čuj nijedan naš igrač ne bi mogao igrati u HNL hahaha
Tatar je prekucao sezoni u Gorici u 2.HNL, pa se nije snašao u Slavenu. Iskreno čudan igrač imam osjećaj i da ode u neku jaču ligu da se ne bi snašao ne doprinosi puno igri, nema ga 90' min pa da go za pobjedu. Ti igrači se moraju istrpit dok ih ne ide.

Helem, slažem se da je infrastruktura najvažnija tj tereni, i da bi to još više pojačalo kvalitet lige.

Ako se razumijete bar malo u loptu, imamo par igraca koji mogu igrati u Šibeniku, Slavenu i Istri.. A timovi gdje ne bi konkurisali za prvih 11 , al bukvalno ni jedan igrac, (Rijeka, Dinamo, Osijek, tu je sad i Gorica vrlo kvalitetna, 3-4 su na ljestvici :hmmmm: )
Dajte mi jednog igraca? Tatar? Nije se mogao u Slavenu izboriti.. Rahman? Mogao bi u Slavenu, Istri , al pitanje je koliko bi mjeseci izdrzo, jer svak zna da u glavi nije dobar, Bilbija bi mogao konkurisati, i onaj mladi momak iz Borca, donekle i Fanimo.. Smijesno jbg
A cemu ovo poredjenje? Samo pitam koji je krajni motiv?

Jesmo mi rodjeni u BIH? Je li imamo svoje klubove iz mjesta rodjenja? Je li ti klubovi igraju ligu van BIH ili mogu samo u BiH? Jesmo li siromasna, podijeljena, neuredjena zemlja u svim sferama zivota? Nismo u EU...

Je li pratimo ovu ligu i nase klubove sto volimo svoje, je li osjecamo lokalpatriotizam, je li lijep osjecaj pripadnosti nekoj masi, je li lijep osjecaj ideala kluba za koji ti je otac navijao, pa te vodio, i ti imas osjecaj lojalnosti... Jel kad imas taj osjecaj, je li bitno koja je liga i je li jaca od neke tamo strane za koju te nista ne veze? Je li se svoje pljuje samo?

Ili mozda nije nista od navedenog nego samo minimiziranje uspjeha onog ko vedri i oblaci u ligi? To je onda zavist i malicioznost...Je li bi liga bila bolja da je neko drugi prvi?

koga libo racku je li Hajduk ili Dinamo bolji? S njima kad dodje euro mec a da bi do toga doslo, oko moje lijepo mora se izboriti u svojoj, jednoj jedinoj ligi, sa svojim jednim jedinim klubom.

Za sve ostale, imate Juve, Real, Barcu, i nema sekiracije sa usporedbama.

Popisam vam se na svako podcjenjivacko poredjenje sa drugima u svrhu minimiziranja uspjeha onog sto zovemo nasim...

Losiji smo od Dinama ali bolji od Buducnosti iz Podgorice. i sta sad?

Gutat cete spermu na dan kada Bordo nacija izadje ispred vjecne vatre, i to treci put u nizu. I tad kad budemo pjevali, grlili se, cugali, skakali, palili baklje, budemo ponosni, podsjetit cu vas da Tatar nije valjao u Belupu, i da Rahman ne moze igrati u Sibeniku. Ako vam to nesto bude znacilo, izmedju dva gutljaja sperme.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 dec 2020, 22:58

13 dec 2020, 22:47
collector je napisao/la:
13 dec 2020, 22:39

Vama svaka čast, ja sam samo rekao da nam je liga u kurcu a bez jake lige ni Sarajevo nemože nešto posebno napraviti vani.Željo odavno nije bio lošiji pa 2+drugi na tabeli, Široki sa svojim igračima i nikad lošijom ekipom treći.Potrebna je jaka konkurencija da bi klubovi i igrači napredovali a sad je nema.Nije to da je Sarajevo toliko odskočilo koliko su drugi propali.
Nisu drugi propali prijatelju, to je prica neuspješnih... Zrinjski nikad vise u ekipu nije ulozio, dosli maltene do play offa Europa lige, i napravili nekoliko odlicnih skalpova, mi bili u play offu (a nece niko da spomene sada one price, da ce nam se igraci raspasti jer je liga zavrsena na način na koji jeste, da cemo svi propasti, a nikad bolje rezultate nismo imali.

Borac brdo love ulozio u ekipu, odlicni igraci, Vranješ, Zakaric, Jovo, Pavlović (odlicno odigrali evropu, samo ih handri los trener)

Zeljo uvijek zeznut sa Osimom pa i kad imaju odredjenih finansijskih problema, vadi cupa sve iz njih...

Velez nikad bolji, infrastruktura, dobar predsjednik kluba, o kojem sam cuo fine stvari kada sam bio u Mostaru, mada ima jos jedan covjek iznad njega sa ogromnom lovom i koji ih gura... Znaci rade, ne srljaju...

Siroki se vratio korijenima, ponovo su poceli forsirati svoje mlade igrace kao nekad i odmah se vide rezultati, sigurno ce odlicno i unovčiti nekolicinu njih, okanili se dovodjenja kojekakvih igraca iz Hrvatske koje su usput i preplacivali...

Tuzla na Azmirov pogon, finansira covjek i ulaze, moze se svašta za njega reci, ali ulaze u ligu koja navodno stagnira, isto kao i Musija u Mladosti...

Sloboda povukla odlican potez sa Crnogorcem, dali omladini sansu, a imaju najveću i najbolju bazi mladih i talentovanih igraca i sto se vidi po rezultatima, finansije sredjuju idu naprijed..

Ostali se bore...

Tako da ta prica pada u vodu o stagniraju...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 dec 2020, 22:59

Pantelija je napisao/la:

Zasto se ne bi poredili? U cemu je problem? Je li to oni dalje doguraju od nas u evropi? Koliko znam osim cz dinama i osijeka niko ne igra grupe evropskih takmicenja.
DA igras grupe trebas SRECE koliko i znanja jer mi smo od 12 ekipa dobili ekipu CELTICA KOJA je daleko najjaca bila od svih ostalih, sa ogromnim koef.
Dok su se negdje sastajale ekipe koje su cak i ispod nas.

Naravno malo je iluzorno da s tobom pricam o evropskim takmicenjima jer vi jos niste mrak skinuli s ociju dok ekipe koje ne postoje skoro vise jesu tipa modrice, leotara, brotnja i slicnih.

Sto se tice razvoja i ekipa, moj klub je dovoljno dobar da jedan oremus bude u kombinaciji hajduk sarajevo i dodje u sarajevo. Dovoljno dobar da zadrzi ekipu 3 godine. Da placa igraca 20+milja maraka i sve to na puni porez bez na ruke para kao drugi. I na to sam ponosan. Moj klub moze ravnopravno igrati sa 99% ekipa s balkana i jedino gdje bi bili favoriti protivnici vidljivo je cz, dinamo.
Obje ekipe su drzavni projekti godinama unazad. I zato njih ne mogu ni uzimati za neki ekvivalent. Jer nije realno i nije ista pol pozicija nasa i njihova. Mi krenuli od 6 miliona duga. Odmah ga vratili. Danas smo cisti a zvezdi drzava oprosti desetine miliona pa jos na to upumpa desetine. Dinamu sponzori morali biti, nema hocu necu, to je javna tajna u zagrebu. Grad im davao iz budzeta koliki je ukupuan budzet fks. I pokusavs porediti nas sa tim ekipama?

Medjutim jos veci cirkus pocinjete pricom o nekim goricama i slicnim ekipama i kao da sa njima ne bi mogao niko. Uz to jos kaze "dosao tatar iz belupa" ja i?
Salah dobio nogu iz celzija otisao u fiorentinu pa se vratio u liverpool i medju najboljim na svijetu. I treba onsa reci navijac celzija eeee moj liverpoole kad je vama salah najbolji... Mi ga otjerali. Kakvo razmisljanje. Strasno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 dec 2020, 23:01

amypitar je napisao/la:
13 dec 2020, 16:50
Prva četri mjesta velikani bivše Juge.
Nijedan od ta četiri kluba nije bio u "velikoj četvorci" u bivšoj Jugoslaviji.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 dec 2020, 23:03

Steven11 je napisao/la:
13 dec 2020, 22:54
Merakk1921 je napisao/la:
13 dec 2020, 21:43
hordasDoboj je napisao/la:
13 dec 2020, 21:16

Nemoj da se vrijeđamo sad, čuj nijedan naš igrač ne bi mogao igrati u HNL hahaha
Tatar je prekucao sezoni u Gorici u 2.HNL, pa se nije snašao u Slavenu. Iskreno čudan igrač imam osjećaj i da ode u neku jaču ligu da se ne bi snašao ne doprinosi puno igri, nema ga 90' min pa da go za pobjedu. Ti igrači se moraju istrpit dok ih ne ide.

Helem, slažem se da je infrastruktura najvažnija tj tereni, i da bi to još više pojačalo kvalitet lige.

Ako se razumijete bar malo u loptu, imamo par igraca koji mogu igrati u Šibeniku, Slavenu i Istri.. A timovi gdje ne bi konkurisali za prvih 11 , al bukvalno ni jedan igrac, (Rijeka, Dinamo, Osijek, tu je sad i Gorica vrlo kvalitetna, 3-4 su na ljestvici :hmmmm: )
Dajte mi jednog igraca? Tatar? Nije se mogao u Slavenu izboriti.. Rahman? Mogao bi u Slavenu, Istri , al pitanje je koliko bi mjeseci izdrzo, jer svak zna da u glavi nije dobar, Bilbija bi mogao konkurisati, i onaj mladi momak iz Borca, donekle i Fanimo.. Smijesno jbg
A cemu ovo poredjenje? Samo pitam koji je krajni motiv?

Jesmo mi rodjeni u BIH? Je li imamo svoje klubove iz mjesta rodjenja? Je li ti klubovi igraju ligu van BIH ili mogu samo u BiH? Jesmo li siromasna, podijeljena, neuredjena zemlja u svim sferama zivota? Nismo u EU...

Je li pratimo ovu ligu i nase klubove sto volimo svoje, je li osjecamo lokalpatriotizam, je li lijep osjecaj pripadnosti nekoj masi, je li lijep osjecaj ideala kluba za koji ti je otac navijao, pa te vodio, i ti imas osjecaj lojalnosti... Jel kad imas taj osjecaj, je li bitno koja je liga i je li jaca od neke tamo strane za koju te nista ne veze? Je li se svoje pljuje samo?

Ili mozda nije nista od navedenog nego samo minimiziranje uspjeha onog ko vedri i oblaci u ligi? To je onda zavist i malicioznost...Je li bi liga bila bolja da je neko drugi prvi?

koga libo racku je li Hajduk ili Dinamo bolji? S njima kad dodje euro mec a da bi do toga doslo, oko moje lijepo mora se izboriti u svojoj, jednoj jedinoj ligi, sa svojim jednim jedinim klubom.

Za sve ostale, imate Juve, Real, Barcu, i nema sekiracije sa usporedbama.

Popisam vam se na svako podcjenjivacko poredjenje sa drugima u svrhu minimiziranja uspjeha onog sto zovemo nasim...

Losiji smo od Dinama ali bolji od Buducnosti iz Podgorice. i sta sad?

Gutat cete spermu na dan kada Bordo nacija izadje ispred vjecne vatre, i to treci put u nizu. I tad kad budemo pjevali, grlili se, cugali, skakali, palili baklje, budemo ponosni, podsjetit cu vas da Tatar nije valjao u Belupu, i da Rahman ne moze igrati u Sibeniku. Ako vam to nesto bude znacilo, izmedju dva gutljaja sperme.
Ma to ti je ova nasa podmuklost,ne mogu svoje klubove porediti sa Sarajevom,pa daj da im kazemo da su mali u odnosu na Partizan,Dinamo...😂😂😂😂
Koji bolidi,a najveći im uspijeh da nisu izgubili od Sarajeva...😂😂

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 13 dec 2020, 23:06

13 dec 2020, 22:23
Denchi je napisao/la:

Sad igraju

Partizan CZ Dinamo Rijeka su za sve nase klubove klasa iznas. Cak ni Sarajevo koji je nas najaci tim ne bi moglo im ni zapeti, mozda bi na 10 odigranih partija izvukli bod ili slucajno pobjedu. Jednostavno, drugi nivo i tjt.
Prvo ide Dinamo pa onda CZ i Rijeka a s partizanima bi bili ravnopravni ako ne u 2 utakmice i bolji.
Ne znam čemu taj kompleks ja čak i za vas mogu reci da bi namucili partizana i bili ravnopravni sa ostalim u njihovoj ligi.
Nasa liga ima minus u pasnjacima na kojim se igra. Uradi 10 terena pa ćeš da vidiš kako se generalni kvalitet diže.
Sarajevo je napravilo razliku od ove lige ali fali ti još dosta da se stigne Dinamo ili CZ a da bi bili nivo Rijeke fale možda još 2 provjerena igrača po mogućnosti internacionalca tipa ovih francuza sto su prošli kroz cz i dz i odma se mozes poruci za te grupne faze ali da ne talasam s pričom nije baš tolika razlika i s dobrim terenima bi mogli imati jako dobru ligu.
Zato momci kada se budu organizovali protesti ispred saveza svi se odazovite, s ovim novoizabranim možemo samo stagnirati i niko nije na dobitku svi mi koji volimo fudbal.
U savezu nam trebaju naši igrači treba da se borimo protiv ovih diletanata!!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 13 dec 2020, 23:07

Apsolutno se ne slažem da je liga nikad slabija, upravo suprotno, mislim da je prilično dobra i izjednačena, ako izuzmemo apsolutno dominantno Sarajevo. Uostalom, rezultati i Sarajeva i Zrinjskog u Evropi su dobar pokazatelj da je liga ojačala. Već je collector dobro definisao situaciju u klubovima i mislim da nema potrebe ponavljati to, a naredni korak saveza moraju biti tereni, bez toga nema smisla.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2020, 23:09

13 dec 2020, 22:33
Denchi je napisao/la:

Sad igraju

Jedini je Lončar odma upao kod Rijeke i to je to, a bilo je prije 2-3 godine koliko se sjećam.Menalo je stalno po pozajmicama, pa evo ni ove godine nije u prvih 11 kod Rijeke.Osmankovic na klupi u ekipi koja se bori za opstanak, nemam šta dalje reći.
Veceras ti je igro Menalo kontra Dinama, igra u evropi, igro je u Olimpiji, znaci tu je u top 6 ekipa

Imas takodje reci da si glup
Lokomotiva lani druga zavrsila, on presao u pol sezone, igrali ligu sampiona kao drugoplasirani

Arsenal je 15. A Man City 9. plasirani trenutno
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 13 dec 2020, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.