FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rahman i Oremuš su jako raspoloženi za produžiti, koliko ja znam. Za Miličevića ne znam, mada ne vjerujem da će biti problema s njim. Tatar isto tako.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 13.12.2020 je 78.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E ovako, ja ću samo sad, prvi i zadnji put napisati ovo, i neću dalje ulaziti u polemike, to nam ne treba na ovom pdf-u.
Za ove sto pišu o Dzeki, bilo šta, nebitno. I imaju potpis taj.
1) Vi jeste pitari - Ako ste zaista pitari, da li vi razumijete kodeks, nepisana pravila, lojalnost klubu i navijačima? Znate li sta je etika? Znači bez obzira što je sin Bosne, što je donio toliko radosti naciji, niti po jednom od gore navedenih pravila on se kao bivši igrač najvećeg rivala, dusmana našeg kluba, ne može spominjati na ovom pdf, taman da je i Diego Armando Maradona. Ni on ni bilo koji anamo onaj. Vrijedja se osjećaj svakog navijača koji razumije navijački kodeks i etiku.
2) Niste pitari- u ovom slučaju je sve onda jasno, i vasi postovi su onda veoma uspješni, iritirate namjerno, prolazi vam, i svaki dan potpis vašeg najdražeg igrača, ikone vašeg kluba se nalazi kao uljez na ovom pdf.
Za kraj, druže admine, molim te da izbrišes svaki post gdje se spominje bilo koji anamo onaj jer je off topic i da banujes svakog ko ima takav potpis.
Objasnjenje:
Ako je pod 2 opcija, spriječit ćeš dalje svršavanje nekog strumpfa, a ako je pod 1 opcija, nećeš se ogrijesiti, nije velika šteta, sramoti nam pdf svojim IQom. Evo ako se većina slaže, poslušaj nas. Ako samo ja mislim ovako, izbriši ovaj moj post, ne moraš me banovati, neću pisati vise nikako. Kad budem htio citat o njima, otići ću na njihov pdf i citat.
1) Vi jeste pitari - Ako ste zaista pitari, da li vi razumijete kodeks, nepisana pravila, lojalnost klubu i navijačima? Znate li sta je etika? Znači bez obzira što je sin Bosne, što je donio toliko radosti naciji, niti po jednom od gore navedenih pravila on se kao bivši igrač najvećeg rivala, dusmana našeg kluba, ne može spominjati na ovom pdf, taman da je i Diego Armando Maradona. Ni on ni bilo koji anamo onaj. Vrijedja se osjećaj svakog navijača koji razumije navijački kodeks i etiku.
2) Niste pitari- u ovom slučaju je sve onda jasno, i vasi postovi su onda veoma uspješni, iritirate namjerno, prolazi vam, i svaki dan potpis vašeg najdražeg igrača, ikone vašeg kluba se nalazi kao uljez na ovom pdf.
Za kraj, druže admine, molim te da izbrišes svaki post gdje se spominje bilo koji anamo onaj jer je off topic i da banujes svakog ko ima takav potpis.
Objasnjenje:
Ako je pod 2 opcija, spriječit ćeš dalje svršavanje nekog strumpfa, a ako je pod 1 opcija, nećeš se ogrijesiti, nije velika šteta, sramoti nam pdf svojim IQom. Evo ako se većina slaže, poslušaj nas. Ako samo ja mislim ovako, izbriši ovaj moj post, ne moraš me banovati, neću pisati vise nikako. Kad budem htio citat o njima, otići ću na njihov pdf i citat.
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 14 dec 2020, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Pa ne mozes 5 x produzavati sa istim igracima. Ima igraca koji hoce, imas ih koji nece. Ima ih koji nisu nikad zaradili velike pare a vec imaju 27.
Ako ti je neko bio fer pa vec jednom prosuzio, zasluzan za 2x titule i evo abd i trecu, ne mozes sa njim postupiti kao sa adukorom i slicnima. Jer nisu isti.
Prosuziti vrijedi sa igracem koji vidi sebe u toj sapionskoj ekipi. Ocekujem od tatar/rahmanovic da jedan ostaje. Tipujem na rahmana. Milicevic, ne znam.... Volio bih da ga sacuvamo jer je vanserijski igrac. Bas nivo iznad lige.
Pojacanja ce doci, a evropa nam nikada ne smije biti orijentir sve dok ne dodjemo na nivo gjde imas bas dobre izglede da napravis nesto jer te moze zakaciti "celtic" i ono sto si gradio da ti se nabije na nos.
Ako ti je neko bio fer pa vec jednom prosuzio, zasluzan za 2x titule i evo abd i trecu, ne mozes sa njim postupiti kao sa adukorom i slicnima. Jer nisu isti.
Prosuziti vrijedi sa igracem koji vidi sebe u toj sapionskoj ekipi. Ocekujem od tatar/rahmanovic da jedan ostaje. Tipujem na rahmana. Milicevic, ne znam.... Volio bih da ga sacuvamo jer je vanserijski igrac. Bas nivo iznad lige.
Pojacanja ce doci, a evropa nam nikada ne smije biti orijentir sve dok ne dodjemo na nivo gjde imas bas dobre izglede da napravis nesto jer te moze zakaciti "celtic" i ono sto si gradio da ti se nabije na nos.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ne mogu sve procitat..moze l mi samo neko reci ko nam dolazi sledece nedjelje ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ne znaju likovi uzivati nikako jbgElCartel11 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:02Sta vam je trebalo potezanje ove priče od lani. Sad cemo do priprema čitati ove bljuvotine po temi. Zaboli me za te "intelektualce" neka od idu opet protestirati. I onako ne mogu nista napraviti kao ni mi ostali.
Pišite o rekordima, pojacanjima, igri, clanarini... Toliko ljepsih tema a vi vrtite izlizane priče stare godinu dana.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Novi napadac je crnac samo ne pitajte za ime
- feniksptica
- Kontakt:
Ne shvatate jednu stvar. Da su oni sutra spremni opet zarad intera pojedinca ici protiv kluba..ti ljudi nemaju karakter. Dovoljno je da vidite ovdje na forumu kako psuju a posle se nekim drugim temama guraju medju prvim da proslave uspjeh kluba. Upravo zbog toga se proteze ta prica non stop da ljudi ne zaborave ko su i sta su kad dodju i losi rezultati, a vjerujte dodje. Moraju, nema ekipe kojoj se ne dese. Bitno je da tad ti ljudi ne izadju u prvi plan, zbog toga se ovo pise.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Po čemu su ti simpatizeri, navijači, rukovodstvo i bilo šta oko Želje najveći dušmani? Je li po tome što te na forumu i društvenim mrežama najviše mrze baš kao i mi njih? Što te spominju u svojoj skupštini? I maksimalno po tome što ti zacijene korištenje stadiona, ograniče kapacitet kad im gostuješ i skinu stolice sa tribine? Znaš li šta je veći dušmanluk od toga? Kad tvoj pitar, pod krinkom ljubavi, radi za lični interes na uštrb kluba. Kad dovodi igrače koji i nisu igrači i lobira da im se da ugovor, a iza toga se krije lični i interes menadžera sa kojima je on prijatelj. Na kraju, svu tu ljubav dobro naplati i onda namjerno stvara lošu atmosferu oko kluba kroz medije. Obmanama se postavi kao da je veći od kluba. Šta je tu veći dušmanluk? Šta su onda ti pitari i simpatizeri koji se kunu u tog čovjeka? Imaš poremećen sistem mjerenja dušmanluka da bi nekome nešto prišivao.Steven11 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 00:04E ovako, ja ću samo sad, prvi i zadnji put napisati ovo, i neću dalje ulaziti u polemike, to nam ne treba na ovom pdf-u.
Objasnjenje:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kad se sjetim da se i Brandao prizivao nakon jedne dobre sezone i par driblinga.
Lik krampica, rang Šišića.
Samo utuvite u te svoje glave da se niko ne može banovati zbog određenog avatara i potpisa koji ne krši nikakve propise, prvi ja, pa onda ostali. Ne kršim nijedno pravilo, nemam ništa vulgarno, nemam ništa što vrijeđam vjeru, naciju i slično. Tako da, možete kmečati i dalje, samo kažem da kmečite u prazno. Ne znam koliko vam je godina, ali ako ovakvu logiku imate s 30-40 godina, onda blago vama.
Bilo likova, generalno na forumu, koji su držali Mladića, Karadžića, Praljka, pa ni blizu ovolika hajka. Sabura lijepi moji, sabura.

Samo utuvite u te svoje glave da se niko ne može banovati zbog određenog avatara i potpisa koji ne krši nikakve propise, prvi ja, pa onda ostali. Ne kršim nijedno pravilo, nemam ništa vulgarno, nemam ništa što vrijeđam vjeru, naciju i slično. Tako da, možete kmečati i dalje, samo kažem da kmečite u prazno. Ne znam koliko vam je godina, ali ako ovakvu logiku imate s 30-40 godina, onda blago vama.
Bilo likova, generalno na forumu, koji su držali Mladića, Karadžića, Praljka, pa ni blizu ovolika hajka. Sabura lijepi moji, sabura.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Tvoj post je klasicna zamjena teza. Nas unutrasnji problem je nas unutrasnji problem i on ne iskljucuje rivaltet i dusmanluk kluba cijeg igraca imas u potpisu. 100 posto 'anamo onih' navijaca, uposlenika, folllowera bi potpisalo da se Sarajevo ugasi. I mi bi njima. I zato smo jedni drugima dusmani najveci. I zato kad to znas, i razumijes, i pratis kodeks i etiku, zato ne mozes kao navijac Sarajeva staviti potpis najboljeg (niti bilo kojeg) igraca najveceg dusmana svih vremena.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 00:18Po čemu su ti simpatizeri, navijači, rukovodstvo i bilo šta oko Želje najveći dušmani? Je li po tome što te na forumu i društvenim mrežama najviše mrze baš kao i mi njih? Što te spominju u svojoj skupštini? I maksimalno po tome što ti zacijene korištenje stadiona, ograniče kapacitet kad im gostuješ i skinu stolice sa tribine? Znaš li šta je veći dušmanluk od toga? Kad tvoj pitar, pod krinkom ljubavi, radi za lični interes na uštrb kluba. Kad dovodi igrače koji i nisu igrači i lobira da im se da ugovor, a iza toga se krije lični i interes menadžera sa kojima je on prijatelj. Na kraju, svu tu ljubav dobro naplati i onda namjerno stvara lošu atmosferu oko kluba kroz medije. Obmanama se postavi kao da je veći od kluba. Šta je tu veći dušmanluk? Šta su onda ti pitari i simpatizeri koji se kunu u tog čovjeka? Imaš poremećen sistem mjerenja dušmanluka da bi nekome nešto prišivao.Steven11 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 00:04E ovako, ja ću samo sad, prvi i zadnji put napisati ovo, i neću dalje ulaziti u polemike, to nam ne treba na ovom pdf-u.
Objasnjenje:
Meni je gore ako si ti stvarno pitar, da ovo ne kontas? Ja zelim vjerovat da si trojanski konj na ovom pdf i da svrsavas od nacina kako da iritiras najvece dusmane.
Sta mislis koliko bih ja dugo trajao na pdfu anamo onih sa potpisom Papeta i novim profilom kao lafo strumpf.. I da im kazem da je to jedini selektor koji nas je odveo na SP, i da je to najveci igrac BIH svih vremena. Koliko bi me pustili prije bana?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Takvih je čak 14. To su redom: Velkoski, Oremuš, Handžić, Ahmetović, Miličević, Rahmanović, Džafić, Hebibović, D.Hodžić, Tatar, Dizdarević, Islamović, Sarić, Bešić.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:44Kome sve istice ugovor na ljeto?
Ekipa za Europu se pravi sad u januaru, nema od ljetnog prelaznog roka nista, uglavnom pojacanja kasno dodju a mi rano krecemo s kvalifikacijama tako da ocekujem u ovom roku 2-3 pojacanja i produženje ugovora ovim sto isticu na ljeto. S tim bi odradili velik posao sto se tice titule a moglo bi se onda i u europi puno ocekivati.
+ Milanović koji je na posudbi. S Tatarom, Rahmanovićem, Oremušem i Miličevićem je pod obavezom da se produži. Oni su nosioci igre. Handžiću, Hodžiću i Ahmetoviću ne. Ahmetu ponuditi posap u Akademiji.
Ovo ostalo je svejedno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- feniksptica
- Kontakt:
Da si ga gledo danas..skino bi ti njegaAlfredNobel je napisao/la: ↑14 dec 2020, 00:33Kad se sjetim da se i Brandao prizivao nakon jedne dobre sezone i par driblinga.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Sto ne mozes ako na trzistu nema boljih za te plate... mozda je i tim navedenim u cilju da budu prvi igraci iz BiH koji ce igrati grupnu fazu nekog od takmicenja narednog ljetaPantelija je napisao/la: ↑14 dec 2020, 00:06Pa ne mozes 5 x produzavati sa istim igracima. Ima igraca koji hoce, imas ih koji nece. Ima ih koji nisu nikad zaradili velike pare a vec imaju 27.