MortemHz je napisao/la: ↑14 dec 2020, 08:49
Red1946 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 08:29
Steven11 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 00:36
Tvoj post je klasicna zamjena teza. Nas unutrasnji problem je nas unutrasnji problem i on ne iskljucuje rivaltet i dusmanluk kluba cijeg igraca imas u potpisu. 100 posto 'anamo onih' navijaca, uposlenika, folllowera bi potpisalo da se Sarajevo ugasi. I mi bi njima. I zato smo jedni drugima dusmani najveci. I zato kad to znas, i razumijes, i pratis kodeks i etiku, zato ne mozes kao navijac Sarajeva staviti potpis najboljeg (niti bilo kojeg) igraca najveceg dusmana svih vremena.
Meni je gore ako si ti stvarno pitar, da ovo ne kontas? Ja zelim vjerovat da si trojanski konj na ovom pdf i da svrsavas od nacina kako da iritiras najvece dusmane.
Sta mislis koliko bih ja dugo trajao na pdfu anamo onih sa potpisom Papeta i novim profilom kao lafo strumpf.. I da im kazem da je to jedini selektor koji nas je odveo na SP, i da je to najveci igrac BIH svih vremena. Koliko bi me pustili prije bana?
Ja ti iz prve ruke mogu odgovoriti....
čestitam im titulu haman prvaka za polusezonu sinoć, uljudno sa smješkom. NISAM IZDRŽAO NI 15 SEKUNDI POST OBRISAN...
A objašnjavati @bordopapku koji drži , po vlastitim riječima PROSTITUTKU , na avataru i potpisu je Sizifov posao....
Ali nije on kriv , nego moderator našeg pdf, koji to dozvoljava, i to ne samo njemu nego i ostalim koji ga imaju, i onima koji se hvale da imaju po dva-tri profila na našem pdf...WTF

.....
Moderator nije izmislio pravila foruma. Svaki avatar će biti uklonjen ako je politički ili ako je uvredljiv, ostalo ne ide. Kada su dva momka postavila avatar koji se povezuje sa Željezničarom to smo odmah skinuli jer ja to lično ne dam. Isto tako, forumaši pišu na više tema te nisu ograničeni samo na temu FK Sarajevo tako da ih ne mogu ja silom natjerati na to jer nije takva vrsta foruma, zatvorenog tipa.
Forumaše sa kojima se ne slažeš možeš uvijek dodati na ignore listu i prijaviti uvredljive postove na temi ili meni u pp ali to nisi nikada uradio. Obrisao sam jučer uvrede prema tebi i postove gdje su opet započeli takvu priču.
Ko se hvali da ima više profila na našem pdf, jesi li ikada prijavio to da vidimo je li istina? Ne računam Zipa, Vanju, odnosno Feru.
Ako neko nešto napiše to ne mora značiti da je istina a za sve što sumnjaš možeš se meni obratiti.
Ja nikada neću prijaviti nikoga zbog vrijeđanja, jer mislim da to samo po sebi govori o osobama koji to pišu....
ne spuštam se na taj nivo...
Na pdf budem max 0,5-1h, i dosta nemam vremena da čitam sve postove....
Nažalost, na "našem" pdf forumu dominiraju ovi sa likom ED, ŠTO JASNO GOVORI o samom pdf.
Samo se pitam kako me expresno pobrišu post na Željinom forumu, kada nikog ne vrijeđam, a ovdje sa avatarima i potpisima Željovaca bitušu, čak se i ,NEOSNOVANA, hvale pored živog Papeta , da je najbolji.
Da je @Ljože administrator ne bi izdržao ni sekundu.....

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //